MITT STORE PROSJEKT

Categories Hverdag

Kulden sprenger på, og jeg pakker meg godt inn i både det ene, andre og tredje pleddet jeg har.

Nei da, heldigvis har det ikke vært så kaldt denne vinteren, og jeg har kjent verre av en kulde før. Men da jeg våknet opp til morgen og kjente at det var rimelig kaldt, spesielt på nesetippen, da visste jeg at jeg hadde glemt å lukke vinduet som sto på en liten glipe, samt skrudd på varmeovnen etter den lille lufterunden jeg hadde sent i går kveld. Det var bare det at jeg sovnet fra det.

Men når man generelt lever med en ekstra sårbarhet til kanskje å ha litt mindre blod i fingrene, siden jeg konstant eller veldig fort blir frossen der, så skal jeg sørge for at det ikke skal skje igjen. Derfor har jeg nå startet mitt store prosjekt hvor jeg skal kunne ha litt mer å gjøre når planen er tom.
 


 


 

Dette er andre saker enn de mindre avanserte som finnes på jobben – men som er avansert nok for de små. Der har vi jo alt fra ni, tolv, tjuefem og førtiåtte brikker. Men nå skal det sies at i år så er det ikke akkurat puslespill vi har fokus på der jeg tilbringer tiden min sammen med barna. I hvert fall ikke med de brikkene jeg har hoppet utenfor stupet for å sette sammen.
 


 

Det skal også sies at jeg har gjennomført dette før, men det begynner å bli noen år siden nå. Derfor syns jeg det var spennende å ta dette frem igjen. Da jeg satte sammen brikkene i 2015 en gang, så la jeg ved en lapp i boksen på hvor lang tid jeg brukte på å sette det sammen. Så denne gangen har jeg som mål å slå antall dager, så får vi se hvordan det går. La det store prosjektet begynne!

4 kommentarer

4 thoughts on “MITT STORE PROSJEKT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *