NÅ ER DE HER

Categories Hverdag

Ingenting er bedre enn å finne frem de vårlige klærne og kjenne solen varme i kinnene. Hvitveisen og blåveisen er å finne i skogen. Joggeskoene er tatt på for å brukes hver dag og knoppene på trærne har begynt å spire. Til og med humla og insektene har kommet til livet fra sin dvale.

Og flere dyr er på vei til å vise seg frem. Den siste uken har vi hatt hageslangen liggende ute på plenen. Den er rullet ut og danner en fin bane. Ikke bare for deg eller meg. Ikke for store dyr eller de på fire  heller. Men noen dyr har i hvert fall tatt i bruk hageslangen vår.

Ikke for å vanne plenene eller spyle innkjørselen. Ikke for å gi blomstene vann eller vaske bilen. Nei, her blir den brukt som den kuleste rushebanen noen sinne. Er ikke meg som har tatt frem badetøyet og brukt vannslangen som vannsklie. Og det er ikke bare en, to eller tre vesener som jobber opp og ned på hageslangen.
 


 

I går gikk dagen min i ett, og jeg fikk ikke tid til å jobbe med det jeg hadde tenkt til. Etter jobben var jeg bare hjemme i en og en halv times tid før jeg måtte ut av døra igjen. Fetteren min ble 14 år i går, og dette skulle feires. Det var bare det at det ble så spontant. Men for at hele familien skulle ha tid til å samles måtte det bare bli sånn. Veldig koselig var det da!

mellom jobb og bursdag rakk jeg til en liten shoot av disse maurene over her. Men også noen andre dyr. Nå er de her! For i går ble årets første stålorm funnet i slangefellen min. Og det var ikke bare én, men to. Og disse ormene måtte selvfølgelig igjennom en akt foran kamera.
 

3 kommentarer

3 thoughts on “NÅ ER DE HER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *