hits

Pernille

JEG TENKTE BARE - NEI!

 • Publisert: 16.06.2017, 18:00
 • Kategori: Hverdag
 • Da gårsdagen gikk bort til farting, orket jeg ikke tanken av å sette sammen et eneste ord. Det var tross alt tønsbergdagen, og jeg fikk meg en liten tur til byen. Mange mennesker hadde tenkt akkurat samme tanke som meg, men jeg kom meg igjennom med noen kjøp. Dette tenkte jeg å vise dere i en senere anledning.

  Men over til noe helt annet. Endelig var dagen kommet hvor det var tid for årets tur. En sommeravslutsningstur hvor hele barnehagen, store og små, skulle reise sammen og bare kose seg. Vi var på samme tur i fjor, så jeg visste hva som ventet meg.

  Denne turen var planlagt at vi skulle dra på i forrige uke, men ettersom denne dagen var det meldt, og det kom mye regn, ble det derfor utsatt til i dag. Og glad er jeg for det, selv om jeg trodde det kom til å bli avlyst enda en gang.

  Men i det ene øyeblikket hadde jeg mine følelser. Klokken var fem om morgen og lyset hadde begynt å vise seg. Ute skurret mørket av skyer, og plutselig hørte jeg lyden av små drypp. Og det stoppet ikke. Flere dråper med regn strømmet til.

  Fra dagen før visste jeg at det kom til å bli tur uansett om solen hadde skinnet eller om regnet høljet ned. Det hadde bare ikke blitt like kult å reise på tur om det plasket ned. I det jeg tilfeldigvis våknet kun en times tid før jeg skulle opp, var min første og spontane tanke av reaksjon hvor jeg tenkte bare - NEI!

  Jeg husker det så godt, selv tolv timer senere. Men det finnes ikke dårlig være, bare dårlige klær. Og det er sant, selv om kanskje det ikke er like koselig om solen og varmen ikke er der. Men om jeg får si det selv, så ble faktisk denne dagen kjempefin selv om regnbuksene og gummistøvlene var på.

  Utsatt for våte inneklær var det ingen fare for, og turen til Buggegården ble like vellykket i år som det den ble i fjor. Jeg kan si at jeg har kost meg. Gått rundt med alle de flotte barna på et fantastisk fint og barnevennelig sted. Det er virkelig en liten bondegård du burde dra til om du har barn. De kommer til å kose seg.

  Både griser, kalver, sauer, høner og fugler - for ikke å snakke om alle de kaninene som bor der. Jeg var i himmelen da jeg var der i fjor, og jeg koste meg minst like mye i dag da jeg fikk se de små og søte kaninene. Jeg har jo kanin selv, men langt i fra så små som de har på denne gården. Men jeg husker godt da "lille" Pompel var så liten som de jeg fikk se i dag. Skulle ønske jeg hadde så små kaniner igjen.
   


   


   


   


   


   


   


   


   

  Det var også helt ferske kaninunger der, gjemt godt under varmen i høyet.

 • Publisert: 16.06.2017, 18:00
 • Kategori: Hverdag
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Sandra Marie

  16.06.2017 kl.18:01

  skjønne dyr :)

  Elisa

  16.06.2017 kl.18:20

  Aaaw! Så søte kaninunger! <3 Hadde kanin før selv, men kan dessverre ikke ha kanin lengre da jeg er blitt så utrolig alergisk mot de.. :(

  Pernille

  16.06.2017 kl.18:22

  Elisa: Kaniner er virkelig søte, og har selv hatt det de siste ti årene. Veldig kjedelig at du er allergisk mot dem.

  minkampmotmobbing98

  16.06.2017 kl.23:56

  Ahhhh, så skjønne dyr!<3 God helg :D

  Skriv en ny kommentar