Helgen er her, og så fantastisk den er! Jeg koser meg masse etter en litt mindre uke på jobb. For øyeblikket sitter jeg ute på terrassen i lettkledde klær og koser meg i sola. Den skinner masse og gir fra seg mye varme. Har tilbringt mange timer ut i det siste, og med så mange fine sommerdager må jo dette bare nytes. Dagen startet med å sove lenge, få i seg litt frokost og så var dagen i gang. Gressklipping har det også blitt på meg – den første i år. Og når gresset klippes får jeg en ordentlig sommerfølelse og det lukter frisk og godt.

Det har også blitt et lite besøk hos naboen som har to små gutter. De skulle grille litt og lurte på om jeg hadde lyst på litt grillmat. Smakte veldig godt med litt pølse og grillet mais. Etter hvert hørte vi litt sirener, men visste ikke helt hvor det kom fra. Tittet litt på nettet, og der kom det frem at det var en motorsykkelulykke ved utgangen av frodeåstunnelen på Kilen. Det var jo rett ved oss, så da slang Oskar, lillesøster og jeg oss på sykkelen for å se. Der sto politi, Statens vegvesen og fraktebilen som skulle frakte denne sykkelen bort. Var en del etterforskning som vi fikk sett, før de kjørte avgårde. Da tok vi også turen hjem, og nå sitter jeg fortsatt ute i lettkledde klær og koser meg. Senere skal vi også grille for første gang i år, og gleder meg masse til god middag litt senere i kveld.
 

Da var onsdagen her, men den er også snart over. Det å være tilbake på jobb er veldig deilig, og det nydelige været har vart til over påsken. Slike dager vil vi alle ha fremover, og gjerne frem til høsten. Hadde ikke gjort noe å få en super fin sommer i år. Etter jobben i dag tok jeg og lillesøster en liten tur til byen. Jeg vet ikke helt hva som fikk meg til å dra dit, for jeg hadde ikke noe jeg måtte gjøre. Men, det endte med noen shoppingposer med hjem, og et av kjøpene var denne fine tshortene jeg likte veldig godt. En nøytral farge med enkel tekst på fronten, og vannvittig god og myk stoff. Ellers har det vært en ganske stille og rolig kveld. Og i morgen venter en ny, spennende og fin dag!

Det ble litt sent i natt også, men hva gjør vel det når jeg er så snill og bringer og henter foreldrene på fest. I dag har vi igjen hatt en super solskinnsdag, med fantastisk temperatur. Over tjue grader i skyggen – med andre ord veldig deilig i sola! Jeg har dermed tilbringet mange timer ute siden jeg sto opp, og kom faktisk ikke inn før for litt siden. Vi har nemlig hatt besøk i kveld, av farmor og farfar. De kom i firetiden og vi har kost oss masse ute på terrassen i den varme sola. Jeg satt faktisk ute i shorts og singlet, og vi har hatt nydelig sommervær her i Tønsberg i dag. Håper sommeren kommer seg mer snikende på etter hvert, og at vi får mange fine sommerdager i år!

I år har vi hatt en knakandes fin påske med masse sol og fin grønn natur. Kan faktisk ikke klage på noe i år. Det har vært en stille og rolig liten ferie i heimen, og i morgen er det fullt kjør igjen på jobb. Vært veldig deilig med ferie, men så skal det også bli godt å komme tilbake på jobb og faste rutiner igjen. Seks fridager er bare noen timer unna til å ta slutt, og den siste kvelden skal nytes ekstra godt – og selvfølgelig lade opp til ny og frisk energi.
 

Q; Har du hatt en fin påske? Hva har du gjort?

Ååååå, for en fantastisk dag det har vært i dag! Etter en litt dårlig nattesøvn var det en stor glede å se det nydelige vårværet. Solen skinte sterkt gjennom det lille vinduet mitt og jeg har sittet ute store deler av dagen. Himmelen var skyfritt og knall blå, og så og si ikke et eneste vindpust var å kjenne. Og ekstra deilig var det da gradestokken viste litt over 20 grader i skyggen. Så med andre ord er det ikke stort mer som har skjedd i dag. Når solen først er framme, og ikke minst gir fra seg så mye varme så må det nytes. Til og med farge på kroppen ble det, og da kan jeg ikke klage!

Både levende vesen med og uten pels har kost seg masse i dag ♥

For et nydelig vær vi har fått på en slik fin dag! Påskeaften er her, sola skinner, fuglene synger og det er så deilig ute. Blå himmel er det også. Helt fantastisk! Dagen i dag består ikke av noen spesielle planer. Kanskje like greit å ha en stille og rolig dag siden vi var i bursdag i går. Da var det fetteren vår som ble feiret, med både pølser og kake. Så hvert fall ut som han koste seg masse, og det var det flere som gjorde. Det er veldig stille rundt omkring, og om ikke så lenge så får jeg komme i gang med mitt arbeid. Noe må man jo gjøre. Ellers ønsker jeg alle sammen en riktig fin påske videre, så må dere kose dere masse med de fine solskinnsdagene vi har fått nå!
 

Jeg har veldig lyst til å komme med en filmanbefaling til dere der ute. Her i huset har vi tilgang til netflix, og det var her jeg kom over en film med navnet “Lovestruck: The musical”. Jeg klikket meg inn, og starten av en film har noe å si for meg. Blir det for kjedelig fra starten av så orker jeg ikke å se en film lenger. Men denne fanget min interesse med en gang, og jeg rakk akkurat å se den ferdig før jeg måtte ut på en liten kjøretur.

For å si kort om den uten å røpe for mye handler den om en Broadway-stjerne som får tak i et mystisk brygg som gjør henne 30 år yngre. I ugjenkjennelig form forsøker hunn å stoppe datterens bryllup slik at også hun kan bli stjerne.

Filmen har også fått noen fine tilbakemeldinger på at dette er en flott film – noe jeg er stort enig i. Det er flere dansescener midt i filmen som er spredt utover, og for å si det sånn så syns jeg hvordan de har laget og satt dette sammen er helt fantastisk! Absolutt en film en burde se, og jeg ser selv ikke mye film – men denne var råbra! Under ser dere noen klipp fra det musikalske.

 

Lovestruck: The musical

 

 

Var dette noe for deg? Da er det bare å se filmen som har enda mer å by på!

Riktig god kveld! Om fredagen var det tid for påskefrokost på jobben sammen med barna og deres foreldre. Var veldig koselig, og en litt annerledes start på dagen enn vanlig. Endelig var det fredag og helg, og det å avslutte arbeidsuken slik var bare koselig. Fetteren vår har også vært her hele uken, men i går så dro han hjem. Etter jobb kunne jeg starte helgen og lade opp til en ny, og ikke minst kort uke. Det ble stort sett en stille og rolig fredagskveld og lørdag, men i dag har det skjedd litt. Vi har nemlig hatt middagsgjester og spist nydelig god mat. Svinestek slår aldri feil, og det er fryktelig godt. Spesielt når den er så saftig, og det var den i dag. Ved siden av hadde vi poteter, gulrøtter, rosenkål og veldig god saus. Alle spiste seg gode og mette, og litt senere var det kaker. Tiril hadde laget pavlova med jordbær, bringebær og blåbær på toppen, og pappa som er så flink hadde laget sin fantastiske bærpai. Sistnevnte har blitt min favoritt, og pappa er super god til å lage det!

Med andre ord har det vært en veldig fin helg, og jeg har samlet opp nok energi til å jobbe to dager før det blir seks dager med litt påskeferie. Tenkte også jeg skulle legge ved en idé jeg fikk i går, som jeg hadde så lyst til å prøve ut. Ble ganske fornøyd med resultatet til slutt, og med denne teknikken kan man jo ta mange forskjellige varianter. Her er det. Og sist men ikke minst så håper jeg dere har hatt en kjempefin helg!
 

Jeg er bare en liten tur innom for å si hei. De siste dagene har det vært veldig vått og ekkelt, og jeg har bare hatt lyst til å ligge i senga og ikke gjøre noe som helst. Men jobben må man dra på, og om ikke så lenge så er denne uken snart over også. Jeg ligger fortsatt en dag foran – som vanlig. Har trodd det har vært torsdag store deler av dagen i dag, og gått rundt og gledet meg til at i morgen er det endelig fredag. Får vel vente en dag til med å tenke den tanken. Jaja, har vært litt å gjøre på jobb i grunn. Morgendagen blir stor for alle, hvor en fra regnskogfondet skal komme og se skuespillet som miljøagentene (skolestarterne) har jobbet med. Gleder meg masse til å se jeg også, for jeg har ikke sett på noen øvingstimer de har hatt. Har hørt masse skryt av hvor flinke de har vært!

Dagen i dag har vært lang på grunn av gråværet som har vært her i Tønsberg – og det har det også vært en del andre steder har jeg sett. Det å føle seg trøtt og sliten på jobb så lenge er ikke akkurat noe motivasjon for meg. Men så er det jo mange snille barn som lyser opp hverdagen, så da kan man nesten ikke klage.
Etter en fin og regnfull dag på jobb var det virkelig deilig å slenge seg i sofaen da jeg kom hjem. Ble ikke så lenge jeg ble liggende der. Måtte en tur på Elkjøp for å hente en liten ting. Jeg har i snart ett års tid hatt et gavekort som var en gave liggende. Og endelig fant jeg noe jeg kunne få bruk for. Så nå har jeg en splitter ny harddisk, WD My Passport Ultra på 500 GB som jeg etterhvert kan begynne å fylle opp.. Kjekk er den også, for den er ikke så stor. Dekker akkurat håndflaten min og er en perfekt størrelse!
Håper også alle har hatt en fin uke frem til nå, og gleder seg masse til helg. Det gjør hvert fall jeg. Har ikke store planer, men hva gjør vel det? 

 

  

Tok meg en skogstur i kveld på Eik mens Edvard trente. Var så snill og kjørte han opp, og jeg gadd ikke ta turen hjem i mellomtiden. Derfor tok jeg med meg kamera for å ta noen bilder. Men kan ikke akkurat si at jeg fikk noe inspirasjon på stedet. Etter treningen tok vi en liten tur i bakken ved Slottsfjellet for å ta noen bilder av solnedgangen. Men rakk akkurat ikke i tide, og solen hadde gått litt for langt ned.

Farvel mars og velkommen april! Tiden bare flyr, og det gjør dagene også. En uke siden sist jeg var innom her, og i mellomtiden har det skjedd litt. Fredags morgen kom, og dagen var kommet for at mamma og pappa skulle ut på tur til Polen. Jeg våknet da de ble hentet, men hadde en times tid på øyet før jeg måtte opp og avgårde til jobb. Litt ekstra lenge kunne jeg sove siden jeg hadde bilen. Endelig kunne jeg kjøre til arbeid. Lite trafikk er det den veien også på den tiden når jeg drar, så var veldig deilig. Etter jobb var det å plukke opp lillebror, og sammen kjørte vi opp til Revetal. Han skulle nemlig være der hele helgen. Vi tre andre hadde huset for oss selv. 

Fredagskvelden var det bare Oskar og meg hjemme. Tiril var ute på farten, og hun hentet jeg senere på kvelden. Men ikke nok med at vi var alene hjemme. Denne helgen ble det nemlig fotball. Lillesøster skulle ha trening i Kvelde – en times tid kjøring. Derfor ble tante huket inn, for jeg visste ikke hvor dette var. Og jeg liker heller ikke å kjøre alene hvis jeg ikke vet helt hvor jeg skal. Er ikke akkurat kommet dit enda. Tante hadde ikke vært der før hun heller, men hadde fått en liten beskrivelse på hvor vi skulle. Var bare å følge E18 og ta av til Larvik (tror jeg det var). Dermed følgte vi videre på en lang vei. Følte meg ganske øde og på landet der vi kjørte, og det var det jo også. Vi fant frem til slutt, og etter at vi hadde sluppet av Tiril tok vi oss en tur på butikken som lå like i nærheten. På Spar butikken som lå der var de inne i en periode med litt salg på en del ting. Fikk huket med meg litt, og tenkte litt på lillesøster at hun trengte energi når hun var ferdig. Ble en brus på hver og sjokoladeenergi.

På søndagen ble Tiril tatt ut til kretskamp i Mjøndalen. Dette var ganske tidlig, så jeg sto over å bli med. Tiril hadde derfor med seg tante og fetteren sin på kamp. Var ganske tidlig oppe om lørdagen, hvor vi var på Revetal til klokken ti. Så fra lørdag til søndag var det bare meg og Oskar hjemme, siden den lille spirrevippen som skulle spille fotball neste dag ble med opp til tante over natten. 

Nærmere søndagskvelden var alle på plass i heimen igjen, og ingen av oss orket å lage noe mat. Vi tok derfor turen innom fast food sjappa på kilen og tok med oss en kebabrull hver. Så helgen vår skjedde det litt av hvert.

Mandagen kom, og den siste dagen av mars var snart forbi. En ny uke med nye muligheter, og en ny arbeidsuke. En hel vanlig dag på jobb, og jeg koser meg like mye enda. I det siste har jeg funnet frem noen gamle bilder fra hodet. Bilder av hvordan barna så ut da jeg startet på den nye arbeidsplassen, og hvor mye de egentlig har forandret seg det siste halvåret. Helt utrolig! Jeg kan se store forandringer på utseendet, men også personligheten. Morsomt er det å kunne følge barna store deler av dagen, og jobben blir nesten min andre familie. Jeg ser jo de mer enn de jeg bor med i løpet av døgnet. Ellers har jeg ikke så mye mer å fortelle om for denne gang. Det er helt fantastisk for tiden, og mange fine dager med mye sol. Håper bare det varer!

 

 

Q; Hvordan har din helg vært?