Tiden flyr, og ukene flyr like fort som de kommer. Endelig litt helg og jeg har hatt en fin og rolig dag. Fredagskvelden i går koste vi oss med god mat mens vi så finalen av Mitt danse crew. Både Lisa Tønne og Thomas “Fingern” Gullestad var ganske gode. Men jeg holdt med publikums favoritt, “Fingern”. Kanskje ikke så rart, så god som han er. Morsomme show ikke minst. Veldig spennende finale, og begge var en god nummer en. Ellers ble det en stille og rolig kveld.

Halvveis i helgen er vi allerede, og denne dagen er snart over også. Mye sløving har denne dagen gått til, men plutselig litt tidligere i dag fant jeg ut at jeg ville ut på en liten tur. Jeg kom til å tenke på den tiden jeg gikk i barnehagen. Det siste året mitt var jeg på en uteavdeling som var ute i skogen i all slags vær. Vi hadde laget en plass ute i skogen med både bål, benker og utedo. Husker dette veldig godt, og jeg fikk et fantastisk år med masse opplevelser. Da jeg besøkte stedet fikk jeg litt av et sjokk.

Når du finner Ygdrasilplassen du gikk på som 5-åring seendes slik ut. Store deler av skogen er kappet ned, ikke mye regnskog igjen da… Den fine uteplassen er helt borte. Bare utedoen og deler av bålplassen står igjen. Men de fine minnene jeg skapte for 15-16 år siden har jeg hvertfall! Nå er snart håndballkampen mellom Larvik og Gyør snart ferdig. Veldig spennende kamp, og hvis larvikjentene står på nå kan de vinne kampen. Og med Toft i buret er dette en moro kamp. Ha en fin kveld videre! 

 

Endelig kan jeg nyte litt vinterferie jeg også. Mine søsken, sammen med mange andre, har hatt fri fra skolen denne uken, og jeg kan innrømme at jeg har vært litt misunnelig på det. Mens de har kunnet sove lenge på formiddagen, har jeg vært tidlig oppe hele uken for å dra på jobb. Lange og fine dager på jobb hvor vi har vært litt færre barn, noe som har vært ganske deilig. Men fy så mye lyd det kommer fra de små kroppene i en så liten gruppe. Var en dag tidligere i uka hvor det var så høy støynivå at jeg havnet i koma da jeg kom hjem. Sover så og si aldri på dagen, men da var jeg så sliten at kroppen trengte en hvil. Jeg som trodde av med så mange barn som hadde fri, så skulle det bli litt roligere. Men skal ikke klage, jeg koser meg på jobb hver eneste dag, for ikke å snakke om hvor superflotte kolleger jeg kan jobbe sammen med. 

Etter enda en vel gjennomført uke på jobb kunne endelig helgen starte. Litt avslapning og mat da jeg kom hjem, før det var en liten gåtur på ettermiddagen. Passerte med snuten opp mot Frodeåsen hvor vi fikk se solnedgangen som var på vei ned. Men vi rakk akkurat ikke frem på fjellet for å se hele av det flotte synet. Utrolig hvor fort en solnedgang går ned, og forsvinner. Men litt fikk vi da sett. Ble en fin liten tur denne kvelden, før den ble avsluttet med sløving foran tv-skjermen. Kjente jeg var utrolig sliten, så jeg sluknet på senga rundt midnatt og var helt ute. Deilig var det at jeg fikk sove så godt i natt, og var uthvilt da jeg våknet til morgen i dag.
Nå er jeg plantet godt til rette fora skjermen, lyskubbene er tent og det er en fin og rolig kveld. Ønsker alle en super helg videre, kos dere!

Tiden flyr virkelig fort, og det får jeg ikke sagt mange nok ganger. Vi har bikket over i neste måned, og det er vel ikke noe hemmelighet at vi snart er halvveis. Ikke nok med at dagene flyr, men også ukene forsvinner fort. Syns det akkurat var en ny uke som skulle starte, og nå gjenstår det bare torsdag og fredag med arbeid før en kort helg som skal nytes så godt en kan. Misunner litt de som starter vinterferien sin fredags ettermiddag. Kjenner at det hadde vært litt deilig. Men hva gjør man ikke for jobben. Storkoser meg i arbeidet, selv om en kan ha noen dårlig dager en gang i blant. Men likevel står jeg på beina etter at det ble litt mye for meg på nyåret. 

Går også rundt og venter om dagen. Venter på en liten undersøkelse hos sykehuset, og at smerter og plager med armen min kan bli bedre. Kjedelig å ha vondt hele tiden, og ekstra smerter blir det når håndleddet bøyes bare noen grader. Så håper å få orden på dette de neste månedene, at jeg kan fjerne platen. Utenom det er livet veldig fint, og dagene går som de går. Mørketiden er snart på vei ut, og veldig deilig at det fortsatt er lyst når jeg går hjem fra jobb. Også er det lyst når jeg går ut av huset på vei til jobb om morgen. Veldig deilig å vite at våren er rett rundt hjørnet. Og ikke minst å se at snøen smelter. Vært ganske glatt i det siste, men nå ser det ut til å tine. Ellers tror jeg ikke at jeg har noe nytt å fortelle nå. Men hører vel fra meg hvis jeg har noe mer spennende på hjertet!