DEN HAR BLITT NEDLIGGET

Categories Hverdag

Denne lørdagen har virkelig fått kjørt seg. Det kjennes i hvert fall litt sånn ut ettersom det har skjedd saker og ting i dag. Planer hadde jeg fra formiddagen av, hvor jeg gikk til innkjøp av noe jeg har ønsket meg i det siste. Noe nytt til senga jeg har.
 


 

For fire år siden gikk jeg til innkjøp av ny seng – en rammemadrass. Etter at jeg fikk den inn på rommet har jeg vært veldig fornøyd med den. Men etter alle disse årene har overmadrassen blitt nedligget. Ofte syns jeg det er vanskelig å ønske seg noe til bursdager og jul, og siden jeg ikke hadde fått noe bursdagsgave enda, var det dette jeg ønsket meg.
 


Etter at den kom i hus ble den pakket ut og prøvd med en gang. Den har både en har og en myk side, ikke at jeg kjenner så mye forskjell enda. Men jeg tror dette var et bra kjøp/gave, så håper jeg skal få sove like godt og kanskje enda bedre. Den gamle, stygge og nuppete overmadrassen skal i hvert fall ikke i senga mi med det første.


 

En bytur har det også blitt i dag. Vi jentene tok oss en tur for å få unna enda flere julegaver. Veldig deilig å være tidlig ute, og ikke ha det presset på seg når desember kommer. Og jeg fikk jammen meg hamstret inn de siste gavene også. Så nå kan bare desember komme med julestemning og alle de fine filmene den har å by på. 

Her står håndballkamp på planen i kveld, med litt vårruller til forrett før det blir middag etter hvert. Håper dere har hatt en fin dag, så må dere ha en flott kveld. Kanskje har dere noen planer. Hva skal dere gjøre i kveld! 

7 kommentarer

7 thoughts on “DEN HAR BLITT NEDLIGGET

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *