hits

Pernille

JEG ER BARE EN MIDDAGSJENTE

 • Publisert: 13.02.2017, 19:00
 • Kategori: Mat

 •  


   


   

  Dagens middag: Ris med laks, bønner og béarnaise.
   

  Når du kan forsyne deg og dandere til en slik, og delvis fargerik tallerken, da er det ikke noe annet som står på spill enn å kose seg med det som er av mat. Og det beste av alt er at vi har så mange nydelige og gode retter som vi kan sette sammen, og ofte flere varianter av samme meny.

  For oss er det viktig at vi får i oss mat, og jeg kan vel avsløre at jeg ikke er så glad i tørre brødskiver og knekkebrød. Hadde det vært opp til meg kunne jeg spist middagstallerken til alle måltider. Likevel trykker jeg i meg de ekle brødskivene med pålegg en til to ganger om dagen.

  Hva er det egentlig som gjør at jeg faller mer for fristelsen av denne typen? Det enkleste som er å slenge sammen i matboksen, eller til måltider i det hele tatt, det er jo å finne en skive og smøre på noe pålegg. Men ser det like fint ut? Og er det like fristende? 

  Når jeg er ferdig på jobben er det alltid spennende om det er noe på bordet når jeg kommer hjem. Jeg kan også slenge sammen noe og lage meg mat selv, men det skal aller helst være varmt. Det smaker så mye bedre når det kan ryke litt fra det man skal spise, men noe ordentlig svar på det har jeg i grunn ikke. Kanskje noen av dere er glad i varm mat og har noen formeninger?

  Men det er bare sånn jeg er. Ikke gjør det meg noen ting om det er middagsrester som kan varmes opp igjen. Jeg er bare en middagsjente, rett og slett!

 • Publisert: 13.02.2017, 19:00
 • Kategori: Mat
 • 5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  Dazzy

  13.02.2017 kl.19:31

  Jeg elsker middager, hater brødskiver osv. Kun middagsperson selv, og kunne spist det til alle måltider. Haha

  Victoria Larsen

  13.02.2017 kl.19:52

  Ser kjempe godt ut! Jeg ELSKER middager :D

  Katrine Hansen

  13.02.2017 kl.21:30

  åå det så utrolig godt ut :)

  Hildegunn Renate

  14.02.2017 kl.21:32

  Det så veldig godt ut! :) Er heller ikke så glad i brødskiver osv, må i så fall ha noe godt på.

  Siri Kolstad

  16.02.2017 kl.12:51

  Det så veldig godt ut! Enkle middager er ofte de beste :-)

  Skriv en ny kommentar