JEG BLE VELDIG FASCINERT OVER DET JEG SÅ

Categories Hverdag

De siste dagene har jeg fått hostet meg gjennom både morgenene og kveldene, og det er da det har vært verst for helsen. Men nå ser det ut til å gå den rette veien, håper jeg, selv om jeg får noen utslag i løpet av dagen. Du kan jo si at jeg begynner å bli litt lei når jeg har holdt på i en… Har det blitt to uker nå?

Uansett når det vil slippe så skal nok flere kilo med tyngde kjenne en lettelse. Magemusklene har virkelig fått kjørt seg, selv om det kanskje ikke har gitt så gode resultater som hadde vært et ønske. Det er jo ikke så lenge til sommeren er her, med tanke på erfaringen vi har om hvor fort tiden flyr.

På grunn av helsen som for en gang skyld har kommet først i rekken, så har denne arbeidsuken blitt litt kortere. Og plutselig satt vi her igjen, første fredagen i februar. Men det ble ikke akkurat en hvilken som helst første fredag i en ny måned. For da jeg slang på meg både lue og votter med en litt stiv kuling som traff meg i ansiktet til morgen i dag, så kunne jeg ikke la være og se opp.
 


 

Jeg hadde klart å komme meg ut av døren til tide, og da jeg kom bak i hagen og tittet opp mot alle trærne i den lille skogen min, så var det dette naturmotivet som traff meg. Blikket raste i en stor fart opp mot himmelen, og jeg ble veldig fascinert over det jeg så.

Flaks for min del hadde jeg det beste utstyret tilfeldigvis liggende med meg i vesken, så speilrefleksen ble dratt opp med en gang for å dokumentere verden jeg hadde rett over meg. For det var ikke bare en helt vanlig lysende måne jeg tittet opp mot. Det var noe spesielt med den denne morgen, og jeg kunne ikke gå videre til jobb før jeg hadde tatt litt bilder.


 


 

Hendene ble veldig fort kalde der jeg sto og knipset i mørket, midt i den lille skogen klokken halv syv om morgen. Skulle gjerne ligget i sengen og sovet på den tiden, om det var helg. Men ukens siste arbeidsdag måtte man gjennom, og det ble en fin morgen på en siste jobbedag før jeg endelig kunne ta helg.

Jeg var veldig glad for at jeg fikk oppleve dette lyset rundt månen. Hadde jeg vært noen minutter senere ute av døren, da hadde jeg ikke fått med meg akkurat dette. For da jeg hadde gått et lite stykke videre på veien så var den allerede borte. Hva dette lyset rundt dagens morgenmåne var, det vet jeg ikke. I så fall var det utrolig fint.
 


 


 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *