MIDDAGSTIPS

Categories Hverdag

Her i huset er det sånn at en får velge middag når man har bursdag. Siden jeg hadde bursdag på mandag og ingen var hjemme, ikke jeg en gang, ble det ikke noe feiring på dagen. Bursdagsretten tok vi derfor i dag, og jeg hadde lyst til å prøve noe nytt. Kom derfor over denne oppskriften, etter å ha kikket litt rundt på nettet etter noe nytt og spennende. Dette er også en rett jeg gjerne vil dele med dere.

 

Thaigryte med strimlet svinekjøtt

Få ting er bedre enn smaken av smilets land! Denne thaigryten med svinekjøtt har eksotiske smaker av kokos og karripasta. 
 

DU TRENGER: SVINEKJØTT I STRIMLER, OLJE, LØK, HVITLØK, OLJE, RØD KARRIPASTA, LETT KOKOSMELK, VANN, GULROT, FRISK BABYMAIS, GRØNN PAPRIKA, LIME, SOYASAUS, SUKKER, FIBERRIS.

Slik gjør du:

1. Brun strimler av svinekjøtt i flere omganger i en varm panne med olje. Sett kjøttet til side. 
 

2. Ha olje i en varm gryte. Fres løk og hvitløk til det er blankt. Tilsett karripasta og fres videre i 1-2 minutter. Rør godt så det ikke svir seg. Tilsett kokosmelk og vann. Småkok gryten i 10 minutter.

3. Kok ris etter anvisning på pakken. 

 

4. Del babymais i to, og ha den i gryten sammen med gulrot, småkok i 5 minutter.

5. Ha kjøttet i gryta, og tilsett samtidig paprika, skall og saft av lime og sukker. Smak til med soyasaus. 


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *