JOBB OG LITT SHOPPING

Categories Hverdag

Tredje desember og tre uker til julaften. På jobb i dag har jeg hatt det veldig koselig. Lekt og kost meg med barna, og ute i dag lært jeg de store barna en ny lek de tydeligvis ikke hadde vært borte i før. Leken var nemlig memory, eller lotto på godt norsk. Vi gikk gjennom leken grunndig slik at de skulle forstå hva det handlet om. Dermed var det en som gikk litt unna for og ikke se hva vi holdt på med. Barna ble delt inn i to og to hvor de sammen skulle finne en lyd, for eksempel “mjau'”. Da alle var blitt enig blandet de seg før personene som skulle gjette kom tilbake. Gjettepersonen tok på hodet til et av barna og de gjorde lyden sin. Det var kanskje ikke helt lett for de i starten, når en bare er fem år. Men de var jammen meg flinke til å gjøre det første gang. Kanskje vi kan få med hele avdelingen på leken en dag, så blir det enda morsommere å finne de forskjellige parene. Vi var kanskje litt for få slik at de skulle få mer utfordring og mer flyt i leken.

Juleforberedelser har vi også startet på i dag. Hemmeligheter til foreldrene deres. Tror de koste seg under jobbingen, og resultatet av første arbeid ble ganske fint. I de månedene jeg har jobbet der har barna veldig mye fantasi og kreativitet! Spennende er det å jobbe med det. 

Rett etter jobben dro jeg rett avgårde for å møte Tiril. Vi skulle nemlig til byen for å kjøpe en kjole til meg. En enkel og ren kjole som du ser på bildene under her. Tiril har også en slik kjole, som jeg egentlig skulle få låne til begravelsen jeg skal i til fredag. Men jeg tenkte, eller mamma tenkte at en slik kjole kunne jeg også ta meg fatt i å kjøpe, for den kan jo brukes til det meste. Det ble ikke lange byturen vi var på, og da vi kom hjem igjen var det julegrøt å få. Dette var også dagens kalenderluke – en lapp med julegrøt. Og jammen smakte det ikke godt med ordentlig hjemmelaget risgrøt som mamma er så flink å lage!

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *