hits

Pernille

INGEN PAR HAR SATT DYPE SPOR

 • Publisert: 12.10.2016, 17:30
 • Kategori: Hverdag

 •  

  Jeg har lenge gått rundt og sett etter noe jeg sårt har trengt nye av. Sett både i butikker og på nett, men aldri funnet det jeg akkurat har lett etter. Jeg har vært innom her og innom der, men ingen par har satt dype spor. En ting er at det finnes så mye fint. En annen ting er at det skal være et par jeg skal kunne bruke fremover det neste året.

  Selv kjøper jeg ikke noe bare for å kjøpe. Jeg har nå lenge vært på utkikk etter nye joggesko. Joggesko er noe jeg også bruker mye av. Når ikke sandaler, gummistøvler eller vintersko brukes, er det de lette og beste skoene jeg tar på meg - joggesko med snøring. Det finnes mange fine og flotte par der ute, men jeg kjøper ikke hvem som helst.

  Her hjemme i Tønsberg har jeg vært innom de fleste butikkene og sett. Opptil flere ganger. Jeg har kun sett på et bestemt merke, ettersom jeg er rimelig fornøyd med kvaliteten og det hele med skoen. Noen sko har veldig mange varierte farger kombinert med hverandre, mens andre har kun en eller to farger - men med masse mønster på. Jeg har vært på utkikk etter en mellomting.

  Men her i går kveld dro jeg en tur til nabokommunen. Det var et æren som skulle gjøres og som jeg måtte være med på. Vi var innom en sportsbutikk for å se, og da kunne jeg jo like så godt se på det jeg var på utkikk etter. Det var mange fine sko. Jeg prøvde meg å se på et annet merke som var av det nyere, og som var en del prisklasser høyere. 

  Jeg grublet litt med meg selv. Skulle jeg gå for denne skoen som kostet en del mer? Eller skulle jeg se på sko i det samme merke som jeg hadde? Jeg ble litt usikker og begynte å gruble enda mer. Men nei, jeg satt ned foten og gikk for det gamle som jeg er vant til og veldig fornøyd med. Mye billigere var det også. Det er ingen andre par som har satt dypere spor enn det Asics har gjort. 
   


   


   


   

 • Publisert: 12.10.2016, 17:30
 • Kategori: Hverdag
 • 5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  liveterherlig93

  12.10.2016 kl.17:42

  fine:)

  Pernille

  12.10.2016 kl.17:46

  liveterherlig93: Takk :)

  Milan

  13.10.2016 kl.18:34

  ser fint ut :) jeg også bruker asics for løping, beste joggesko tror jeg

  Dag Andreas

  14.10.2016 kl.06:59

  Å velge sko er ikke lett. Hender man må gå noen runder med seg selv (bokstavelig talt?) før man finner ut hva som er best.

  Pernille

  14.10.2016 kl.07:20

  Dag Andreas: Helt sant. Kjenner det er godt at jeg endelig har endt opp med et nytt par. Nå er det bare å gå dem inn :)

  Skriv en ny kommentar