hits

Pernille

EN WEEKEND I OSLO

 • Publisert: 07.08.2016, 12:30
 • Kategori: Hverdag
 • Første uken på jobb har vært helt fantastisk. Godt å komme tilbake til hverdagen og de vanlige rutinene igjen, og jeg har faktisk vært overraskende opplagt når jeg har kommet hjem fra jobb. Bare duppet av et par små lurer denne uken, og det er jo ingenting. 

  Siden det har vært en stille og rolig hverdag, var det veldig godt å komme seg litt bort igjen. Få seg en weekend et helt annet sted. Så da jeg fikk labbene mine inn i hjemmet etter jobb om fredagen, var det å hive i seg noen pizzastykker før en tok med seg bagasjen og dro. Vi skulle på tur og orket ikke å være i Vestfold lenger.

  Strake veien kjørte vi mot Oslo, pappa og vi fire søsknene. Og jeg kan si dette har vært en veldig fin helg. Vi er så heldig å kjenne en av mammas venninner, og som har latt oss låne hennes leilighet her i Oslo på Grünerløkka. Vi har vært her en gang før også, men det er hele to år siden. 

  Vi landet her i seks-tiden på fredagskvelden, og resten av dagen gikk til å bare slappe av. Men i går var det hele i gang. Etter å ha fått en god natt søvn og fått ordnet oss, bar det ut i Oslos gater. Leiligheten ligger ikke langt unna sentrum - akkurat på grensa til liv og røre og shoppingmuligheter. Siden avstanden er så kort er det kun en liten gåavstand på rundt 20 minutter før en er på de store shoppingsentrene og Oslo City.

  Da vi var kommet oss til storsenteret hadde vi enda ikke fått i oss mat på formiddagen. Derfor tok vi en brunsj på Jensen's Bøfhus. Jeg kunne ikke unngå å velge noe fra kjøttmenyen, og gikk for en biffbit med fløtepoteter og bearnaise ved siden av. 
   


   


   

  Etter fem gode og mette mager var det tid for litt shopping. Siden gutter og jenter kan ha ulike interesser av å se i butikker, ble det sånn at guttene gikk for seg og lillesøster og jeg gikk sammen. Vi endte opp med noen handleposer og fant noe vi likte. Og timene, ja, de fløy som bare det. Vi dro vel ut i halvtolv-tiden. Men etter mange timer med gåing orket ikke jeg mer. Derfor gikk jeg hjem fra byen åtte timer senere.

  I løpet av alle de timene fikk vi sett veldig mye. Ja, vi var til og med på Karl Johan. Var noen butikker der også som vi fikk tittet i, og et glimt av slottet midt fra gata fikk vi også sett. Hadde lyst til å gå oppover mot slottet, men fikk ikke med meg lillesøster på turen. Å gå dit alene er kanskje ikke like spennende, så det endte med av vi gikk tilbake mot kjøpesenteret igjen.   


   


   

  Alt i alt har det vært en veldig fin weekend i Oslo. En fin og flott by. Men å bo her kunne jeg ikke tenkt meg. Litt for mange folk og mye liv. Får holde meg til å kunne komme og besøke byen. Har jo en jobb og arbeidsplass hjemme i Tønsberg som jeg trives veldig godt med, og vil ikke dra bort fra det med det første. En vellykket helg har det vært for min del - men hvordan har din helg vært?

 • Publisert: 07.08.2016, 12:30
 • Kategori: Hverdag
 • 8 kommentarer
 • 8 kommentarer

  Karina Larsen

  07.08.2016 kl.12:48

  Høres ut som en fin helg :) Flotte bilder. Ønsker deg en deilig søndag :)

  Pernille

  07.08.2016 kl.16:48

  Karina Larsen: Tusen takk! Ha en finfin søndag videre :)

  liveterherlig93

  07.08.2016 kl.12:50

  koselige bilder :)

  Pernille

  07.08.2016 kl.16:48

  liveterherlig93: Tusen takk :)

  Hege Kristin

  07.08.2016 kl.13:04

  det hørtes koselig ut<3

  ønsker deg en fin søndag :D

  har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg, gjerne ta en titt!

  Pernille

  07.08.2016 kl.16:49

  Hege Kristin: Det var veldig koselig. Ønsker deg en fin dag videre :)

  Sarajaneeth

  07.08.2016 kl.13:19

  Så koslig ☆

  Pernille

  07.08.2016 kl.16:49

  Sarajaneeth: Tusen takk :)

  Skriv en ny kommentar