Dagen startet tidligere enn vanlig, hvor jeg hørte søppelbilen gjøre jobben sin ute. Våkner sjelden av de når dem er her om tirsdagsmorgen. Til vanlig har jeg allerede stått opp fordi jeg skal på jobb. Men nå i ferien har jeg ikke hørt at de har vært her. Men jeg fikk kommet meg oppe, før vekkerklokken hadde rukket å ringe. Og våken og klar var jeg før klokka hadde blitt ni. Da hadde jeg allerede vært ute for å sjekke posten og litt sånn. Tok meg en liten tur bak i hagen, og av en eller annen grunn passerte jeg krana til hageslangen. Der fikk jeg se noe som ikke en ser til vanlig. Det var et lite dyr.

Ned bøyde jeg meg for å ta opp den lille krabaten. Det var en liten frosk. En ganske søt frosk. Frosken og jeg tok oss en liten fotoshoot. Han foran kamera og jeg bak. Ble en del bilder som ble tatt for å si det sånn, for å være sikker på at det ble noen bra. Var både ute og inne, men må si jeg ble mest fornøyd med de jeg fikk tatt innendørs. Men før jeg fikk jobbet og kost meg med disse bildene måtte jeg en tur til politistasjonen. Pappa og jeg har bestilt oss tur i høstferien, og skal derfor ut å reise. Men for at jeg kan reise utenlands måtte jeg ha nytt pass. Det jeg allerede hadde var gått ut for to år siden, men har ikke hatt behov for å fornye før i dag. Nå gleder jeg meg bare til vi reiser til Polen om elleve uker. Blir en super tur med masse humor!

Slenger med noen av bildene av den lille tassen helt til slutt.

Dagen startet rett på i halv ellevetiden på formiddagen i dag. Slang på meg malefillene og gikk rett til verks med malekosten. Fikk gjort unna litt det lille som var på veggen. Så nå er den ene siden helt ferdig. Det er også side nummer to også snart. Bare litt pirkejobbing i taket på terrassen. Det verste med den jobben er at en får så vondt i nakken. Å se opp mens du maler er ikke den beste stillingen. Men det må jo gjøres. Fikk tatt et godt skippertak der i dag, så ikke så langt unna før vi kan si oss fornøyd der. Da gjenstår det bare to sider igjen av huset. Vi må selvfølgelig leie en lift for å komme oss opp i den høyden. Men før vi gjør det skal det males så langt vi kommer på bakkeplan og stigehøyde. Jeg har merket mens vi maler huset at jeg syns det er litt ekkelt å stå i stige på et godt stykke over bakken. Høyden plager meg ikke, men det er det å stå i stigen som er ubehagelig. Men deilig blir det når huset har fått helt ny farge på alle sider. Og når det blir ferdig skal jeg nok få tatt masse bilder av huset. Den fargen vi hadde var ikke noe fin. Blass og kjedelig farge. Men nå blir vi alle fornøyde!

Da lillesøster kom hjem fra trening og jeg fikk gjort meg ferdig med malingen, tok vi oss en tur til byen. Jeg hadde to ting jeg skulle se etter – bikini og ny lommebok, ettersom glidelåsen på lommeboken jeg har nå har begynt å gå i stykker. Bikini fant jeg, og litt andre klær. Men ingen ny lommebok på meg i dag. Får vel se om jeg får tatt meg en tur til en av nabokommunene i morgen for å se om jeg kan finne noe. En ny må jeg i hvert fall ha. Vil ikke risikere å miste alt jeg har i den. 
Ettermiddagen kom og vi fikk litt besøk av tante, fettere og lille kusine på tre år. Gutta forsvant. Og vi jentene – tante, kusine, lillesøster og meg tok oss en tur for å kjøpe is. På butikkturen hadde vi med oss lille hunden, Leo. Full fart har det vært her i kveld da med en liten turbo 3-åring. Fikk hilst litt på kaninen Pompel, vært en tur i både barnehagen og på lekeplassen. Tror hun koste seg masse. 

Nå er det ren sløving resten av kvelden. Musikken fenger i mine ører og jeg ligger bare her og slapper av etter en lang og fin dag. Dagen har gått i ett her i dag, og da er det deilig og bare lande helt ned og ikke gjøre noe. Ikke en gang TV er på i kveld, og vet ikke om jeg orker å se noe på film eller noe sånt heller. Vet i hvert fall at jeg gikk glipp av et av programmene jeg pleier å se på. Men shit au, det kommer flere episoder av den. 
Håper dere har hatt en fin dag, og en flott kveld. Så får dere kose dere masse videre! Slenger med et bilde av lille Leo-vofsen ♥

Siden sist har vi nå bikket over i juli. Måneden startet med en harrytur med mine tanter, to av kusinene og to fettere. Vi dro over på formiddagen, hvor vi var på farten hele dagen. Var innom svinesund, nordbyen og de kjente sentrene der. Kan si vi kom hjem igjen med to fulle biler da vi var hjemme igjen rundt halv ti på kvelden igjen. Fikk med meg litt svenskegodt, litt mat og en dunke med vin hjem. Men ikke noe annet spennende til meg var å finne over grensen. Uansett hvor mye jeg så på, var det ingenting som jeg syns var fint. 

Dagen jeg dro over grensa begynte de her hjemme med å male huset. Så det har vi gjort hele denne uken. Hver dag har det blitt maling på huset siden onsdag. Og ikke bare huset har blitt malt, men kroppen har også blitt dekket av maling hver gang jeg har malt. Og bikini som malekostymet i dette herlige sommerværet har det blitt en del farge. I dag ble det vel nærmere fem timer med jobbing, så dagens økt er ferdig for min del. Så er det en ny runde som venter i morgen igjen. Skal bli deilig å bli helt ferdige nå.

Ellers er det ikke noe annet nytt som er spennende å dele. Dagene flyr, og første ferieuka er allerede ferdig! Bare 3-4 uker med ferie igjen nå, og den skal nytes. Skal bare kose meg tenkte jeg, etter at husprosjektet er ferdig. Får bare håpe at de siste ukene har mer godvær i vente. 
Håper dere har noen fine og flott dager, så er det bare å fortsette og kose seg i varmen!

Fra båtturen tidligere i uka