JULAFTEN OG FØRSTE JULEDAG

Vel overstått julefeiring og vi hadde koselig besøk av tante, fetter, mormor og hennes samboer. Vi spiste nydelig middag – ribbe med surkål, rødkål, rosenkål, medisterkaker og alt som hører med. Hygget oss masse under måltidet. Og like koselig hadde vi resten av kvelden. Når maten hadde synket litt ble det noen utolmodige barn som ville se hva som var i pakkene. Vi satt oss sammen og i år var det Tiril som var oppleser av gavene. Selv om det ikke var så mange gaver, fikk alle noe fint. Jeg fikk for eksempel en badekåpe av mamma og pappa – noe som jeg hadde ønsket meg lenge. Og den var sååå deilig å ha på seg! Fikk en bukse og genser som var veldig fin. Tusrn takk tante Hege og gjengen. Det har blitt brukt i dag til og med. Annet som befant seg i de få gavene var masse penger. Ble fornøyd med gavene i år, selv om det ikke ble så mange. Syns pakkehaugen bare blir mindre og mindre for hvert år. 

Mange fine gaver fikk vi denne kvelden. Så koste vi oss masse med dessert. Den tradisjonelle riskremen sto på bordet. Og for de som ikke er like glad i dette, hadde også tante laget verdens beste karamellpudding. Mmm, så god den var. Kunne spist en hel sån alene! Den aller beste julegaven jeg fikk i år var nok lappen. 

En stille og rolig første juledag har det vært. Vi startet dagen med felles frokost hvor det ble litt rester fra julemiddagen. Deilig har det også vært og bare gå rundt i en deilig badekåpe og i utgangspunktet ikke ha noen som heøst av planer. Men litt ute på dagen satt vi jentene og  koste oss med maling. Fine lerreter ble, og blir det nok til slutt. Men så var vi barna klare for litt spill. Vi tok oss en tur til Kilden bowling og koste oss med noen runder der. Var bare oss og to små grupper der da vi kom. Men da vi returnerte på hjemveien var det ganske fullt. Tydelig at ikke vi var de eneste som fant ut at vi skulle spille litt i dag. Mange som skulle se en film på kinoen også. Så vi ble akkurat ferdig når folket kom. Snart er denne dagen over også, og vi har ingen flere planer. Håoer dere har hatt en like fin juledag som meg, så får dere kose dere masse resten av jula.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg