LADER OPP TIL DE NESTE TIMENE

Overskriften sier vel det meste. I dag blir det tidlig kveld, sånn som alle de andre kveldene. Ute av huset før kl. 07:00 igjen i morgen, og en lang skoledag fra 08:15 – 15:00. Skoledagen inneholder tre fag på onsdager. Først en økt med norsk, hvor vi skal forberede oss til to tentamner neste uke. Videre har vi en økt med historie, før vi har en liten studietime hvor vi kan jobbe med hvilket fag vi vil. Resten av halve dagen går til MK hvor vi skal ha foto. Fristen for fotorapporten er i morgen, og jeg har allerede levert den. Greit å få ting i rute i god tid før, for da slepper jeg å stresset så mye. Ble egentlig ferdig med rapporten på fredag.:D:D:D<3

 Nå skal jeg kose meg foran tv’n før jeg tar kvelden om noen timer. Men kjenner jeg meg rett, får jeg vel ikke sove før nærmere 22:30 – 23:00. Har vært veldig flink med å komme meg tidlig i seng etter at vi startet på skolen – selv om noen dager er mer trøttenes enn andre. Og nå som hele dagen nesten er mørk, kjenner jeg veldig godt at jeg kan bli trøttere når jeg er på skolen. Men sånn er det vel med de fleste – vi blir trøtt av mørketiden! Etter skolen i morgen blir det en kjapp tur hjemom, og jeg har fått mamma til å hente meg på skolen. Det blir første gang på maaaange år, i hvertfall hele videregående, hvor jeg har tatt bussen fra dag én jeg startet i 1. klasse. Når mamma henter meg i morgen, er jeg hjemme rundt 15:30, istedenfor å ta bussen som tar litt lenger tid, og jeg ikke er hjemme før nærmere 16:00. Vet hvertfall at det blir veldig hektisk siden vi har oppmøte til kampen så tidlig som 16:30. Men jeg gleder meg kjempemasse til kamp, og vi går for en seier når vi skal kjøre så langt som til Gjerpenhallen, som tar litt over 1 time.


sd


Dagen startet med at vekkerklokka ringte rundt 08:30, og jeg gjorde meg klar for jobb til 10:00. Fikk gjort et godt stykke arbeid der før mamma og jeg tok oss en tur til byen. Trengte nemlig nye pensko til julebordet, og det verste er at jeg har så vanskelig føtter. Er sååå lite sko som passer meg egentlig. De skoene som jeg egentlig ønsker meg og vil ha, kan jeg ikke bruke fordi de ikke passer meg!!! 

Julebordet ble holdt på Qualiti Hotel Klubbhus, og vi var en gjeng på 12 stykker som koste oss masse. Var utrolig god mat der, og jeg endte opp med en juletallerken som innholdt eggerøre, roasbiff, julepølser, medisterkaker, surkål og rødkål. Men så må vi ikke glemme den ribba da ♥ Ble utrolig mett av den første tallerken jeg tok, og så måtte jeg jo stappe i meg litt dessert. Da ble det sjokolademousse, men da hadde jeg fått dosa mi. Mens vi nærmet oss slutten på maten, kommer Jens Pikenes med en liten minikonsert før den heftigste konserten han hadde litt seinere på kvelden. 

BH-gjengen rigget seg plass i hallen hvor konserten skulle holdes, og vi holdt oss helt bakerst. Men da konserten startet rigget de fleste av oss foran ved scenen. Det vaar ganske mange fans der, og noen så ut til å være skikkelig blodfan. De tok så mye av at det nesten var litt flaut å være vitne til dem. Jeg snek meg inn mellom de krokene jeg kunne komme meg frem ved, og hadde kamera fremme. Kan vel si at det ble tatt over 300 bilder tilsammen – pluss litt film også. (Bilder, og kanskje film, kommer i morgen) Det var ganske god stemning under julekonserten. Et vinglass var det også noen som klarte å knuse. Noen tok så mye av at de begynte å danse på bordene, og vaktene måtte ta et tak inn. Men det var utrolig morsomt, og jeg juger ikke hvis jeg sier at dette må være den beste kvelden på leeeenge – kanskje noensinne. Tror ikke jeg klarer å sette ord på mer av hva jeg kan si om det. Dere skal hvertfall få se opplevelsen min gjennom bilder(film) jeg har tatt fra kvelden! Jeg har hvertfall masse å holde på med i morgen.

 

En liten smakebit… Gled dere til i morgen!

Fredagskveld, og jeg ligger rett ut i senga. Hører regnet dryppe på vindusrammene, og håper være blir penere i morgen. Har jeg kost meg med familien og spist god middag. I kveld hadde pappa mekket sammen taco til oss, og det smakte veldig godt. Blir like mett hver gang, og det er jo bra. Hadde Norske talenter på TV-skjermen, og en fredagskveld med denne oppskriften slå aldri feil.
– 1 ts liten familie
– 4 ss underholdning
– 3 sleiver med god mat

Tenkte jeg kunne vise dere et bildet jeg tok nå i kveld som jeg ble fornøyd med. Den søte lille og gode muffinsen inneholder forresten bilter av After Eight sjokolade – og det er noe jeg virkelig vil anbefale hvis dere skal lage muffins neste gang! Lag vanlig muffinsrøre og rør inn biter av After Eight. Lover, det er noe dere kommer til å ville ha mer av. Har også laget rullekake, så blir spennende å se hvordan den smaker.

 

Q; Har du tenkt til å prøve After Eight i muffinsen?

“Haha-haha, haha-haha”, hører jeg fra rommet ved siden av kjøkkenet. Jeg ser med det store øyet mitt, som ligner et eple, igjennom nøkkelhullet. Det er mørkt. Det eneste jeg ser er noen fargerike prikker som lyser rundt i rommet, og alle de runde formene har hver sin farge. Noen har den fargen sola har, noen en farge som minner meg om gresset, og andre har en farge jeg ikke husker navnet på.

Jeg tar tak i dørklinka, men den er låst. Jeg legger inntil det apparatet som man kaller øret, og legger merke til om det da kan komme noen sånne lydsignaler som kan treffe det tynne teppet, som da ligger langt inne i øret et sted.
“Der dirret det en lyd”, sa jeg. Den lyden minnet meg på den gangen jeg var inne i et mørkt rom med masse musikk. “Ja, nå vet jeg det”, sa jeg, “det er sånn opplegg hvor man kn ha det gøy med å svinge seg rundt med venner og kjente”. Det jeg tenkte på var selvfølgelig sånn kosestund hvor vi har det utrolig koselig med masse fuglesang og klang.

Det var plass til store “hurra meg rundt” på dette rommet. Det var utrolig stort rom når man var der inne, men når man ser rommet uten ifra, så ser det utrolig lite ut. Jeg pleide å h mye besøk på dette rommet, det var så godt likt. Når det kom et menneske ut av det rommet hvor det hadde vært fest, sa de “hujedamei så kuli det va!”

Det var bestandig sånne store “hurra meg rundt”, som oftest hver helg. Det var så mye moro opplegg, så latteren tok aldri slutt. Det var bestandig “grip mikrofonen” når vi hadde sånn sangkonkurranse, og det var et gutte- og jentelag som sto sammen som fiender. Jentedjevlene hadde som oftest de pene prinsessestemmene, men guttevampyrene hadde de grusomste grusehylene som de kom med og som alle hadde hørt om.

Den rare tingen de goldt i handa, kalte jentedjevlene “pinner”, og guttevampyrene kalte det “psykofon”. Etter en lang sangkveld, ble klokka over 00:00, eller laaaaangt over midtnatt som de galeste kjærringene sier! Men den store huldregjengen fortstte å synge, og med mye latter og moro, tok latteren aldri slutt…

 

Skrevet av Pernille Levorsen Christensen, oktober 2009 

Det er søndag, og den dagen i uka skjer det alltid lite. Dårlig være har det også vært, og jeg hadde veldig lyst på kake. Jeg leitet litt rundt på nettet, etter en oppskrift på kake som det ikke var så mye ingredienser i, og var relativt fort gjort å røre sammen. Endte opp med å få med meg Oskar på rullekake, og den ble ganske god. Vi hadde på sukker og et tynt lag med vaniljesaus, og jeg må virkelig si at det er noe å anbefale!!! Det var første gang jeg lagde det, og en den ble naken – rullet den nemlig med den stekte siden sånn at den kom inn i kaken hvis du skjønner. Men den var utrolig god for det.

 

Resten av dagen går til å slappe av å lade opp til en ny uke. For øyeblikket sitter jeg og koser meg sammen med Simba foran Skal vi danse på TV-skjermen. Hva skal du gjøre resten av dagen og utover kvelden?

Jeg var klar for jobb i dag kl 10:00, og fikk gjort mye. Brukte noen timer på alarmering ute i butikk, hvor jeg måtte gå igjennom alle vinteryttertøyet for å se om de hadde alarmer eller ikke. Kom i rute tilslutt, og resten av arbeidsdagen foregikk ute på lageret med opphenging av klær. Mamma og jeg fikk ryddet i mange av pappeskene og tømt en god del, for til uka igjen kommer det enda mer varer. Det har vært trøkk på jobb i dag, og det var deilig da klokken ble 17:00 og vi kunne dra hjem. Men det ble litt dramatikk da vi oppdaget blålys i det lille krysset ved området. Endte med at vi fikk telt ferdig kassene, og når vi hadde låst døra måtte vi ut å se litt nærmere. Nå skal det bli deilig med kveld, og beina er slengt opp i sofaen. 

Politi på stedet