For en fantastisk uke det egentlig har vært, og en fin februar. Tenk, i morgen er det allerede mars! På jobben i går hadde vi aktivitetsdag, noe som barna syns var veldig morsomt så det ut som. Litt forskjellige poster som var satt opp rundt omkring i barnehagen. Det var for eksempel en liten hinderløype, hvor barna skulle følge tauet og se etter gjenstander som ikke basset inn. En annen aktivitet var bowling, og en post hvor du skulle ha bind for øynene og smake på litt forskjellig. Dette med smakesansen var det mange som klarte. Litt balanseøvelser var plantet inn i aktivitene, og ikke minst sykling utenfor inngjerdingen. Der fikk mange virkelig sluppet ut masse energi.
Til lunsj hadde vi pølser til alle og en hver, og dagen ble virkelig en suksess ☺

Ellers har det blitt veldig deilig ute i det siste, og fleecen er så og si lagt bort. Kan hende den kommer på en gang i blant, men det er så deilig av våren viser seg enda mer! Skal virkelig bli deilig å få på seg litt mindre klær, og ikke alt det styre med store dresser/regntøy, votter og luer på både barna og meg. Nå er det endelig helg – igjen. Synd at den bare går så fort. Det var det jeg hadde på hjertet for denne gang. Har vært stille hele uken utenom, og det skyldes lite inspirasjon. Men sånn er det jo en gang i blant for alle. Ønsker alle sammen en kjempefin fredagskveld, og riktig god helg!
 

 

Q; Har du hatt en fin uke?

I natt har jeg sovet så godt! Må nesten være rekord. Jeg var veldig trøtt i går kveld og sovnet så fort jeg la meg til rette og hodet ned på puta. Var ordentlig i drømmeland, og sov helt ut til 11:30. Med andre ord har jeg hatt fri fra jobb, fordi de syns jeg trengte litt ferie. Noen fordeler er det jo med å være tilstedet i arbeidet hver eneste dag, uke inn og uke ut. Til og med når en liten forkjølelse er i kroppen. Jeg må være mye mer syk enn litt snufsete for å holde meg hjemme. Men jeg sa ikke nei takk til en liten fridag. Så da ble det litt ferie på meg også, og en langhelg. Tidligere i uka fant jeg endelig det jeg har vært på jakt etter lenge. Påsken er jo ikke før om noen uker, og allerede har de fått inn påskegodt i butikkene. Påskeegg i lillakartong er veldig populært hos mange – ikke bare hos meg! Hadde vært på flere butikker og sett om det hadde kommet inn noe, men ikke en kartong å se. Men så fikk jeg høre en stemme viske inn i øret at en coop butikk hadde det. Da var det ikke noe annet enn å ta med seg lillesøster og to av hennes venninner for å kjøpe med en pakke. 

Hverdagen tar virkelig på når kroppen er på jobb, og hodet er på vinterferie! 
Jeg vet at jeg jobber i ferien hver eneste dag denne vinteren. Både i går og i dag har jeg våknet og vært opplagt. Stille i huset siden de tre minste har vinterferie og kan sove lenge. Savner litt å ha ferie, men likevel gleder jeg meg til å dra på jobb. Hva er vel bedre enn det? Koser meg og leker med de små barna. En blir glad av å se gleden barna gir, men innimellom er det alltid en gråt som må trøstes på og konflikter som må løses. Men hva gjør vel det når alt løser seg til slutt. Våren har også kommet til oss, og det er så deilig og ikke ha på seg de tjukke ullgenserne – selv om dressen fremdeles er på. I går ble det så varmt at den måtte skiftes ut med en jakke, og det sier mye. Nå gleder jeg meg bare til å legge dressen til vask og vekk for denne vinteren, og ta seg lettere tøy og mindre klær. 

Siden det er ferie er vi heller ikke like mange barn som vi pleier. Og hverdagen tar på når kroppen er på jobb og hodet er på en ikke så liten holiday. I dag hadde jeg en skikkelig onsdagsfølelse, og jammen var det ikke lenge til helg. Men det ble en liten nedtur da jeg fant ut at det bare var tirsdag. Etter en fin dag var det deilig og komme seg hjem. Men da var det nesten rett avgårde igjen. Tok med meg lillesøster til byen for å sjekke om en bok hadde kommet inn i butikken. Men den hadde visst ikke blitt sendt fra forlaget enda, eller noe sånt. Får bare vente til den kommer da. Tiril møtte noen venner, og jeg ble ståendes alene. Før jeg fant ut at jeg tok turen hjem igjen gikk jeg innom Cubus for å se om det var noe fint der. Og jammen var det ikke det! Kom over en superfin vår-/hverdagsjakke som jeg falt pladask for. Og prisen var langt i fra galen. En jakke som kostet 699,- var på et knalltilbud til bare 199,-. Wuuuææææ, denne ble med meg direkte hjem for å si det sånn. Kan se om jeg får tatt bilde av den en dag, så kan jeg vise dere den. Elsket den ved første blikk, og kunne ikke gå før den var i mine hender!

Resten av kvelden blir det stille og rolig. En deilig og varm dusj er tatt, og kosedressen er på. Og snufsen er selvfølgelig med. Begynte med litt vond hals rett før helgen. Men litt forkjølelse og sliten kropp stopper ikke meg. Og apropo OL som rullet over tv-skjermen min. Vi, sammen med Emil Hegle Svendsen, tok gull i skiskyting. Selv følger jeg ikke med på vinter OL, men når Norge tar gull blir jo alle glad!
Ble ikke lange innlegget denne gang, men mer på hjertet hadde jeg ikke nå. Ønsker alle en kjempefin kveld videre, og håper dere har hatt en fin vinter- og vårdag!

Lørdagen er over og søndagen er her. Dagen fløy avgårde på en, to, tre. En stille og rolig morgen ble det her i dag, men litt planer utover dagen var det. Eldste lillebror skulle på trening, så jeg kjørte frem og tilbake på han – så snill som jeg er. Godt vi har blitt tre sjåfører her i huset, sånn at mamma og pappa kan slipper å farte like mye frem og tilbake. De bare tilkaller meg! Moro er det jo å kjøre litt rundt omkring, så jeg gjør det mer enn gjerne. 
Vi var også blitt bedt i bursdag, alle mann alle. Familiebursdag på Revetal. Veldig koselig med andre ord, og det kunne ikke blitt bedre. Maten vi fikk var ikke overraskende, tanten aller beste pølsepizza. Er det en pizza som faller i smak, så er det hennes. Seksten mennesker var vi, og det holdt mer enn nok med fire fem pizza. Tror ikke jeg kommer til å bli lei av den for å si det sånn. Ikke med det første. Kost oss masse har vi, og det har vært en veldig hyggelig kveld med familie. På hjemveien fikk vi med oss en passasjer til. Fetteren vår er på overnatting. Ikke helt sikker på hvor lenge han skal bli, men de andre småtrolla har jo vinterferie. Litt misunnelig på den fronten, for jeg har ikke noe ferie. Men med den jobben jeg har så skal jeg ikke klage. Jeg koser meg kjempemasse stort sett hver eneste dag – noen dager kan virke ekstra lange, men slike dager har jo alle. 

Nå skal jeg slappe litt av før det blir helt kvelden for meg. Stille og rolig innen for de fire veggene, og utenfor kan jeg høre lyder av regndrypp som bakken og andre gjenstander. Får håpe vi kan se litt sol igjen snart. Så en her om dagen, men det varte ikke lenge gitt før det kom litt sludd og snø og tilslutt endte opp med mere regn. Kan vel legge ved noen bilder av bursdagsantrekker før jeg legge hodet ned på puta. Ønsker dere en fin helg videre, med eller uten planer.

Det er fredag, det er fredag! En fin og lang uke på jobb er blitt historie, og nye små fortellinger kommer i vente. Nokså våte dager, men det gjør meg ingenting når jeg ser snøen smelter bort. Har til og med blitt så bart at jeg til og med på tirsdag fant frem sykkelen igjen, og kunne komme meg til og fra jobb på den måten. Dagene har stort sett hver det samme, men på mandag fant Tiril og jeg ut at vi skulle ta oss enliten bytur. Var noe jeg skulle sjekke, men som ikke var kommet inn i butikk enda. Derfor tok vi en lite bytur i dag også. Var veldig koselig, og vi fikk sett litt på forskjellige saker og ting. Hadde nemlig hørt at Nille skulle ha fått de supergode påskeeggene i lilla kartong, men da vi var innom var de helt utsolgt. Etter en times tid i byen dro vi innom både Rema 1000 og Europris, og der hadde de heller ikke. Freia må virkelig lage mange produkter av denne typen, så populært som dette er. Påsken er jo heller ikke før i April. Men dette er vi jo kjent med, når de begynner å selge julemarsipan både to og tre måneder før jul. 

Byturen endte fint, og det ble med litt varer hjem igjen. Jeg er veldig sjelden i byen, og de få gangene jeg er det blir det selvfølgelig noen ting jeg vil ha.
Nå er det ogs vinterferie for mange. Mens jeg, jeg skal jobbe hele neste uke også. gjerne vært et lite barn igjen som gikk i barnehagen, hvor jeg kunne ta fri “når jeg ville”. Men slik er det dessverre ikke. Godt og kunne jobbe også, å tjene penger til sparingen. Har spart maaaaasse og nesten alt jeg får i lønning og har fint nok til en liten og ålreit bil. Har sett litt på det en gang i blant, men aaaaner ikke hvilke type bil. Det jeg vet er at det ikke skal være store greiene, men heller ikke store summen. Nå er det endelig helg, og pass på – den går fort! Derfor ønsker jeg alle en kjempefin helg, så må dere kose dere masse ♥

 

Hårkur / bodylotion / bodyskrubbDet er rart å tenke at på denne tiden av dagen for ett år siden skulle jeg spille en helt vanlig håndballkamp. Jeg gledet meg masse. Reiste avgårde til hallen i nærområdet for å kaste ball med jentene. Banen var opptatt da vi kom, og vi brukte den lille gangen i Hårkollhallen til å bli varme i hele kroppen og alle ledd. Det var en del snø på denne tiden også i fjor, så det var vanskelig å varme opp utendørs. Hadde ikke blitt så mye oppvarming av det. 
Da kampen før oss var ferdig løp vi rett ut på banen for å varme opp keeper, og noen spurter rakk vi akkurat før vi måtte finne plassene og kampen var i gang. Jeg startet på min høyre ving, og hadde selvfølgelig med meg mine medspillere hvor vi satte inn mål. Og forsvarte vårt eget mål også. Husker ikke alt nøyaktiv av kampen av det jeg spilte, men det jeg husker aller best – og som sitter som et veldig sterkt og fastlimt bilde i hodet mitt, er hendelsen som fikk meg helt ut av spill. Jeg la merke til den store luken jeg hadde på min kant da vi var i angrep. Jeg ga stor fart inn mellom spillerne, men i det øyeblikket jeg var hengene i luften fikk jeg en skikkelig dytt og kom i ubalanse og mistet helt kontroll på kroppen. Tok selvfølgelig meg i mot med armen, og fikk dermed hele kropsvekten over den. Husker alt som skjedde av hver minste detalj som om det var i går, og hvis du vil lese hva som skjedde videre, og reaksjoner som kom fra oss kan du gå inn her
I dag sitter jeg fortsatt igjen med et ledd som er lite bøyelig pga platen og skruene som er operert inn. Smerter har jeg også, hvis jeg prøver å bøye håndleddet. Får vel håpe at en innkallelse til sykehuset kommer snart (det skulle komme i løpet av høst/vinter), sånn at de kan få sett på det og evt hva som skal gjøres videre om det ikke blir helt bra. Det jeg vet er at jeg ikke får tilbake håndleddet slik som det var før, men at det skal bli så bra som mulig.
 

Her hadde jeg fått en midlertidig gips på før det to dager senere ble operasjon.
Jeg så rimelig fornøy ut både før og etter at jeg hadde ligget på båren. 
Var spesielt og ekstra vondt da både to og tre leger dro alt de kunne i mine fingertupper for å få beinet på plass. 
Var mange meldinger fra håndballen som ventet på meg da jeg var på vei hjem, og som lurte på hvordan det gikk.

Ble så glad da jeg endelig kunne se solen skinne igjennom vinduet mitt da jeg våknet til morgen i dag. Endelig kom sola tilbake, og den har jeg ikke sett siden desember. Var så fint vintervær der den lyste på himmelen, og jeg håpet at den kunne skinne noen dager for å smelte bort mer av snøen. Men der tok jeg visst feil. Siden kom det nedbør, riktig nok ikke snø denne gangen. Et pluss for det. Det har vært opphold på dagtid, men nå har regnet kommet tilbake igjen. Får håpe den får bort de store restene av snøen, og at våren kan vise seg snart. Hadde ikke gjort noe det. Bare den siste uken har det smeltet masse!

Utenom det jeg akkurat har vært på nå, har det vært en stille og rolig lørdag. Deilig det også noen ganger. Men i kveld tok jeg med meg lillesøster til hallen for å se håndballkamp. TT skulle spille mot Glassverket, og krysset fingrene på at det skulle bli en seier i dag. Litt rart er det å sitte og se håndball fra tribunen, etter ti år hvor jeg har vært ute på banen og spilt selv. Til pause lå de under med ni mål, og sluttresultatet etter andre omgang ble tap, 25-37. Men morsomt å se likevel. En del kjente som spiller fortsatt, som jeg spilte med da jeg selv var spiller i klubben. Men også mange nye kjente fjes. 
Så da skjedde det litt denne lørdagen, og resten av kvelden blir stille og rolig. Ingen andre planer er blitt lagt. I morgen er det også morsdag, hvor man skal sette litt ekstra pris på sine mødre. Ønsker dere en kjempefin kveld videre!

Legger ved et bilde av Pompel ute i snøen, siden jeg ikke har noen andre for øyeblikket.

Heeeeelg, etter en lang og fin uke som endelig er over. Noen ganger går dagene sakte, og det syns jeg denne uken har vært. Derfor blir det ekstra deilig med helg nå. Her om onsdagen dro jeg avgårde for å se min første og gamle klubb spille håndballkamp – nemlig Tønsberg Turn. Er hele seks år siden jeg slutte der, tiden flyr med andre ord. Syns de var ganske flinke. Ledet 13-10 til pause, men tapte dessverre med 27-25. Ellers har det vært en våt og slapsete uke. I morgen skal jeg til hallen å se TT kamp igjen. Gleder meg til det, og seier skal det bli. Så noen planer har jeg for morgendagen og helgen. 

Resten av kvelden skal jeg kose meg og ta det med ro. Akkurat spist en deilig biffmiddag og sett første omgang mellom Larvik og Györ, og er nå inne i andre omgang. Spennende! Vil også ønske alle kjente og ukjente en superfin helg, så må dere kose dere like mye som meg – om ikke enda mer!
 

Det er vinter, snø og slaps i Tønsberg.