GRIP I DET STORE

Categories Tekster

Hverdagen i livet er fyllt med både opp- og nedturer. Glede og sorg. Gode- og vonde minner. Midt opp i det nesten perfekte livet vi skaper oss – både alene og sammen, står vi alltid på bakken med trygge bein til slutt. 

Vi kan forme det perfekte livet for oss selv, ved å gjøre ting vi liker og elsker, samt å være sammen med de vi liker og er ekstra glad i. Ofte kan det handle om å finne på noe stort, at det er det som skal til for å føle seg bra. Men tenker du et skritt, eller et par steg av ganger, da kan du nyte de øyeblikkene som kommer på din vei.

Hvorfor stresse igjennom for å få det vellykket? Hvorfor bruke ekstra lang tid på det noen andre gjør kjapt? Uansett om du bruker lang eller kort tid på den samme situasjonen som en annen, så er det viktig å nyte de øyeblikkene man har. Kunne sette av tid – tenke at “hva er det vi egentlig stresser for?”. Vi kommer jo ikke fortere frem for det. 

Selv kan vi alle si at tiden går så fort, og dette er noe vi kan føle. Men sannheten er jo det at den bruker akkurat like lang tid fra den ene dagen til den andre. En mandag har for eksempel like mange timer som det en torsdag har. Det er viktig å gripe tak i de hendene som blir strukket ut, eller som du kan nå. Plutselig kan det hende at den ene hånden du hadde trengt, at den ikke kommer tilbake. 

Min herlige pelsdott begynner å bli noen år. Stor og fullvoksen er han også. Og pelsen begynner å få en annen farge. Kanskje ikke like spretten og vill som han en gang var. Men en ting er i hvert fall sikkert – han er en skikkelig kosegutt ♥

Det jeg vil frem til er at det er viktig å ta vare på de vi har. Finne de små øyeblikkene i de store øyeblikkene, å være glad for det vi har!
 

♥ ♥ ♥

8 kommentarer

8 thoughts on “GRIP I DET STORE

  1. Du er utrolig flink til å skrive! Syntes det er interessant å lese innleggene dine, da det er noe nytt og spennende hver dag! Fine bilder av deg og den søte lille “klumpen” 🙂
    Ha en fin dag videre!

  2. kineskaugvold: Tusen takk! Så koselig å høre. Skriving er noe jeg satser på som en liten fritidshobby. Hadde helt sikkert kommet langt med det hvis jeg dro skrivingen videre. Men enn så lenge får jeg leke litt med mine egne ord og tekster her. Hyggelig å høre at tekstene mine går inn på dere lesere – at dere liker det jeg kommer med. Prøve så godt jeg kan å komme med minst ett innlegg hver dag – så sant jeg har noe å formidle eller bare lufte.
    Ønsker deg også en fin kveld videre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *