En ukes tid siden sist, og det har i grunn ikke vært noe interesse for meg å skrive noen få ord. Men det har allikevel skjedd litt for det. I går var det full fart. Det var torsdag og nest siste dag på jobb. Dagen gikk like fort som den kom, og på ettermiddagen skyet det til. Jeg fikk avspasert denne dagen, og var derfor hjemme klokken to. Veldig deilig for å si det sånn, og derfor tok mamma, lillebror og jeg turen til senteret på revetaldagen. Der var det litt aktiviteter for de minste utendørs, og salg for både store og små inne. Vi jentene gikk sammen med tante, mens Oskar fløy sammen med fetteren vår. I en av de første butikkene vi kikket i var en klesbutikk hvor mamma fant seg noe fint. Vi så før vi dro at det var store svarte skyer på fære, men at de var på svev andre vei. Ikke så lenge etter at vi hadde tittet litt rundt hørte vi et smell. Det kom som forventet, og ikke lenge etterpå kom det enda mer torden som vi hørte ganske godt, og dermed gikk strømmen. Så ble vi jaget ut av butikken for å stå og vente til strømmen var kommet tilbake. Vi fikk handlet det vi skulle før vi tittet videre. 

Shopping ble det også på meg. Så at det var salg hos min kusine, som da jobber på B.yong. Her fikk jeg masse hjelp fra henne, og tusen takk for det. Med meg hjem ble det tre topper og to bukser, og alt dette til litt over tusenlappen! Jammen godt jeg fikk dette på salg. Her er de kule toppene jeg endte med, og syns de er ganske fine. Vil du ha slike – ta turen til B.yong på Revetal. Og den første toppen brukte jeg i dag, og gud så deilig stoff den har. Helt himmelsk å ha på seg!
 

Nå er det sommerferie i fire uker. Kjenner det skal bli godt og håper på masse sol og fint vær. Men det skal også bli deilig og komme tilbake siste uka i juli. Her i huset blir det en nokså stille og rolig kveld. De tre minste er avgårde, og om ikke så lenge blir det nydelig middag med mamma og pappa. Kjempefin start på ferien syns jeg ♥ Ønsker dere andre en fin kveld og super helg. Og til dere som har ferie – kos dere!

Helt utrolig. Jeg koste meg så masse på sommerfesten med jobben i går. Da jeg kom hjem fra jobb gjorde jeg så smått meg klar for fredagens høydepunkt. Møtte en jeg jobber sammen med, og sammen tok vi følge på syklene våres til Nana thaikaway og resturant på Eik hvor vi skulle spise sammen. På forhånd hadde vi gått for et lite koldtbord med to retter pluss vårruller ved siden av. Vi fikk servert en wok-rett som het gai phad met mamuang himmapan. Dette var wok med strimlet kyllingfilet cashewnøtter, søt chilipasta, løk, gulrøtter, paprike og masse andre grønsaker i. Den andre hadde navnet phad satay, en wok med sataysaus, løk, champignon, tomat og masse andre friske grønnsaker. To helt fantastiske retter, og det smakte himmelsk. Var første gang jeg spiste og smakte noe mat derfra, og jeg har veldig lyst til å ta flere turer innom der når det passer seg. For å si det sånn så var det noe av den beste maten jeg har smakt. Var to retter som passet meg mitt i blinken!
 

Etter et godt måltid i hyggelig selskap hvor vi var tjue personer som koste oss, forsettet vi festen hjemme hos en av damene. Hun hadde en kjempefin uteplass på terrassen sin hvor halve plassen var pakket inn med vegger og vinduer og en sidevegg som hadde skyvedører i glass. Det var så koselig og fint der! Et langbord som var pyntet med masse lys og blomster. Nesten sånn at jeg ville hatt en slik plass selv. Her ble vi sittende og kose oss. Jeg hadde det helt topp, og det så ut som alle de andre damene hadde det også. Kom på litt musikk utover kvelden, og litt godt i glasset. Helt fantastisk var det, og i halv ett tiden eller noe sånt når jeg dro var vi vel fire-fem som satt igjen. Og da dro vel de fleste hjemover. En super fin kveld!! Hjemme i ett tiden og i seng allerede halv to. Deilig var det å få sove ut til klokken tolv. Til vanlig er jeg oppe i ti tiden i helgene, men dette var vel et godt tegn på at jeg koste meg hundre og ti prosent i går.
 

 

Q; Har du spist på nana før? Hva syns du om maten?

Det å våkne opp i i dag tidlig var helt herlig. Av en eller annen grunn var kroppen litt innstilt på at jeg skulle på jobb, og åpnet øynene i seks tiden. Heldigvis klarte jeg og sovne igjen, men våkne et par ganger i mellom tiden før jeg var lys våken klokken ti. Heldigvis våknet Tiril ikke så lenge etterpå, så vi fikset og gjorte oss klare. Vi spiste litt frokost, og fant frem noen rester vi hadde til middag i går. Når alle hadde gjort det de skulle og vi var klare spasserte vi innover til Oslo city. 

Vi fant lett frem veien til kjøpesenteret, og var bare et kvarters tid å gå. Vi delte oss guttene og jentene, så lillesøster og jeg gikk rundt og koste oss. Var innom mange butikker, og endte til og med opp helt ved Karl Johans gater. Men snakk om alle de menneskene som var på farten i dag. Spesielt i Karl Johans gater var det tett med folk. Var sånn at lillesøster og jeg endte opp med å holde hender. Vi ville ikke miste hverandre på et sånt sted. Jeg er heller ikke sånn veldig glad i å gå rundt på steder som jeg kjenner lite til, men i den delen av Oslo vi er og var i var det veldog lett å finne frem. Ble shopping på oss begge. Vi hadde masse penger å bruke, men så er det sånn for meg at når jeg (spesielt før) ikke har penger finner jeg masse jeg har lyst på. Og omvendt – når jeg har masse penger finner jeg ingenting eller kanskje bare litt. Ble ikke store shoppingen på meg med andre ord, men fikk meg med noe nytt. Tiril og jeg kjøpte oss til og med like jumps i grå. Er litt uvant å gå i et slik plagg, men den er veeeeeldig deilig og behagelig å ha på seg! 

 Vi har hatt en super herlig dag, og til og med hatt en god lunsj på Egon. Kan jo vise dere litt bilder fra dagen, og jeg koser meg masse! 

 

 

Jeg skal komme med noen flere bilder fra dagen i morgen. Men akkurat nå så skriver jeg fra mobilen, og med den lille skjermen er det ikke alltid så lett å få det som en vil. Nå skal jeg ligge rett ut og bare kose meg, siste kvelden her i Oslo. I morgen skal vi ut å se om vi finner en resturant vi kan spise god mat på, før vi kjører snuten hjemover til Tønsberg igjen. Har i grunn ikke veldig lyst til det, og hadde ikke gjort noe med et par eller flere dager her i staten. Men må vel hjem til jobb og hverdag igjen. Godt det bare er to uker – altså bare ti dager igjen på jobb! Da er det fire uker med sommerferie og jeg kan røpe og si at jeg gleder meg til det! Ha en fin kveld alle sammen. 
 

Huhei hvor det går. Jeg har nå forflyttet meg til en annen by, nemlig Oslo. Pappa, tvillingene og jeg dro rett avgårde da jeg kom hjem fra jobb, og en times kjøretur gikk veldig greit. Det var ikke lange køer innover, men andre veien derimot var det litt mer trafikk. I helgen har vi fått låne leiligheten til en venninne av mamma. Vi ble “sparket” ut siden sommerfesten med jobben hennes skal være hjemme hos oss. Neida, vi valgte selv å forflytte oss, så kunne mamsen holde på i ro og fred. 

Vel fremme kom vi i halv seks tiden, og det var ikke vanskelig å finne frem. Vi barna tok oss en tur i området for å ta en titt. Tok turen innom for å se om vi fant noe godt. Vi fant oss noe yoghurtis. Tiril tok vanilje og jordbær med jordbær og blåbærgodis, mens jeg valgte jordbær og pistaj med samme dryss. 

 

Vi hadde en fin kikkerunde, og for å si fet sånn så var det utrolig mange mennesker som var ute og spiste på utestedene. Litt videre hvor vi gikk langs gaten kom vi over og fikk sett Gabriel fra paradise hotel (for de som fulgte med og vet hvem han er). Litt morsomt å møte på kjendiser fra tvserier. Nå har vi kost oss med litt middag. Ble enkel og godt i kveld – potetstappe med spaghetti a’la capri. Mens de tre andre ser på fotball og koser seg med det – jeg er ikke like glad i den tvspirt, ligger jeg på senga og koser meg her. Håper dere har hatt en fin dag, så må dere ha en superfin kveld videre. 

 

Hurra meg rundt, her er det bursdag i dag ♥
Dagen i går ble litt lenger. Startet med en veldig fin dag på jobb hvor vi var mye ute. Det beste med jobben er vel å få lov til å vær ut nesten hele dagen i dette fine været vi har om dagen. Jeg koser meg. Etter jobben i var jeg en liten snartur hjemme. Fikk roet meg litt, men så var det ut på farten. Møtte lillesøster på fotballtreningen hennes, og når hun var ferdig syklet vi innover til byen. Der hadde vi litt som skulle gjøres. For eksempel var vi ute etter en fin bursdagsgave til mammaen vår. Og når det var i boks ble det litt shopping på meg også. Fant to veldig fine topper på Gina Tricot til bare 99,- stk. Jeg bruker veldig lite penger både på meg selv og ellers, så jeg slo til med med to forskjellige farger. De falt virkelig i smak hos meg.

Vi tok oss en tur innom søstrene grene for å se om vi kunne finne noe fint og spennende gave. Det var masse å velge i mellom, men så var det å finne noe nyttig da. Vi endte opp med en lekker kurv hvor hun fikk med noen duftlys og en lang krukke som hun kan bruke som blomstervase eller bare ha til pynt. Noen ganger er det virkelig vanskelig å finne gaver til andre. Syns sånt var så mye lettere for mange år siden. 
Til morgen i dag fikk hun litt å kose seg med. Siden jeg dro på jobb før hun hadde stått opp, satte jeg en muffins med lys (utent) i kjøleskapet hvor det lå en lapp bak med “GRATULERER MED DAGEN”. Så, da jeg var kommet på jobb sendte jeg bare en liten melding om at hun måtte ta en tur i kjøleskapet for en titt. Hun trodde kanskje dette var alt. Men vi tenkte på henne. Da jeg var ferdig på jobb gikk jeg bort på jobben hennes. Med meg hadde jeg tegnet og laget et lite kort på jobb, og dette fikk hun midt i arbeidstiden sin. Bare en liten ting kan gjøre noe stort!

Når jeg først var bortom mamma gikk jeg like så godt innom Skeidar. Har plutselig vært på utkikk etter noe til rommet, men vet ikke helt om jeg var like enig om jeg skulle kjøpe eller ikke det jeg så på. Derfor lot jeg det vær og fant heller noe annet som jeg fikk bruk for i min lille hule. Var de ikke fine?

 

Nå i kveld har vi også fått feiret mamma litt. Kost oss med is med blant annet jordbær, blåbær, bringebær og sauser til. Med andre ord har det vært en rolig kveld, og klokken bare flyr avgårde om dagen. Snart får vel jeg også ta kvelden. Får bare håpe jeg klarer og sovne litt tidligere. Det har nemlig vært vanskelig denne uken. Tror også det kan ha noe med være og gjøre, siden det har vært litt varmt og klamt om kveldene. Men, men… Får hvert fall i meg syv timer søvn hver natt når jeg skal på jobb, og det har fungert bra på kroppen de siste månedene. Får bare lade opp til en ny og spennende dag, og om ikke så lenge er det helg – og Oslotur!

En ny morgen, og en ny uke. Det har vært en veldig fin pinsehelg, og jeg har kost meg masse. Kan jo komme med litt kort handling om hva som har skjedd her. Lørdagen dro mamma og pappa innover til Ikea, og jeg hadde håpet at jeg kunne sitte masse ute. Men sånn så det ikke ut til å la seg gjøre. Regnet kom og det ble dårlig vær. Tordnet litt gjorde det også på pinseaften. Søndagen var solen tilbake, og som nevnt tidligere dro jeg på besøk til Revetal og ble sittende der utover kvelden.

Så var andre pinsedag her, og jeg hadde sagt at jeg ville ta en tur på Karlsvika hvis været var greit nok til å la seg gjøre det. Vi fikk jo ikke tatt noen standturer i fjor, men nå var den første sjansen her. Det var bare mamma og meg som dro utover, sammen med tante, onkel, kusiner og fetter. Veldig koselig, og det var heller ikke så veldig mange der. Kom flere litt etter hvert, og jeg koste meg masse på stranda, og da tenker jeg alle de andre gjorde det også. Vi var vel på stranda i tolv tiden, og vi rigget oss til og fikk solen i øynene. Helt fantastisk og kjempefin dag, og litt senere kom min lillebror, en til kusine, tante og fetter. Så vi var en liten flott gjeng der vi satt. Det ble grilling og bading i havet. Jeg var til og med en liten tur ut i vannet, men likte meg der og da best på land i solstolen. Enda et minnet har satt spor hos meg, og håper der blir flere slike turer utover sommeren. Nå er det bare TRE uker igjen til ferie, og jeg gleder meg masse! Kan jo avslutte med noen bilder fra turen før jeg snart drar avgårde på jobb.

Først vil jeg bare si: FOR EN FANTASTISK DAG! Våknet opp til sol gjennom vinduene som lyste opp rommet. Spiste en god frokost før jeg rigget meg til ute på gressplenen med tepper, musikk og lille Pompel i uteburet ved siden av. Solen strålte, og der lå jeg rett ut og koste meg og var helt i himmelen. Lå vel der i nesten tre timer og slikket sol! Nøt stillheten rundt meg, og ble også en liten dupp og var langt inn i min egen verden. 

Litt lenger ute på ettermiddagen fant plutselig lillebror at han skulle opp til fettere sin på Revetal. Så snill som jeg er kunne jeg kjøre han opp. Syns det er ganske morsomt å kjøre bil, så det gjorde meg ingenting. Vel fremme hadde jeg ikke noen planer om å bli der, men en liten tur innom før jeg dro hjemover igjen. Tiden gikk, og der ble jeg sittende hos tante i underetasjen. Min kusine på 2 år kom en liten tur innom hun også. Men hun var litt opptatt med lek ute i gaten. Vi tok oss en liten tur ut vi også, men endte opp å sitte ute på terrassen i overetasjen hos min andre tante og onkel. Der var de også i gang med grilling, og mens de spiste holdt vi dem med selskap ute i solen. Litt rester ble det igjen etter de, så tante og jeg kost oss med kjøtt og poteter.
Lille Millemor var klar for sengen, og vi andre satt fortsatt ute og koste oss i det fine været. Ble også litt dessert – den nye smashisen på boks. Var første gang jeg smakte den, og var ikke veldig “WOW”. Den var god og helt grei. Men godt var det med litt is.

Tiden fløy i godt selskap. Klokken var blitt 21:00, og da hadde jeg vært der i fem timer allerede. Men veldig hyggelig var det å sitte ute og bare kose seg med familien. Vendte snuten og kjørte hjemover. Det var også en stor og fin sol som var på vei ned fra himmelen, og da måtte jeg stopp opp langs veien for å dokumentere dette. Var så flott lys syns jeg. Hver gang jeg har vært ute og kjørt på kveldstid har det alltid hvert flotte solnedganger. Kanskje jeg må bli flinkere til å ha med speilrefleksen hver gang jeg skal ut å kjøre på den tiden av døgnet. Blir mye bedre bilder med det store kamera enn mobilen (selv om mobilkamera mitt tar veldig bra bilder). Ellers håper jeg alle har hatt en super fin dag i det nydelige været vi har hatt i dag!
 


♥Solnedgangen på vei hjem fra en hyggelig kveld på Revetal ♥

Morningen startet plutselig litt brått på meg. Vekkerklokkene (ja, du leste riktig. Har på fire stk) ringte, men da den siste ga fra seg lyd 06:30 ble jeg plutselig liggende litt lenger. Jeg var langt inne i drømmeland og hadde lyst til å sove siden det var fridag. Men et kvarter senere bråvåknet jeg. Det var ikke lørdag slik som jeg trodde, og alt var bare en drøm. Da var det bare å få på seg filler, spise frokost og lage matpakke, og tilslutt stelle og komme seg avgårde til jobb. 

Det er alltid positivt å komme på jobb, og det er få dager for å si det sånn at jeg heller skulle ønske jeg var hjemme i senga. Det må vel ha noe med at jeg har mange flotte kolleger og herlige barn å være sammen med en hel dag. Ikke lenge til sommerferie er det heller, og det har gått litt mer inn på meg at vi bare har tre uker igjen på jobb. Hvor har dette året gjort at seg? Alle de fine dagen har fløyet avgårde som en rakett, og snart skal vi ta farvel med de fantastiske skolestarterne jeg har blitt så glad i. Men ikke misforstå meg helt – de nydelige og sjarmerende 3 og 4 åringene er helt skjønne de også. Det er nesten litt farlig å være så glad i så små barn når du blir så fort glad i dem. 

Men, men… I går fikk vi startet med litt vasking på avdelingen, og i dag har vi forsatte videre med masse rydding. Vi er vel den avdelingen som nesten er helt ferdig, og kan slippe unna stresset på slutten av barnehageåret. Og det er ikke bare vi voksne som har vært effektive. Noen av barna har også vært flinke til å hjelpe til. Og med slikt arbeid går dagene fort. I hvert fall litt. Nå er det plutselig helg – igjen. Og ikke er det bare en helg, men pinse. Det betyr at det er fri på mandag også, som vi si at det er en liten langhelg. Skal bli godt med en litt kortere uke på jobben, og føler at det er en del som skjer fremover og mye som skal gjøres før ferien starter. 

Vel hjemme etter jobb fikk jeg med meg litt ryddestøv fra jobb. Jeg fant frem støvsuger, støvklut og vaskemop og fikk tatt et skikkelig tak på mitt eget rom. Min lille hule er ryddet, karmer og overflater er blitt tørket og gulv og kjøleskap er blitt vasket. Til og med sengen er blitt skiftet på. Og hvor deilig er det ikke å legge seg til å sove i en seng som har fått nytt og frisk sengetøy? Det er helt fantastisk! Og hvor godt er det ikke å få den følelsen når alt rundt seg er ryddig og pent? Og samtidig ble kvelden avsluttet med deilig middag – biff med båtpoteter, brokkoli, blomkål og bearnaise. Nå er jeg ganske mett, og kvelden skal brukes til å ta det helt med ro å se om det går noe spennende på tv. Livet er herlig for tiden!

Maimåneden hadde mange fine dager, og masse fint vær. Lørdagskvelden koste vi oss med god mat, og hygget oss foran skjermen. Her i huset lager stort sett pappa middagene, og vi alle er glad for å ha han i familien. Masse god mat blir disket opp av han. Vi, eller noen hadde reker til middag. Ikke alle er like glad i det, så vi koste oss med hjemmelagde hamburgere, kylling med litt tilbehør. Med andre ord ble jeg veldig mett. 

I dag tidlig våknet jeg til et nydelig 1.juni vær. Solen skinte inn gjennom vinduet, og det har bare vært kos hele dagen. Mamsen og papsen har vært i Frogner i Oslo med Oskar på kamp. Lillesøster dro ikke så lenge etterpå avgårde til trening, og det har stort sett vært stille i huset. Har sittet ute i hele dag, frem til nå. Solen forsvant bak høyhuset, og noen ganger irriterer jeg meg litt ekstra på at det står akkurat der det gjør. Jeg vil ha sol utover hele kvelden! 
Men vi søstrene har kost oss masse sammen. Ligget rett ut på terrassen i sola og stekt oss masse. Har sett på været de nærmeste dagene. Det ser lovende ut, med masse sol, deilig og varmt. Vi har også (prøvd) og turne litt. Før pleide jeg å stå mye på hendene etter veggen og slike ting. Klarte ikke å stå stødig i det fri, men syns det alltid var morsom å prøve. Jeg gjorde noen forsøk på dette for noen timer siden, men i dag er det helt umulig! Fikk jo et veldig stygt håndbrudd i fjor vinter, og pga innoperert plate og masse skruer er håndleddet vond og helt stiv. Derfor var det veldig vanskelig å prøve å stå på en arm, og savner litt av akrobatikken jeg pleide å gjøre før dette skjedde. Armen plager meg ikke, men samtidig gjør den det. Under kan dere se at det er helt umulig for meg. Lener meg veldig mye til venstre, for jeg klarer ikke å legge den tunge vekten på armen. Og dermed er det rett ned på beina igjen. Og så morsomt som det er – i hvert fall prøve å stå på hendene!