I kveld har vi hatt et lite besøk av mormor og hennes samboer. Det har ellers vært en veldig stille og rolig søndag, og koselig å kunne avslutte dagen på den måten. Vi satt ute og koste oss med litt kake før vi plutselig fikk et lite besøk til. Litt tidligere var det en litt annerledes fugl som hadde blitt oppdaget sittendes på naboens dag. Den har fløyet over her og gått rundt i stien, og plutselig kommer den til oss. Der vi sitter ute på terrassen kommer denne fuglen og setter seg på paviljongstativet som vi har stående. Jeg fortet meg og fant frem speilrefleksen og fikk knipset en mange serier av denne litt spesielle fuglen. Jeg kunne gå helt opp til ansiktet med objektivet, men da jeg fikk tatt noen bilder av den så nærme var det visst nok og han fløy sin vei. Syns bildene ble ganske fine, og ville vise dem til dere. 

Ååå, for en fin dag på jobben det har vært i dag. Jeg har egentlig ikke hatt noe fredagsfølelse, og da jeg fikk lov til å gå ti minutter før etter at jeg hadde tatt ut av vaskemaskinen gikk det opp for meg. Kost meg masse. Dagen startet rolig hvor to gutter ville lage spå. Litt forskjellige reaksjoner på to like gamle unger. Den ene har lært seg å brette sammen spå, og tegner forskjellige figurer – sånn som dyr og liknende. Mens den andre vil ha hjelp med å lage og protesterer på det andre. Greit er det at jeg kan klippe og brette sammen. Men ingen ros hjalp for å få motivasjonen på topp. Veldig stor kontrast på den fronten for å si det sånn. Men, men… For å prøve og få frem et lys i begge samtidig ble vi enige om å finne et spill. De ble enige, men det snudde fort da vi fikk satt i gang. Tull og tøys orket jeg ikke, så da var det å finne på noe annet. 

Jeg merker når jeg er på jobb at dagene blir fyldigere når det skjer noe annet enn det vanlige. Vi delte oss i to hvor den ene gruppen dro på tur i skogen, og de andre og jeg tok oss en tur i Eikhallen. Der ble det mye lek og moro, og de små føttene fikk sprunget fra seg. Musikken var med, og det ga stor glede til små kropper. Både armer og bein var til alle kanter, men også litt motorikk i lek. Ellers har dagen vært veldig fin og flott! Tenk å ha en så fantastisk jobb som man er glad i. Gleder meg hver morgen til å dra avgårde, og vil nesten ikke dra hjem når dagen er over. Men nå skal kvelden og helgen nytes, og ny energi skal samles før det plutselig er en ny uke med jobb. Og når jeg er tilbake da er det allerede september. Veldig fin måned det! Ha en super kveld og riktig god helg.

Vi er nå snart ferdig med august for i år, og vips så var høsten her når september er rett rundt hjørnet. Denne måneden er ganske så fin, med fine farger på trærne og hvor bladene faller ned pøh om pøh. Tynne små fleecejakker har jeg funnet frem og tatt i bruk. Det er også denne måneden hvor jeg i år fyller tjue år. TJUE ÅR!!! Hvor blir årene av? Husker første skoledag i 1. klasse hvor jeg sto ute i skolegården og rektor ropte meg opp. Og for og ikke glemme barnehage årene. Spesielt de siste årene hvor jeg var så heldig å få lov til å gå på Ygdrasil hvor vi bodde ute i skogen fra start til slutt, og om sommeren hvor vi slo opp lavvo på Karlsvika. Gode tider, gode tider!

På jobben har jeg fine dager. De flyr så og si avgårde og det er alltid noe å gjøre. Søte små barn kan komme med de herligste kommentarene, og rett før helgen som var fikk jeg høre et gullkorn. Er bare små hendelser som skal til for at dagen blir bra. 

“Når du blir tre år kan du kjøpe sånn apekattruse sånn som jeg har”. Gutt, 3 år.

Barnehagealderen, spesielt de fra 3 til 6 år, er bare så herlig. Helt fantastisk. Hører så masse fint, og små barn kan også få sagt det. Virkelig! Koser meg virkelig i arbeidet, og et å ha en slik hverdag er helt fantastisk. Nå er vi litt over halvveis i uka, og det er bare to dager igjen til helg. Og hvor blir tiden av? 

Vel hjemme fra jobb og beina på bordet. Men slik ble det ikke lenge. Papsen og lillebror var på vei til fotballkamp, og jeg hang meg på. Lillesøster og laget har nå i kveld spilt i Sandefjord, og jammen fikk de ikke med seg en seier hjem! Solen skinte på banens arena lenge, og nydelig høsttemperatur var det også. Ble litt over en time med fotball i kveld, og jammen ble det ikke en tur innom Obs. Var innom der for å se om jeg kunne finne en regnbukse til meg selv, ettersom den andre har har begynt å miste sin effekt. En regnbukse er ikke noe særlig å bruke når den trekker til seg vann innvendig. Så nå ble den fornyet i et håp om og ikke bli vår gjennom høstens tider. Ble til og med en liten dab radio med meg hjem. Så nå kan jeg velge mellom flere kule musikkanaler som jeg ikke hadde på min stereo. 

Jeg har hatt en veldig fin dag, og håper dere har hatt det samme! To nye dager står i vente for denne uken før det endelig er helg. Blir veldig deilig kjenner jeg. Vil derfor ønske dere en kjempefin kveld videre, så må dere kose dere masse. 

En som var glad for litt kos da jeg kom hjem fra jobb i dag ♥

Hurra, nå er det endelig helg. Som sagt har denne uke gått fort, og det skal bli godt med et par dager fri. På jobben startet det med en veldig rolig morgen. Lurte litt på hvor alle sammen var siden det bare hadde kommet ett barn på avdelingen min da jeg kom på jobb i åttetiden. Men veldig deilig med slike morninger, og vi endte opp med nesten full gruppe. Det var en rolig formiddag hvor noen koste seg i gymsalen, en liten gruppe fortsette med å lage perlearmbånd som jeg fikk satt i gang på morgenkvisten og et par barn koste seg ute og hadde det gøy. Dagen i dag gikk ganske fort, og jeg føler meg så effektiv på jobb om dagen. Skryt får jeg også, og ingenting er bedre enn det!

En veldig fin dag på jobb, og i dag har det også kommet et veldig fint gullkorn. Jeg står og hjelper en tre år gammel gutt, da det plutselig kommer fra han, “Når du blir tre år kan du kjøpe sånn apekattruse sånn som jeg har”. Så herlig sagt, og godt jeg blir sett på som et lite barn på hans alder. Ingenting er vel bedre enn det når en snart nærmer seg tjue (selv om jeg bare er et par år i hodet da). Godt en kan leve det barnslige livet sitt på jobb sier nå jeg. Der er det lov, for hjemme syns de minste at jeg er veldig barnslig.

Ellers har det vært en gråværsdag med masse regn. Men med gode klær har vi kost oss masse ute på ettermiddagen. Kvelden har også vært stille og rolig. Skjedd lite, og nå er vi akkurat ferdige med å spise god middag sammen som en familie på seks. Ble nydelige fløtepoteter på pappas beste måte, og ved siden av var det både kyllingfillet, svinekjøtt og grønnsaker. Smakte himmelsk, og jeg er ganske mett her jeg koser meg med musikk og tar det helt med ro. Slike kvelder er koselige, og i morgen håper vi på en fin fest her i gata. Krysser både fingre og alt en har for at det er fint vær i morgen kveld – i verste fall opphold.
Håper alle har hatt en fin og spennende uke og at dere er klare for helg. Det er hvertfall jeg!
 

Da er hverdagen snart forbi, bare en dag på jobb igjen og så er det endelig helg. Igjen! Syns ikke det er mange dagene siden det var søndag og jeg var klar for en ny uke med arbeid. Hvor blir timene og dagene av? Etter at jeg sist var innom her var det en nokså rolig helg. Om søndagen var vi bedt i bursdag til farfar som hadde litt sen feiring. Veldig koselig, og farmor hadde bakt veldig god kake, verdens beste kake hvis jeg skal sette prikken over i’en. Og helt himmelske sånne wienerbrød. Sistnevnte skal jeg jammen meg få oppskriften på, og så skal det bakes. Var ganske enkel å lage også, sa farmor. 

Jammen er det godt å være tilbake på jobb igjen også. Var syk og borte fra jobb hele forrige uke, og da jeg kom tilbake på mandagen kjente jeg på kroppen at jeg hadde savnet den normale hverdagen. Jeg føler at det blir ganske stille på bloggen til tider. Men det kan skyldes av at jeg ikke har noe på hjertet. Men så fort jeg har noe å fortelle kommer det innlegg om det. Nå skal jeg bare kose meg og nyte stillheten den lille stunden alle de andre i huset er borte. Minste bror er på trening og de andre er på farta.
Avslutter med å legge ved et bildet jeg tok en av de siste dagene hvor det plaskeregnet, og som jeg syns ble ganske fint. Kos dere masse og ha en fin kveld – i morgen er det endelig helg. Bare en dag igjen!
 

Da var det endelig fredag og helg! For meg føles det ut som det stort sett har vært helg hele uken, siden jeg har vært hjemme fra jobb alle dagene. Ikke noe gøy å være syk og å sår hals, hoste og tung i hodet. Prøvde meg en tur på jobb om onsdagen, men etter en og en halv time var det å komme seg hjem i senga igjen. Både i går og i dag har det vært planleggingsdag, men der fikk jeg beskjed om å droppe for å bli frisk. Så en ganske så stille og kjedelig hverdagsuke. Jeg var til og med blitt så rastløs av å bare sitte hjemme at jeg i går ettermiddag måtte høre med min familie på Revetal om jeg kunne komme en tur. Heldigvis passet det, så jeg tok med meg lillebroren min og dro opp. Ble vel litt fire og en halv time på besøk, og vi koste oss med deilig middag sammen. Taco var på menyen. Veldig godt. Bortsett fra hosteanfallene jeg fikk ved bordet da. Måtte til slutt ta en liten tur å få roet meg. Ellers var det en veldig koselig kveld hvor vi koste oss med Allsang på grensen!

