hits

Pernille

SOMMERDAGEN SKULLE NYTES

 • Publisert: 17.06.2017, 20:00
 • Kategori: Hverdag

 •  

  Her var det ingen tvil om hva man skulle gjøre da man våknet uthvilt og klar for en ny dag. For å være helt ærlig ble jeg ganske sliten da vi returnerte hjem fra tur i går. Jeg kjente det godt da vi kjørte buss tilbake til barnehagen. Hadde jeg da ligget i min egen seng så hadde jeg sovnet på flekken. Men ble kanskje litt rart om jeg skulle duppe av midt på jobb, selv om det hadde vært ganske deilig.

  Solen skinte gjennom vinduet da jeg glippet til med øynene. Det var endelig lørdag, og jeg hadde hele dagen foran meg. Derfor hoppet jeg rett i bikinien og la meg rett ut i solstolen for å slikke litt farge. Kunne i hvert fall håpe at jeg fikk det i dag. 

  Sommerdagen skulle nytes, og varmen var balsam for sjelen der jeg lå i min helt egen verden. Ligge der og late seg, gjøre ingenting og bare være for seg selv. Sånn egentid er viktig. Nå i kveld har jeg allerede fått med meg en håndballkamp med kvinnene, samt fått vasket litt. Videre nå blir det enda en ny kamp med herrene, så nå er kvelden reddet. 

  Den siste tiden har jeg merket at interessen for håndballen har dabbet litt av. Det har ikke vært noe viktig for meg å få med meg disse kampene som har ruller over tv-skjermen. Men i dag er jeg på banen igjen - i hvert fall litt mer interessert enn det jeg har vært. Håper dere har hatt en flott sommerdag, så ønsker jeg dere en fantastisk lørdagskveld!

 • Publisert: 17.06.2017, 20:00
 • Kategori: Hverdag
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Monica :)

  17.06.2017 kl.20:47

  Så heldig du er som har hatt sol i dag :)

  Her har det regnet i et sett siden vi sto opp :(

  Ha en fin kveld :)

  Fredrikke Gustavsen

  17.06.2017 kl.21:08

  Dette været er sååå herlig!

  Pernille

  17.06.2017 kl.21:13

  Fredrikke Gustavsen: Og dette kan vi like!

  minkampmotmobbing98

  17.06.2017 kl.23:31

  Høres ut som en deilig dag :D

  Skriv en ny kommentar