EN FINALE MED NEDERLAND

Categories Hverdag

Etter det skuffende OL i Rio, kunne vi i kveld juble over de fantastiske og sterke håndballjentene vi har på norges landslag! Den siste tiden har det kommet noen nye fjes inn, og gjennom dette europamesterskapet har de vist stort pågangsmot om at de er minst like gode som de som har vært der lenge.

Starten av kampen og etter første omgang så ikke så veldig lys ut. Mange mål var ikke skåret, og det var litt feil som vi kunne ha unngått. Helt siden dette mesterskapet startet har jeg fått med meg absolutt alle de norske kampene. Når Norge da har hatt sine hviledager har jeg ikke sittet klistret fast til skjermen for å se de andre lagene, men noen har jeg jo sett på.

En relativt gjevnt kamp hvor det i kveld har gått opp og ned. Men når tiden begynte å renne ut ble det tatt grep og de slo til. En finale med Nederland har vært utrolig spennende, og det å gå av med seieren og gull er stort. Jentene slo de orange med kun ett mål, og gikk av med hele EM 30-29 i aller siste kamp. Nå er det to år til neste mesterskap, men i mellomtiden kommer det alltid andre kamper og cuper en kan få med seg.