JEG OPPDAGET NOE PÅ NETTET

Categories Hverdag

Du vet den kjærligheten du får når du er ferdig på jobb, men heller får barn hengende rundt halsen på deg? Da kan du ikke annet enn å gi tilbake til de søte og herlige kroppene som bare vil ha masse kos. Og det skulle ikke så mye til før jeg hadde fått en stor dose med masse glede. Ferdig var jeg for dagen, men tok meg tid til å bare nyte øyeblikket. Hadde jeg ikke kastet inn håndkle til slutt, så hadde jeg vel sittet der enda med de fantastiske barna, som ikke ville at jeg skulle gå.

For tiden har jeg mange tanker på hjertet, men i dag tenkte jeg å dra frem et av dem. Jeg hadde fått i meg litt middag og slengt meg på senga etter at jeg kom hjem fra jobb i går. Kroppen var sliten, men den kviknet fort til igjen da jeg oppdaget noe på nettet. Det er utrolig hva man finner, og attpåtil hva som gjemmer seg på sosiale medier.
 


 

Over her var det jeg fant frem som det viste seg at jeg trengte. Det var et type forsøk – et forsøk som virket interessant å se om man fikk til selv. Jeg rotet i skapene for å se om vi hadde det jeg trengte, og endte derfor opp med vann, olje, glass og litt konditorfarge.

En liten dose med vann ble fylt i et glass, og dette er spennende for andre å prøve hjemme. Var egentlig ikke så vanskelig, bare man har det man trenger. En slump med olje fikk også fylle glasset, og dermed kunne man se at væskene delte hverandre – at de lå oppå hverandre.
 


 


 

Spørsmålet var om jeg virkelig skulle få det til, det som jeg hadde sett. Ville jeg klare det, eller ville det gå helt på trynet? Det sto også at det skulle være “brustablett” med i bildet også, men ettersom jeg ikke fant noe ordentlig tablett som bruset, så visste jeg ikke om jeg skulle klare det likevel. Ikke før jeg testet ut med vasketablett som man bruker til oppvaskmaskinen. Det gjorde susen det også. (I ettertid kom tanken at kanskje bakepulver kunne være en erstatter også?)


 

For at motivet og forsøket ikke skulle bli så vassent – at det skulle bli mer liv i leieren, tilsatt jeg noen dråper med konditorfarge. Det var spennende å se reaksjonen, og jeg vil jo si at jeg delvis, og kanskje litt mer, fikk det til. Så om du har lyst på litt “liv og røre” en kveld, så er dette noe du kan teste ut.
 


 


 

10 kommentarer

10 thoughts on “JEG OPPDAGET NOE PÅ NETTET

  1. Det var kjempe stilig 🙂
    Kjenner til den følelsen din fra barnehage, jeg jobber selv i barnehage og elsker all den kosen og klemmene man får 😀
    Har jeg en dårlig dag, så får barna og kollegaen min meg alltid i godt humør 😀

  2. Irene: Det er utrolig hva barna får frem i deg. Jeg har hatt flere dager hvor jeg har følt meg utenfor og jeg ikke har et like stort smil om munnen. Men når jeg ser barna så er det et eller annet som gjør at alt blir vendt til noe positivt.

  3. Ja, vet du at akkurat den følelsen du beskriver der, den har jeg også hatt flere ganger 🙂
    Det er noe jeg liker veldig godt at barna får meg til å smile og får meg på bedre tanker 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *