Lever i en liten boble føler jeg. Nærmer seg med stormskritt etter denne etterlengtende ferien. Og den skal jeg si er sååå velkommen. Merker også på jobb at flere av ungene har begynt ferien sin, hvor det har vært litt færre. Og så slutter de eldste. Og i dag fikk jeg kjenne skikkelig på det. En av de som blir skolestarter til høsten ble hentet, og da denne ungen skulle gå og det ble tatt farvel med både ungen og foreldrene, kjente jeg det på kroppen da de var på vei til å gå. Endte opp med å gi moren en god og varm klem, og det var da jeg kjente tårene var på vei til å presse på. Heldigvis klarte jeg så vidt å holde de igjen. Men våte tårer lå gjemt bak øyekrokene og en klump sto fast i halsen. Nå er det bare å glede seg til gamle-barns-fest i september, sånn at jeg får sett de eldste igjen. De forsvinner så innmari fort, og dette året har gått som en orkan i en virvelvind! Bare to små dager til med jobb nå før det er ferie på meg også.

I det siste har det også blitt en del stålormer i fellene her i hagen. Finner en eller flere nesten hver dag. Skriver heldigvis opp hvilken dager det havner små øgler her i hagen min, og hvor mange jeg finner. Så til høsten skal det bli spennende å legge sammen å se hvor mange det har blitt i løpet av sommeren. Husker det var et år jeg fant 44 i løpet av en sommer. Så blir spennende å se hvor mange jeg finner i år. Ormer, små krypdyr og andre spennende dyr er så fascinerende. Fikk knipset masse bilder her om dagen av en veldig morsom stålorm. Den strekte ut tungen sin konstant nesten hele tiden. Og tungen til disse stålormen bruker de som sin luktesans. De lukter med tungene sine. Og da ville jeg fange noen blinkskudd når jeg først hadde så god mulighet.

Uken har flydd like fort denne gangen også, og i går ble det en lang og fin dag. Vanlig arbeid som vanlig, og vi hadde en fin dag med fint vær. Da kvelden kom var det å pynte seg litt å få på seg finstasen og komme seg avgårde. Vi ble vel femten flotte damer som var samlet til middag på Nanas med tre smakfulle retter. Vi slo til å gjorde som i fjor, og det ble like vellykket i år også. Så vel ut som at alle ble gode og mette. Jeg ble i hvert fall det. Smakte veldig godt for å si det sånn. Festen forsettet hos en kollega resten av kvelden, og jeg må si at det var rimelig god stemning der utover kvelden. Husker hvordan det var i fjor, og jeg må si jeg syns det var like koselig i år også. Faktisk litt bedre fra min side syns jeg. Klarte å være litt roligere i kroppen på en eller annet måte, og fikk lettere til å komme i samtale med de andre. Ble litt latter og ekstra mer hygge, men når klokken begynte å nærme seg kvart på ett var det på tide å komme seg hjem. Tok med meg to kolleger og fikk kjørt dem hjem, og etter en så flott kveld var jeg vel hjemme halv to. Da var det å få ordne et par småting, og så var det rett i seng.

Deilig var det at jeg fikk sove så lenge som til elleve, og jeg dro meg i senga en halvtimes tid før jeg fikk kommet meg opp. Da ville lillesøster at jeg skulle kjøre henne og en venninne opp til min tante. De skulle nemlig innover til Oslo for å se på VG-lista. Twinsbrodern har vært der på overnatting i natt, så han skulle også innover med dem. Og Oskar dro innover på formiddagen i dag sammen med noen kompiser. Så, da har jeg hatt foreldrene mine for meg selv i dag, og veldig stille og rolig i huset har det vært. Sovnet litt ute i sola tidligere i dag, og ellers tatt det helt med ro. Snart litt etterlengtet ferie for meg også. Bare jobbing til uken nå før jeg kan nyte noen andre uker med litt ferie. Har enda ikke helt gått opp for meg at jeg starter på skolen til høsten heller, selv om jeg veldig klar for det. 
Starten av helgen min har i hvert fall vært veldig bra, og jeg skal kose meg videre!

For en dag sier nå jeg! Og for en flott uke. Værmessig har det bare blitt bedre og bedre. Gårsdagen ble vellykket med avslutning for barna i barnehagen. Vi opprådde med fire flotte sanger – papegøyen fra Amerika, nøtteliten, hysj kan du høre og den kjente Tønsbergsangen. Barna var et veldig flott kor, og jeg klarte å holde tunga rett i munnen når jeg styrte musikken og måtte bytte mellom cd’er til hver sang. Mange familien fylte opp, og det var mange smil å se om munnen deres når vi var ferdige. Koste oss med tapasbuffét, hvor det var masse godt. Ble til og med masse kaker, og det ble rester av søtsaker på pausen i dag. Smakte godt det for å si det sånn. 

I dag har det vært en superflott tur. Tre voksne og jeg tok med oss en liten barnegruppe til Ilene våtmarkssenter. Og for et knallvær det har vært i dag. Lettkledde som vi var koste vi oss masse. Fikk sett litt på flaggermus, og det er jo tiden nå for at de kommer frem om kveldene. De flyr i hvert fall over huset mitt når de er fremme. Men tilbake til saken. Ungene husket en god del fra sist gang vi var der når vi lærte litt om flaggermusen. Det imponerte! Ble litt småaktiviteter hvor det ble litt kikking på fugler, samtidig vi fikk lov til å lege litt fugler som skulle prøve og få tak i mat. Så ut som ungene koste seg masse, og det kan jeg jo si at jeg gjorde også. Hadde på meg en sommerkjole i dag, og jeg kan si jeg hadde fått en god del farge etter at vi kom hjem fra turen. Ellers har vi bare vært ute i sola og kost oss i dag. Så deilig at sommeren er her!

Det har vært en fantastisk dag i dag, og da jeg kom hjem hadde skuldrene mine fått masse farge. Var ganske sliten da jeg kom hjem fra jobb, og endte med en liten dupp på terrassen i sola. Veldig deilig var det, og veldig godt at det er helgen som står for tur nå. Og ikke nok med det. Foran meg venter to flotte uker til med jobb før jeg går inn i ferie. Hvor deilig er ikke det? Kjenner det skal bli veldig godt med mange uker fri for å si det sånn. Og når vi snakker om at ukene flyr fra oss – snart er det tid for skolestart igjen. Om knappe to måneder starter en helt ny hverdag for meg. Gleder meg masse. Men mest av alt til å bli ferdig med utdannelsen. Men nå skal helgen nytes, og ønsker alle noen fine dager med fri og kos.

Tidlig start på dagen hvor jeg våknet halv åtte og var egentlig klar for en ny dag. Men fant ut at jeg ville ha litt mer søvn og våknet to timer senere. Kom meg ikke opp av senga før i halv elleve tiden, og da fikk jeg kjempegod frokost av pappa. Speilegg, bacon og masse agurk. Kunne vel ikke blitt en bedre start på dagen det. Syns dagen har vært innholdsrik, men samtidig har det ikke skjedd store greier her. Tok lørdagshandlingen med pappa, og etter det har det blitt litt ordning i heimen. Ellers har det vært en stille og rolig dag forsåvidt. Den egentlige planene min droppet jeg, og fikk heller tatt litt bilder av noe annet. Nå skal vi snart kose oss med mat. Reker står på menyen for de som liker det, mens jeg skal kose meg med grillribbe og grillspyd. Ha en fin lørdagskveld videre!

Helgen er her igjen og bare tre uker igjen med jobbing før det blir en etterlengtet sommerferie! 
Vi er nå bikket over i juni, en fin og varm sommermåned. Håper varmen holder seg og solen viser seg masse. Det har den nemlig gjort i dag. Gått rundt i t-shorte på jobb. Angret skikkelig på toppen jeg hadde på meg i går. En litt småtjukk langermet svart genser, i tillegg med litt høy hals. Det ble det ikke i dag for å si det sånn. Vært mye ute i dag og solen har skint ned på oss. Deilig var det å kunne slenge seg på sykkelen og vende snuten hjemover når dagen var over, å tenke på at nå var det helg. Plutselig fløy nok en uke fra oss, og det er et par dager med fri. Har ikke stort annet mer på hjertet enn at det har vært en kjempefin dag! Ønsker alle en super helg. Nyt den og kos dere!