Vel så mange har nok stått med et vanskelig spørsmål foran seg. Et spørsmål som det har vært vanskelig å finne de riktige svarene til. Ja, til og med kanskje har forvirret. Ikke alle er lette å komme over, og avgjørelser kan bli litt plundrende.

I tiden vi befinner oss i dag florerer det av ulike medier. Med både stille- og levende bilder, og flere steder man kan se – både ute og inne. Den siste tiden har nettet blitt overfylt med flere nyheter, og da blant annet jakker av ulike varianter nå som varmen blir borte og kulden tramper mer innpå.

Årets jakker er i full gang med å komme seg ut. Og flere av dem har fått en kropp dem kan henge rundt. Blant annet på min. Jeg vet ikke hvor mange jakker jeg har siklet på de siste ukene, og hvor mange jakker jeg kunne tenkt meg. Hadde de frie tøylene vært fullt til stede, hadde jeg hatt flere titals jakker hengende hos meg.

Men hva skal jeg med så mange jakker? Det får enn så lenge bli en tanke, og flere ønsker som vil gå tapt for hver gang jeg ser en fin jakke jeg kunne tenke meg. For nå har jeg fått tak i denne lekre jakken her, som jeg ser for meg å bruke masse.

Før jeg fikk fatt på denne i labbene mine så var jeg på utkikk etter en jakke som først og fremst var lett. En jakke som ikke føltes så mye. Det var flere valg det sto mellom, men beslutningen ble til at det riktige valget denne gangen ble en jakke som dette. Den ble funnet hos Vero Moda, som også der har veldig mye fint.

Jeg er i hvert fall fornøyd etter første inntrykk av jakken – vmstella.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *