Er det virkelig torsdag? Allerede? Ukene bare flyr avgårde. Må tro noen har satt opp hastigheten. Til søndag er det 3 uker siden jeg brakk håndleddet, og jeg må virkelig si at det er tungt til tider å gå med gips. Har det heldigvis ikke rundt hele armen, og over igjen er det surret bandasje. Syns det har vært snart 3 lange uker. Brakk jo håndleddet søndag 10. Februar på håndballkampen i første omgangen. Ble operert to dager senere, og til mandag skal jeg på første kontroll. Håper på gode halvveisresultater, å høre hvordan det egentlig ligger an med armen min. Har en liten følelse at det ikke lukter så veldig godt under gipsen, og gleder meg veldig til den skal av. 
Har også fått bedre søvnnetter, og våkner ikke 6-8 ganger og nesten hver time. Sånn var det første natten, hvor jeg bare fikk 3 timer til sammen med søvn, og jeg skulle på skolen dagen etter. Nå kan jeg våkne noen få ganger iløpet av natten, og jeg har også fått flere netter med sammenhengene søvn – men stått opp tidlig.
I dag syns jeg skoledagen har vært lang, men vi hadde ganske kort dag. Vi skulle være ferdig på skolen 15:00, men fikk gå 13:30 fordi vi ikke hadde lærer den siste økten. Kjenner at det var ganske deilig, for jeg skal bort kl. 17:00. Da skal jeg spise litt først, før det blir et kinobesøk. Skal se Den gode læreren. Det var den mest interessante filmen som gikk i dag, så da får vi se hvordan den er. Har ikke så mye mer interresant å skrive og dele med dere. Men med en gang jeg har noe å fortelle skal jeg komme med det ♥

Da var helgen og den ekstra lange vinterferien over, for min del. Kjenner at det har blitt alt for lange dager når jeg gikk hjemme forrige uke også. Kjenner også at jeg sov for mye da jeg var på sykehuset, for på fridagene mine og i ferien har jeg vært oppe mellom 08:00 og 09:00, samtidig som jeg har vært våken flere ganger iløpet av nettene. Men i morgen er det tilbake på skolebenken igjen, og hverdagen er i rute. Neste hvertfall. Treninger må jeg nok vente med, hvor jeg har fått beskjed om å ikke være i kontakt med sport i 2 måneder. Dette for å få det stygget bruddet mitt til å gro på en ordenlig måte. 
Kjenner at det er tungt å skrive med bare en labb, så det blir ikke så mye lenger med tekst. Dagen i dag har vært fantastisk, med nydelig vær og god middagsbesøk av mormor og hennes samboer som ble 70 år i dag! De kom i 15-tiden, og dro ikke før i 19-tiden. Med andre ord har vi kost oss masse inne i dag med en liten del av familien.  Håper dere også har hatt en fin dag, så får dere kose dere masse resten av kvelden som er igjen. Jeg skal ta kvelden, for i morgen er det opp kl. 05:50 igjen. Sov godt ♥ 
Har så lyst til å kalle dette bildet “vinterprinsessen”. En kald tone i bildet,
men smtidig en liten del av noe varmt som passer så godt sammen.

Selv om det er ganske stille her på bloggen, lever jeg fortsatt. Har ikke tenkt til å skrive mye, for jeg har bare en arm å skrive med, som igjen fører til at det ikke går fullt så like fort med skrivingen. Siste uken før vinterferien var jeg bare på skolen på mandagen, før jeg ble operert på tirsdagen og lå over på sykehuset til onsdagen. Om 1½ uke skal jeg tilbake på sykehuset igjen for å ta av gipsen. Kjenner at jeg gleder meg masse til det, for det er litt tungt å gå med det. Jeg har også trent den opererte hånda. Her i dag klarte jeg ordentlig å ta på lillefingeren min med tommelen. Og tidligere har jeg vært innom de andre fingrene. Dette var en av øvelsene jeg fikk beskjed å gjøre fra en fysioterapaut jeg snakket med før jeg dro hjem fra sykehuset. Og fremover blir det også flere timer på sykehuset og med fysio. for å trene opp deler av armen igjen. Lurer litt på hvordan arret ser ut når gipsen skal av. Kan kjenne stingene litt når jeg vrir så smått på armen i gipsen. 

Her i går tok Tiril og jeg bussen til revetal litt før 13:00 tiden. Vi skulle en tur opp til tante og kose oss. Wordfeud er en veldig populær app på mobilen for tiden, og jeg har fått med meg både Tiril og Oskar på det. Men hos tante spilte vi det med brettspill, og vi koste oss masse. Kjøpte også med oss litt godis, og senere lagde vi middag – kyllingnudges og chips. Hadde en fantastisk fin dag, og på kvelden tok vi bussen hjem igjen. 
Nå skal jeg kose meg videre, med Hotel Cæsar rullene på TV-skjermen. ØNSKER DERE EN FIN TORSDAGSKVELD! ♥ 

Her er også noen instagrambilder som er blitt tatt i det siste.

 

Litt fargeforskjell på hendene

 

Familiebursdag for min kusine som ble 1 år

Dagen etter jeg brakk håndleddet, kom min tante Linda innom med en liten gave. Eller var den så liten… Var masse som falt i smak her.

 


Søstertur til Revetal

Her om søndagen spilte vi håndballkamp som jeg har nevnt tidligere. Jeg var superklar for å spille og ta med en seier hjem. Midt i første omgang skjer det. Skal prøve å gjøre det så kort som mulig. Vi var angrep, og jeg så den store luka mellom spiller en og to. Disse damene som vi spilte mot var litt eldre og sterkere enn oss, og i det jeg er oppe i lufta for å skyte, kommer vingen opp for å stoppe meg med strake armer og dytter meg oppe i lufta sånn at jeg kommer i ubalanse og tar meg i mot med høyrehånda. Der lå jeg og sprellet og slo beina i gulvet mens jeg lå der, og fikk smerter med en gang. jeg rkk så vidt å se på hånda mi, og der var det en stor kul. Jeg skjønte med en gang at denne var brekt. 
Vi fikk iset den ned, og jeg gråt i vonde smerter. Sykebilen ble ringt etter, men de fortalte at det var raskere hvis vi kjørte selv. Kampen ble spilt i Håkollhallen, så det tok ca. 15 minutter med bil. Hadde også en superpappa på laget som kjørte mamma og meg til akutten, og der ventet også pappa. Jeg hadde veldig vondt, og etter å ha sittet litt i ventestolen på venterommet, fikk jeg lov til å legge meg ned i en seng som sto der. Etter en stund ble jeg hentet av en lege, og jeg ble trillet lenger inn i gangen hvor jeg måtte vente. Armen ble sjekket og tatt røntgen av. Vi var frem og tilbake mellom forskjellige rom, så jeg husker ikke helt rekkefølgen. Ut fra det de så på røntgen var det et komplisert brudd i håndleddet. En ting er sikkert, og det er at høyre hånda ble skadet, siden jeg er venstrehendt!

Det ble en del venting i gangene, og endelig fikk de gjort noe. Jeg ble lagt på en benk. Det ble stukket en bedøvelsesprøyte i bruddet, og dette gjorde vondt. Når bedøvelsen hadde begynt å funke, skulle de dra bruddet mer på plass. De var fire mennesker som dro og holdte igjen. Med den ene hånden sin tok de tak i min lille- og ringefinger, og med den andre tok de tak i lange- og pekefinger. Og så dro de. Jeg kjente det veldig godt i fingrene for å si det sånn. Og så ble jeg gipset. Etter dette ble det tatt nye røntgenbilderfor å se at det ble dratt ordentlig på plass. Så ble det operasjon om en ukes tid.

 

Men det gikk fortere enn som så. Allerede tirsdag 12.02.13 ble jeg innkalt til operasjon. Jeg møtte opp på sykehuset litt før 07:00. Var en lege som gjorde oss veldig forvirret, men jeg sto først på operasjonslisten. Jeg fikk på meg sykehusskjorte og fikk beskjed om å legge meg i senga. 07:30 ble jeg trillet videre til en annen avdeling, på venterommet utenfor operasjonssalen. Der lå jeg en halvtimes tid, og hadde kjempesnille sykepleiere som passet på meg, før jeg ble trillet inn til operasjonsstuen kl. 08:00. Der satt de en nål i armen min, hvor jeg fikk drypp. En annen dame la armen min ut på en liten benk for å gjøre den klar. Så fikk jeg en gassmaske over meg med masse sovemedisiner, og på litt under 5 minutter var jeg i drømmeland.
Klokken 12:00 våknet jeg så smått opp igjen, og da var operasjonen ferdig og jeg lå på et sånt opvåkningsrom eller noe sånt. De målte blodtrykket og kjente på hjertet og puls, og så ble jeg trillet inn på et firemannsrom.

 

 

Jeg var veldig trøtt etter inngrepet, og mamma kom like etter at jeg var blitt lagt inn på rommet. Sulten var jeg også, men det var ikke middag før om en time. Derfor hentet jeg meg noen brødskiver, og så fikk jeg dette til middag:

Etter at mamma og pappa dro i 19:00 tiden i går, var det ikke lenge etterpå at jeg sovnet. Hadde også en super søt sykepleier som passet på meg og hjalp meg med det jeg trengte. For det er jammen ikke lett å bare ha en arm!!! Jeg oppdaget også seinere at de lange neglene på operasjonsarmen var klippet, så nå må jeg spare igjen da….
Hadde en veldig fin natt på sykehuset, og sov masse i løpet av det døgnet. Var opp på do en gang i natt, og senere våknet jeg klokken 06:00. Da kom det en sykepleier inn til meg, og jeg fikk smertestiller. Heldivis sovnet jeg igjen, men da klokken ble 07:30 kom den søteste og snille sykepleieren inn og vekket oss, og vi fikk frokost. Jeg måtte selvfølgelig ha hjelp med å få med meg maten inn på rommet, og det smakte veldig godt med mat da. Jeg var fortsatt litt trøtt etter frokosten, så jeg slappet av og sov frem til mamma kom i 10:00-10:30 tiden. Da kunne jeg få dra hjem igjen, og jeg savner skepleieren allerede ♥

Det går hvertfall bedre med meg, selv om jeg har litt smerter en gang iblant. Om tre ukers tid skal jeg tilbake igjen for å ta stinga tror jeg, men det får jeg innkallelse på. Men så får jeg ikke spille håndball mer av denne sesongen. Kommer til å savne det veldig, men jeg skal bli med på treninger for å se på, for jeg vil ikke miste det sosiale jeg har med dem. Og i morgen skal jeg se de spille kamp, og da skal vi slå Åssiden i j18 kampen!!!

Håper dere der ute har hatt en fin dag, og at ingen andre har brekt noe eller hatt operasjon. Dere får kose dere masse denne onsdagskvelden. Jeg skal heller ikke på skolen igjen før etter vinterferien, og det gleder jeg meg masse til!