hits

Pernille

JEG ØNSKER IKKE DEG NÅ

 • Publisert: 05.02.2017, 13:00
 • Kategori: Hverdag

 •  

  Jeg begynner så smått og våkne. Bevege meg stille og rolig ut av den drømmen jeg var langt inni. En ganske koselig drøm også, hvor jeg har fine og klare bilder delvis festet på hjernen. Men kjenner jeg meg rett er dette en sånn drøm som forsvinner fort ut igjen. Like fort som den kom.

  Tankene var allerede i gang å surre for dagen i det jeg ga et blikk opp mot det lille vinduet jeg har over sengen min. Også i dette vinduet har jeg samme persienne som jeg har i det store vinduet, og blikket stoppet plutselig opp da jeg så noe suste noe utenfor og ned fra himmelen. 

  Morgenkåpen ble kastet på, og med små skritt trippet jeg bort, ga en glipe for å få tittet ut. Hva er det jeg ser?
   


   

  Øynene blunket både to og tre ganger. Jeg børstet bort gammel sovebøss i øyekroken for å skarpe inn synet på det jeg virkelig så. Jeg hadde jo et gammelt bilde på tinningen fra i går kveld. Det begynte å snø, og både bilen, bakken og alt annet ble helt hvitt i løpet av kvelden.

  Med mine ønsker skulle jeg så sårt ønske og ha sett bar bakke og grønt gress da jeg våknet. Men det var nok ikke min tur til å ha denne flaksen i dag. Det at snøen ønsket å komme visste jeg også. Men om den er velkommen? Langt ifra!   

  Jeg sto der i vinduskarmen helt for meg selv. Sammen med mine helt egne tanker som suste like fort som snøen dalte ned. Hvorfor? Hvorfor ønsker du å legge dine mange tusen spor hos oss akkurat nå? Du kunne jo kommet i jula når du virkelig trengtes for mange. Jeg ønsker ikke deg nå!

  Verden blir nå dekket av et fint og flott hvitt teppe - for ja, det er fin å se på, men likevel liker jeg ikke at den er her. Jeg vil ha vår. Jeg vil ha fuglekvitter og fuglesang tilbake. Farger på trærne og mange fantastiske farger på bakken som danner et flott maleri av mønster. Jeg vil ha vår.
   

 • Publisert: 05.02.2017, 13:00
 • Kategori: Hverdag
 • 5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  liveterherlig93

  05.02.2017 kl.13:06

  <3

  Pernille

  05.02.2017 kl.13:29

  liveterherlig93: <3

  Charlotte

  05.02.2017 kl.14:40

  <3 <3

  Victoria Larsen

  05.02.2017 kl.15:25

  Skjønner godt at snøen kunne kommet til jul, helt enig! Men, elsker snøen på trærne da - hehe! <3

  Pernille

  05.02.2017 kl.15:49

  Victoria Larsen: Ja, å se snøen legge seg på trærne er veldig fint :)

  Skriv en ny kommentar