hits

Pernille

BURSDAGSHELG

 • Publisert: 07.07.2013, 22:12
 • Kategori: Hverdag
 • Her om fredagen begynte pappa og jeg å montere skapene til kjøkkenet. Tror vi fikk opp fem seks rammer/skapstammer, og hengt de opp på veggen. Det gikk super rask å montere, hvertfall når man var to - og ikke minst er det morsomt. Her har det blitt bursdagsfeiring hele helgen. I går var vi hos mormor for å feire henne. Var utrolig koselig, og vi koste oss masse ute hele dagen. Fikk både pølser og kaker, og både små og store koste seg som bare det. Og ikke minst hadde vi finværet med oss, og det var hygge hele kvelden rundt langbordet i hagen. 

  Vi fikk noen timer med jobbing i dag tidlig, før det var å ta på seg penstasen igjen for å reise i bursdag. Denne gangen var det farfar som skulle feires, og jammen var det koselig å se tante Lise igjen også. Går lenge mellom hver gang, så i dag var det ekstra koselig å se henne igjen. Farmor og farfar så jeg her om fredagen, da jeg tok en tilfeldig sykkeltur ut til dem for å se om de var hjemme. Og jammen var de det.
  I selskapet ble det ganske enkelt. Alle satt rundt bordet og koste seg, og vekslet små og store ord med hverandre. Farmor er veldig flink til å bake, og satte frem sine beste kaker i verden. Dette er noen av mine favorittkaker, og de lager farmor. Dere lurer kanskje på hvilke kaker det er. Jeg kan jo si det sånn at det er nøttekake og gelékake. Den sistnevnet er frisk og god. Hvis jeg ikke tar feil, er bunnen sukkerbrød, og på toppen er det dekket med appelsingelé  med klementin/mandarin båter. Du kjenner virkelig sommeren når du tar en bit av den!

  Ellers er det ikke stort mer som har skjedd denne helgen. Den kan beskrives med to, bare TO ord: SNEKRING OG BURSDAG! Utenom det har det vært en veldig fin helg i seg selv, og sommerværet har vært på sin plass - endelig. Får bare håpe det blir flere slike varme og solfylte dager. Vi får krysse fingrene på det.

   
  Kortet er det mamma som har laget.

 • Publisert: 07.07.2013, 22:12
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar