Nesten halvveis i januar allerede, og tiden flyr virkelig fort. Stille fra meg i en og en halv uke er ikke helt meg. Men jeg har rett og slett ikke hatt noen ord jeg har hatt lyst til å dele i mellomtiden. Det var pangstart på jobb, og ingen rolig start sånn som det kan være på andre jobber. Nei, nei.. Her var det å følge barnets tempo å gå rett på arbeidsoppgaven. I tillegg har jeg følt at jeg har gitt mye mer av meg selv fordi vi har vært litt færre på jobb. Det har på en måte gått i ett hele dagen og ukene. Og når jeg endelig har kommet hjem har jeg vært ganske sliten. Nå er det bare å ta en dag av gangen og komme seg igjennom halvåret. Er nesten nedtelling til sommerferie, hvor jeg får ordentlig og lang sammenhengene fridager.

Forrige uke fikk jeg endelig bestilt meg en legetime og kom meg til legen i går. Det er nå snart to år siden håndleddsbrudd og operasjon, og har fortsatt vondter og plager per i dag pga innoperert plate. Gleder meg masse til å bli kvitt denne og håper det blir bedre. Men denne ventetiden håper jeg går fort.
En sliten kropp er det i kveld også, akkurat sånn som alle de andre dagene. Ekstra energi finnes ikke, og skulle hatt et lager med påfyll. Nå er det TV-titting og en rolig kveld som står for tur. Bare to dager på jobb før det endelig er helg – igjen! Ukene og helgene flyr fortsatt fort forbi også i tjuefemten.

Siste feriekvelden og den skal nytes for å samle opp nye krefter før det er tilbake på jobb igjen. Har vært en dag hvor jeg ikke har hatt noen gjennomførte planer og gjort akkurat det jeg har hatt lyst til. Var ute en liten tur nå i kveld, hvor jeg så at månen var ganske fin og stor. Tok meg meg fotoutstyr og stelte meg i skogen for å få tatt noen bilder over åsen. Ble aldri fornøyd med motivet, og fant heller ut at jeg ville ta noen kule bilder av bilene som kjørte på veien. Dette ble jeg heller ikke fornøyd med resultatene, og tittet derfor litt bort på siden. Der låven ligger. Stilte inn og trykte på noen knapper, og så fikk jeg noen motiver og bilder som jeg ble fornøyd med. Vel inne satte jeg meg ned med etterarbeidet, og fikk prøvd ut litt annen redigeringsmetode. Ble spesielt fornøyd med ett av dem, og det er dette her.
 

 

Velkommen tjuefemten. Det var en stille og rolig feiring, og ikke minst flott. Ikke var det bare den lille familien på seks som spiste god mat og var alene, men det var også ganske stille i gata. Ikke mange der heller som lyst til å feire i gata i år. Men vi koste oss masse for det. Ingen planer var satt opp på dagen, og vi bare sløvet og koste oss. Pappa gjorde i stand middagen, og alle var med på steking av både kjøtt og grønnsaker på raclettegjernet. 

Før midnatt når de store rakettene spratt opp og lyste opp himmelen, tok twinsa seg en liten tur ut å fyrte på de små rakettene. Jeg tok en liten tur ut jeg også for å se, og så ble det avslapning og tvtitting før vi tok oss en tur ut med pappa og de få andre som var hjemme her. Var masse fine og flotte farger på himmelen, og speilrefleksen var selvfølgelig med ut. Men den hyggen som er ute går ganske så fort. På en halvtimes tid var det meste over, i hvert fall hos oss. Var masse fint rundt andre steder også, og jeg kan vel avslutte med å si at jeg hadde en fin kveld inn i det nye året. Resten av kvelden frem til to satt jeg og koste meg med redigeringsbiten. Klarte ikke vente til i dag, så bildene var ferdig i natt. Ble en del jobbing, men her er noen.