Tidligere i kveld hjalp vi mamma med litt forberedelser til hennes jentekveld. Gjestene hennes begynte å renne inn, og når skravla deres gikk i toppetasjen fant vi søstrene ut at vi også kunne ta en jentekveld, eller søsterkveld. Tok oss en spontantur til butikken og fant oss noen fristelser. I posen hadde vi med oss noe jeg ikke hadde trodd jeg skulle ha kjøpt. Vi slo håret skikkelig ut. Med prinsessetallerkener, prinsessekrus, grandis, drikke, blåser, pang-pang og litt is. Skikkelig søsterkos har vi hatt, noe som er veldig sjelden. Bortsett fra min forkjølelse og tette nese har vi kost oss masse!

Og før jeg rakk å tenke så var denne måneden over også! Jeg har nevnt det før og sier det igjen – hvor blir det av dagene? De siste dagene har ikke formen vært helt med meg. Det startet vel torsdag i forrige uke da jeg våknet om morgen, tittet ut av vinduet mitt og fikk meg et skikkelig hakeslep. I løpet av natten hadde den fine bare bakken og alle vårtegnene blitt til vinter igjen. Også så mye snø da! Den natten hadde det kommet mer snø enn vi har har hatt tilsammen i hele vinter. Ble ikke akkurat i godt humør, og med en gang jeg fikk se snøen, det var da det startet.

Både torsdag og fredag gikk jeg på jobb og var forkjølet. Kjente det vldig i nesa, og det ble ikke bedre når helgen kom. Det ble verre. Så fra torsdagen av og frem til nå så har alt fra dorull til tørkerull vært min venn, og jeg har vært pottetett. Var så ille at jeg måtte bli hjemme fra jobben både i går og i dag. Og med denne forkjølelsen sitter også en merkelig hoste og harker på meg. Veldig slitsomt er det å ha dette samtidig. Men nå ser det ut til å bli litt bedre. Sitter bare igjen med litt hoste og en veldig sår nese. Får se om det kanskje blir en liten tur på jobb i morgen. Tviler egentlig på om jeg skal det, og heller bli hjemme. Vi stenger tolv uansett, så er ikke mange timer det er snakk om. Påskeferien min startet tidligere enn planlagt, og var ikke akkurat syk jeg hadde lyst til å være. Får håpe det gir seg de neste timene, sånn at jeg kan ha litt ferie hvor jeg kan være frisk. Føler seg ikke helt opplagt etter en sånn runde heller. Litt sliten egentlig.
 

Alltid deilig med helg, og dagen i dag har vært super! Dagen startet allerede før klokken åtte i dag, og etter bare syv timer med søvn var jeg lys våken. Trengte vel ikke mer søvn denne natten da. Siden dagen startet så tidlig ble jeg liggende i senga litt til før jeg fikk dratt meg opp. Fikk i meg litt frokost og startet på dagens gjøremål – vasking av huset. 

Etter at alt var ferdig fikk jeg “sparket” opp min søster fra sengen også. Tenkte å ta en liten bytur for å titte litt, og det ville hun selvfølgelig være med på. Så ikke lenge etterpå tuslet vi avgårde til byen. Hadde vel egentlig ikke noen liste på at jeg måtte eller skulle ha noe, men jammen fikk lommeboka kjørt seg. En skikkelig storhandel på klær, hvor lillesøster fant masse fint til meg. Og jammen ble det ikke litt på henne, så snill som jeg er. Ikke ofte vi har slike jenteturer sammen heller. Ble nesten litt tungt å bære alt på vei hjem, men siden jeg er veldig sjelden i byen, og arver stort sett klær, var det bare unne seg denne shoppingen. Nå skal starten av kvelden nytes med en håndballkamp på tv-skjermen, og så får vi se hvordan kvelden blir. Her er en liten smak på noe av det som ble med meg hjem fra byen i dag.

Søndag. Disse dagene pleier å gå sin gang, men pleier stort sett å være en rolig dag. Deilig var det å kunne sove lenge og planen for dagen var at jeg ikke hadde noen planer. Men det snudde seg fort. Fikk plutselig en melding fra min kusine om jeg ville være med på tur for å ta litt bilder av henne. Sa ikke nei til det, og min tante ville også være med. Så i halv to tiden dro vi avgårde til Jarlsø hvor vi kunne ta litt bilder ved vannet. Har aldri gått rundt på øya der tidligere, men det var en fin tur vi fikk der. Fikk til og med se over den lille strekningen over til Husøy også. Verden er jammen ikke stor, og mange bilder ble det også på turen. Når vi da hadde fått nok bilder tok vi turen hjemover. Kusina fikk se over bildene og plukke ut de hun likte. Så ble det litt fiksing og ordning sånn at hun ble fornøyd. Resten av dagen blir nok stille og rolig, for i morgen er det en ny uke på jobb igjen. Fysj, helgene flyr så fort. Like fort som det hverdagen gjør. Hvor blir det av dagene. Vi er halvveis i mars, og jeg syns ikke det er mange ukene siden vi var i tjuefjorten! Her gjelder det bare å nyte hver dag som går. Kan jo legge ved noen bilder av kusina mi og meg fra den fine turen.
 

 

Etter en flott dag på jobb i går var jeg en liten tur hjemom før turen bar videre til Revetal med invitasjoner. Og der ble jeg noen timer. Først hos min tante hvor vi pratet litt. Så ble det litt skravling hos den andre familiegjengen. En lang dag på jobb og den lille besøksrunden, da var det bare å slenge seg på senga og foran tv-skjermen resten av kvelden. Litt seint ble det også i natt.

Med en god natt søvn var det en fin dag i vente. Med litt mat i magen var det bare å komme i gang med oppgavene. Litt husarbeid ble gjort og flere maskiner med tøy har blitt vasket. Noen må jo ta over klesvasken som er mammas jobb når hun ikke er hjemme. Mens maskinene gikk har jeg også vært og jobbet ute i hagen. Koser meg med mitt lille skogprosjekt. Masse smågreiner skal vekk, og da er det bare å ta frem den store hagesaksen og få vekk både rusk og rask. Håper å få det fint der til sommeren kommer, å ha fått ned kvistene til sommeren kommer. Er hvert fall lov å håpe. 

Så var det tid for den lille runden min. Tvillingene skal stå til konfirmasjon i Mai, og gjester skal jo også inviteres. Planen var å få kjørt avgårde med alle invitasjonene, men hittil har jeg bare fått levert tre. Farmor og farfar skulle ha en de også, og det som skulle vært et lite besøk ble plutselig ganske lenge. Mange timer faktisk. Men så var det tid for å komme seg hjemover. Med litt avslapning før jeg skulle hente lillebror på togstasjonen fikk jeg også en telefon fra min mormor om at hun hadde kommet hjem igjen. Så etter at jeg hadde fått broderen hjem var det avgårde til Horten. Drar aldri på besøk dit, så i kveld ble jeg sittende der en times tid. En vanlig helg for meg pleier jeg stort sett å være hjemme, men i dag har jeg bare vært på farta. 

Halv ti i kveld var jeg hjemme fra besøksrunden, og jeg fikk litt tid til meg selv en time bare før jeg måtte hente lillesøsteren min i byen. Sånn er det når hun drar på guttebesøk. Kjenner også nå at hodet mitt er ganske tungt, og litt vondt. Får plante kroppen godt i senga og se om jeg finner noe spennende på tv-skjermen. Nå skal jeg ha litt Pernilletid for meg selv. kose meg med litt mat.
 

Ååå, for en fin tid vi går inn i. Våren er virkelig herlig. Titter innom litt i det små for å komme med noen ord. Dagene og ukene flyr like fort som før, og vi er allerede snart halvveis ute i mars allerede. Påskeværet har allerede kommet på besøk, og bare noen uker til påske venter oss. Det er bare å nyte det nydelige været, og jeg har hatt noen supre dager på jobb. Deilig å kunne være utendørs når en er på jobb, så der er jeg ganske heldig med arbeidsplassen min. Er det rart jeg liker meg der?

Etter en kjempefin dag på jobb var det videre ut på tur. Verdens Ende sto på planen, og så heldig vi var med turen. Pølser på termos ble tatt med, og siden det gikk i et ganske stort tempo da jeg skulle dra klarte jeg å løpe fra tilbehøret. Men varme og nakne pølser smakte godt ute i naturen for det. Vi rakk akkurat solnedgangen, og det var så fint og stille der ute i kveld. Helt fantastisk! Vi var så og si alene. Bare tre, fire andre som tok en liten tur innom stedet. Vi fikk til og med oss solnedgangen, den rakk vi akkurat. Veldig fin tur, og nå skal kvelden nytes og ta det med ro. To dager til på jobb nå, så er det endelig helg – igjen. I morgen er det utkledningsfest på jobben, så får vel titte litt i skapet å se hva jeg kan finne.