I dag tidlig våknet jeg til en fryktelig hes stemme. Den var nesten borte. Heldigvis kom den litt mer tilbake, men fortsatt veldig hes, og jeg syns ikke stemmen min er til å kjenne igjen for øyeblikket. Satser på at det kommer en skikkelig dose med mirakelkur nå i løpet av helgen. Er så lei av å ha uønskede bakterier i kroppen. I kveld blir det en ganske stille og rolig kveld. Vi skal kose oss med god mat, men det blir også en liten kjøretur for å hente disse tvillingene på hver sin kant. Han ene er i bursdag, mens hun andre er hos en kompis. Hva skulle de egentlig gjort uten meg? De har jo en egen taxisjåfør til nesten alt. Noe må de faktisk greie seg selv. Får ønske alle sammen en kjempefin helg, og nyt den. Det skal jeg, å lade opp friske batterier til en ny uke på jobb.
 

Jaja, så ble det ikke noe jobb i dag. Vært småpjusk i helgen, og til morgen i dag var ikke kroppen særlig samarbeidsvillig. Halsen har vært problemet i tillegg til hoste og tung i hodet. Jeg følte meg litt bedre litt tidligere i kveld, men nå ser det ut til å komme til det samme gamle igjen. Får bare håpe jeg får en god natt søvn og er frisk til i morgen. Er så og si nesten aldri syk, og det er vel andre dagen jeg har vært borte fra jobb siden jeg startet pga sykdom. Så i dag har jeg holdt sengen store deler av dagen. Ellers har jeg fått sett en film i ettermiddag. En ganske fin film hvis jeg kan si det sånn. Tenkte jeg kunne komme med en filmanbefaling til dere der ute, siden jeg syns den var så bra. 

Ta meg med! heter filmen, og det er en romantisk filmmusikal basert på Halvdan Sivertsen og Jan Eggum’s sanger om fem ensomme mennesker i en rolig bygård i Oslo. En film jeg kommer til å se flere ganger. Og skuespillerne som er med er Marion Ravn, Haddy Njie, Kjersti Elvik, Magnus Grønneberg og Frank Kjosås. En utrolig flink og samarbeidsvillig gruppe som gjør filmen helt fantastisk og bra! Er virkelig en film du burde se.

 

Q; Har du sett filmen? Hva syns du om den?

Tiden flyr, og siden sist har vi nå kommet inn i en ny måned. De to første ukene på jobb har vært ganske stille og rolige, og noen dager har det vært så stille at vi nesten ikke visste hva vi skulle gjøre, fordi vi ikke hadde noe spesielt vi måtte gjøre på jobb. Men nå som det nærmer seg skolestart er hverdagen snart fullt tilbake.

Jobbedagen i går var vi plutselig få barn på slutten av dagen. Da var det deilig at jeg kunne ta helgen litt tidligere. Kroppen var ganske så sliten, og det ble til og med en liten dupp på senga før det var avgårde. Tvillingene hadde lyst til å ta seg en tur til Revetal. Men før jeg tok de med meg opp dit dro mamma og jeg en liten tur på Olsrød park for å titte. Tiden fløy og vi var på plass hos tante og onkel i syvtiden. Der fikk vi god middag og satt ute og koste oss på terrassen hele kvelden. Veldig koselig, og vi var ikke hjemme igjen før elleve. Jeg som hadde begynt å få noen plager med halsen min var i seng ikke så lenge etter hjemkomst. Var ganske så sliten også, men en behagelig natt ble det langt i fra. Fikk et par timer på øyet før jeg våknet. Halsen var ganske sår men klarte å få noen timer til med søvn før jeg våknet igjen. Ganske slitsomt og ikke få sove med slike plager, og det gjorde vondt bare å svelge. Heldigvis klarte jeg å tenke på noe annet, og våknet ikke før i titiden i dag tidlig. Da var det ikke noe mer søvn å få. 

Kroppen orket ingenting, og jeg lå stort sett på sofaen. Jeg hadde ikke lyst til å avlyse avtalen jeg hadde i dag heller, og fikk litt søvn før jeg dro avgårde. Så i dag har jeg hatt noen koselige timer med min storesøster som jeg ikke har sett på mange år. Vi har ikke så mye kontakt, men håper å holde kontakten etter det møtet vi hadde i dag. Vi tok et par runder med bowling, og så koste vi oss med pizza etterpå. Var veldig koselig, og ikke minst hyggelig! Men jeg kjente at formen ikke var på topp, så nå har jeg plassert meg i sofakroken igjen. Var ikke akkurat denne formen jeg hadde ønsket meg, og jeg føler meg litt overkjørt etter natten og med sår hals, stiv nakke og tung i hodet. Håper bare at formen er bedre i morgen – hvertfall til mandag når det er jobb igjen. Ellers ønsker jeg alle en fin og rolig gråværshelg. Overskyet her om dagen, og veldig klamt i lufta.