TIRSDAG, EN LANG DAG

Er bare en liten tur innom. Ligger godt plantet i senga, pakket under dyna på den deilige madrassen. Har vært en i grunn vært en lang dag, og mye har skjedd. Etter første økt på skolen i dag ble de åpning av den nye stallen som har kommet. Var en stallåpning ifjor også, av en annen stall. Da ble det stor bløtkake med marsipan. Men i denne gangen ble det ingenting. Åpningen varte i en nesten en time, og det ble underholdning med hestevisning.
Så var de nesten en time med pause, før det var studietimen som sto for tur. Vi er så heldig å ha en ganske så snill mattelærer noen ganger, så vi fikk lov til å gå i 11:30 tiden. Ingenting er bedre enn å slippe tidligere fra skolen før dagen er over. Hadde en liten stund hjemme før jeg skulle avgårde igjen. I dag var nemlig dagen hvor jeg skulle ha min første kjøretime. Har ikke fått somlet meg til det tidligere, men nå er det visst igang. Vi gikk igjennom litt praktisk informasjon, før det ble “labyrint-kjøring” mellom alle de små gatene på Trælleborg. Neste time igjen blir om to uker. 

Nå er også denne tirsdagen over, og de er snart 17. Mai og langhelg. Ingenting er bedre enn fri fra skolen, og med så mange fridager vi har nå, er det jammen ikke mange dager igjen til skoleslutt. Dagen bare flyr avgårde! Nok en dag skal rundes av, og i morgen er det trakkfag til eksamen. For oss 3. klassinger står det mellom nynorsk og matte. De siste årene har de andre kommet opp i matte, så sannsynligheten vipper mest over på nynorsk. Det er to sære fag begge to, men her kan jeg også innrømme at nynorsk er mye bedre enn matte igjen. Vi får bare håpe på det beste, å krysse alt en har. I morgen kl. 09:00 får vi vite svaret. 
Har ikke så veldig mye på hjertet for tiden, men håper alle har hatt en fin dag, og øsnker dere noen fine dager fremover! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg