Tiden er forsyvet litt på, og alle mine klokker er stilt. Nå er mørketiden på vei og høsten er her for fullt. Gårdsdagen var det lite planer som var lagt, og etter at jeg hadde svippet pappa til en kompis koste vi barna oss resten av kvelden. Oskar og lillesøster fikk seg litt kebab, og jeg koste meg med middagsrester fra dagen i forveien. Ellers har helgen vært stille og rolig og gått sin gang. 

Så var søndagen her og jeg er klar for en litt kortere jobbeuke, hvor det er fri på fredagen. Kjenner fet skal bli veldig deilig med en liten langhelg opp i alt det hele. Heldigvis er det ikke så veldig lenge til juleferien heller, og to uker med fri da skal jeg virkelig kose meg med. Og vips, så var vi allerede kommet til tjuefemtem. Det er skremmende at sekundene, minuttene, timene, dagene, ukene, månedene og årene går så fryktelig fort. Men minnene holder vi hvert fall på. 

For øyeblikket sitter jeg i bilen og ser utover det lille fotballanlegget her på Fagerli i Larvik. Har tatt turen hit sammen med min lillesøster hvor hun trener med kretslaget. Godt jeg har tatt med meg noe å kose meg med, både litt salt og søtt, og med musikk i bakgrunn går tiden fort. Nå har vi vært her siden klokken ett, og hun trener til halv tre. Etter det er det å kjøre med snuta hjemover å se om vi kan finne et sted å spise på veien. Og dagen ender ikke der når vi har kommet hjem. Bamsen og de andre damene trenger hjelp med rydding etter scrappetreffet sitt, så da blir det å være der og hjelpe til med å rydde. Godt man kan fylle helgen med noe litt ekstra noen ganger. Håper dere ellers har hatt en fin helg, og er klar for en ny og spennende uke. Det er hvert fall jeg. 

Da var arbeidsuken gått, det er fredag og endelig helg. Vi har vært igjennom en uke med mye regn, og på jobben med mange aktive barn som liker vanndammer har det blitt mye skifting. Siden det er FN dagen i dag har vi hatt en fin samling sammen med alle barna og voksene, og de morsomste for alle var vel blimE dansen. Morsomt og kunne gjøre sånne ting sammen, å gjøre litt mer spenning i hverdagen. Sangen har også gått et par ganger i replay på ettermiddagen i dag, sammen med dansene små barn. Så nå sitter den litt på hjernen. Alt i alt har det vært en fin dag, og så var det bare å skynde seg full fart på sykkelen hjem etter jobb. 

Vel hjemme var det bare å kaste fra seg ryggsekken og det våte regntøyet. Slenge med seg en yoghurt og litt sjokomelk for å kjøre avgårde med mamma, lillesøster og lillebror. Vi hadde nemlig sagt at vi kunne hjelpe mamma og de andre scraopejentene som skulle ha sitt treff på Sandåsen skole nå i helgen. Både bord og stoler ble satt ut, og dette var gjort på en og halv times tid. Nå i kveld har jeg bare tatt det helt med ro. Energien er på bånn, og da er det deilig med helg. Lange dager på jobb og mye å gjøre tar virkelig på kroppen. Når jeg er så sliten at jeg kan sovne etter jobb et par dager, da har jeg gitt mye av meg selv. Og jeg sover ALDRI på dagen. Ikke en liten lur en gang. Derfor blir det deilig med et lar dager med fri hvor jeg kan ta det helt med ro. Nesten i hvert fall. Ellers har jeg ikke så mye mer på hjertet for denne gang. Nå blir det Champion League kamp på skjermen. Larvik møter nemlig de polske mesterne MKS Lublin. Og så skal vi kose oss med god mat som jeg har bestilt fra kokken i huset. Potetstappe i form med biffstrimler, grønnsaker og ost på toppen. Ha en super kveld videre!

Dagene flyr fortere enn man tror, og her sitter jeg en onsdagsettermiddag. Hvor blir dagene av?, sier nå jeg. Borte blir de. Kjenner også at temperaturen har sunket på gradestokken, men på jobben er vi ute for det. Finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær! Selv er jeg en frysepinne, så jeg har ofte vurdert å finne fram dressen. Noen få har gjort det allerede, men jeg sparer den til vinteren og det blir mange minusgrader. Kan jo ikke bruke opp alle varmeklærne mine nå. Hva skal jeg da har på meg når det blir ordentlig kaldt. Heldigvis klarer jeg å holde varmen. Bortsett fra hendene mine. Fingertuppene mine er kalde, og det konstant hele tiden. Tærne også, men verst er det med fingrene. Jaja, vi skal igjennom kulde også, så her er det bare å kle seg godt i løpet av vinteren.
Men, men.. Jeg har hatt en fin dag på arbeid, og ingenting er vel bedre enn det. Jeg har fått i meg litt restemiddag fra gårsdagen, og da kan kvelden bare nytes og brukes til det man selv vil. Ikke at det skjer så store greier på den fronten. Håper hvertfall dere har hatt en fin dag og uke frem til nå. Så får dere nyte kvelden og at det snart er helg – igjen! Når onsdagen er forbi er liksom uken gått.

 

Q; Har du noen planer for helgen?

Store deler av lørdagen er allerede forbi. Morgen ble strekt ut med noen timer ekstra, og var deilig å kunne få sovet ut. Tidligere på ettermiddagen tok jeg meg en liten tur i skogen hvor jeg ville fange høstfarger inn i et motiv med ramme rundt. Så nå har jeg kost meg med bilderedigering og håndballkamp på skjermen, samtidig som vi har hatt besøk av min tante og fetter. I kveld skal vi kose oss litt ekstra. Siden lillebror hadde bursdag om onsdagen og det ikke ble så mye feiring der heller, blir det derfor raps til forrett- for de som spiser det. Jeg er en av de som ikke er så glad i sånt. Til hovedrett bestiller vi kebabpizza og så avslutter vi med sjokolademouse til dessert. Han vet å sette sammen smaker. Men mat blir det uansett. Dere får ha en fin lørdag videre. Regn utendørs, men hygge inne!
 

Vått, vått og atter vått. Og lite søvn fører til enda trettere jente om dagen – selv om det kanskje ikke syntes så godt. Føler jeg har kommet inn i en periode igjen hvor jeg sover dårlig. Klarer meg fint med syv, åtte timer om natten, men når jeg i tillegg våknet et par ganger blir det fort litt kortere. Men jeg kommer meg opp til tiden og følger dagen som vanlig. I natt har det regnet masse, og det har det også gjort i dag. Slang på meg regntøy da jeg dro avgårde til morgen i dag. Gummistøvlene hadde jeg selvsagt stående på jobben, så med joggesko ble det fort mye sprut da jeg syklet avgårde. Klissvåte sko og gjennombløte sokker hadde jeg da jeg kom på jobb. Da var det godt at jeg hadde vært litt smart tidligere og lagt noen ekstra sokker i sekken. 

Arbeidsdagen har gått i ett, om ikke mer. En utrolig hektisk dag, og jeg har følt at jeg ikke har sittet still. Mye uro med både høy stemme og skrik på mange små barn. Har øresus av stemmer og andre lyder i mine ører. Høyt nivå med andre ord, og en mer hektisk har det blitt på både meg og de andre når vi har vært mangelfull på voksne. Derfor kjenner jeg at det skal bli godt når jeg kan tusle hjem fra jobb i morgen ettermiddag å vite at jeg ikke har noen planer. Enn så lenge. 

Vel hjemme i ettermiddag ble det et lite pust i bakken før jeg fant ut at jeg kunne dra ut i kveld. Foreldrene mine og jeg tok oss en tur for å se lillesøster spille fotballkamp på hjemmebanen mot Store Bergan. En spennende kamp, og når det nærmet seg slutten fikk vi også en liten skur med regn. Lynglimt var det også, men ikke så mye av det og buldringen som jeg håpet på. Nå ønsker jeg meg skikkelig møkkavær en dag! Sluttresultatet for tønsbergjentene ble 6-1. Og Tiril skåret vel store deler av målene. Ellers er det ikke stort som skjer om dagen. Litt sus i luften er det, men ikke noe mer enn det. Håper alle har hatt en fin uke så langt og er klare for helg. Det er nemlig jeg! Nå skal det bli godt å legge seg snart, etter en kaos dag som det har vært i dag!

Jeg som ikke hadde lagt en eneste plan for denne dagen, ble plutselig søndagen fyllt opp likevel. I natt ble det også en liten kjøretur, og car så grei og kjørte et vennepar hjem. Ble litt seint i natt for å si det sånn, og jeg som hadde lyst til å sove fikk ikke besøk av Jon Blund før nærmere klokken tre i natt. Veldig deilig var det hvertfall å kunne sove og våkne av seg selv i ellevetiden. 

Dagen startet med en deilig og varm dusj og litt frokost i magen før det var ut på tur. I dag var det jeg som måtte kjøre mine foreldre mot Larvik – var vel i Nanset vi var. Her skulle lillesøster ha fotballtrening med kretslaget. Hvis jeg ikke tar helt feil og blander litt. Ikke alltid like lett å følge med når hun spiller på hvertfall tre lag. Men vi fikk oss en fin tur. Temperaturen var passelig, og vi satt ute. Det var først da vi skulle hjem at det ble litt kjølig. 

Vel hjemme fra tur ble det litt avslapning og kos med reprise av Skal vi danse på tvskjermen. Og plutselig sluknet jeg på senga en liten stund. Da jeg kom meg til hektene igjen skulle lillebror på trening han også. Så nå sitter jeg her på Eik da, og titter litt. Vært en tur i skogen og sett litt også. Men fant ikke det jeg leitet etter. Nå gleder jeg meg til hele skogen får både gule og røde blader, sånn at jeg kan ta frem kamera å få tatt noen skikkelig høstbilder snart. Har rammen allerede klar i hodet! Håper dere har hatt en fin helg, og høstferie for de som har vært så heldig å ha det. Jeg får titte litt videre på fotball før jeg drar hjem igjen. 

Jaja, så var det lørdagskvelden allerede, og før jeg vet ordet av det er allerede en ny uke i gang. Derfor skal helgen nytes fullt ut i det fulle og det hele. Til morgen i dag startet dagen litt senere enn vanlig for min del. Jeg trodde at en stille og rolig arbeidsuke med litt færra barn skulle gi meg litt overskudd på energi. Men der tok jeg feil. I går kveld etter at første del av Idol var ferdig sloknet jeg en halvtimes tid på sofaen. Dette er ikke vanlig til å være meg, og pleier aldri å sove på dagen. Hender bare noen fåtall ganger i året. Så når andre del av sendingen og Senkveld med Thomas og Harald var ferdig klappet øynene sammen med en gang, og jeg var langt inne i drømmeland før klokken halv elleve! Og dette på en fredagskveld. Så i natt fikk jeg nesten tolv timer med søvn, og det var kanskje det jeg trengte. 

Noen faste planer hadde jeg ikke for dagen i dag likevel, men har vært litt på farten for det. Bare småturer. Vært innom butikken med mine søsken, og litt senere måtte lillesøster kjøres til en venninne hvor hun skulle overnatte. Hva gjør man ikke for disse søsknene sine! Det er sjelden jeg sier nei til dem for å si det sånn. Jeg tok også med meg brødrene min og kjøpte oss middag. Siden mamma og pappa skulle ha litt voksentid med et vennepar – som jeg hentet i kveld, gjorde vi det så lettvint for oss at det ble rullekebab på menyen. Godt dette bare skjer et fåtall ganger i året.
Resten av kvelden skal jeg kose meg. Musikken har rullet sine låter og nå har også isen kommet frem. I morgen blir det vel kanskje noen mer spennende planer, og håper også at det skjer litt ting fremover ♥♥♥ Ønsker dere en fin kveld videre, og nyt helgen. Plutselig er det hverdagen igjen.

Vi er allerede bikket over i en ny måned og oktober har også noe å by på. Denne uken har det vært høstferie for de hjemme her, og noen barn i barnehagen. Jeg derimot har hatt fulle arbeidsdager og slitt i hele fem dager. Det var kanskje ikke helt sant der. Det har vært en ganske stille og rolig uke med en mindre gruppe barn. De første dagene var vi tolv-tretten unger, men fra onsdagen av har vi ligget på syv-åtte stykker. Vi har derfor kost oss litt ekstra. Siden naboavdelingen var få både i går og i dag har vi derfor slått oss sammen. Veldig koselig og utrolig hyggelig å gjøre sånt når en har mulighet til det. Gårdsdagen spiste vi nydelig lunsj sammen og hadde langbord. Hver torsdag har vi mat i barnehagen, og dette er stas for de små. På menyen sto det TACO. Alle, både store og små koste seg, og alle gikk vel to runder eller flere. 

Å være færre på avdelingen og det å kunne slå seg sammen skal en bare nyte når det først er sånn. Vi har gått litt rundt og ikke hatt noe å gjøre. En dag tidligere denne uken satt jeg og en kollega helt alene på avdelingen, og første mann kom ikke før nærmere kvart på ni. Vi ble nesten litt rastløse siden vi ikke hadde noen unger å passe på. Til uka er vi nok tilbake alle mann med fulle grupper forhåpentligvis. 
Nå er det endelig litt ferie og helg på meg også, og det var litt deilig å kunne få gå de ti minuttene før jeg sluttet. Men sparte jeg noe på det for å komme tidligere hjem? Nei. På hjemveien traff jeg på lillebror som skulle opp til Eik for å sparke litt. Så da ble det noen minutter eller flere, og dermed var jeg hjemme til vanlig tid som jeg pleier. Helgen består fortsatt uten faste planer, så vi får se hva denne helgen bringer på. Men å hjelpe pappa med polering av bilen blir det hvertfall. Ønsker alle en riktig god helg, så får dere kose dere masse med eller uten planer!