ÅRETS STORE FEST

Årets gatefest så ut som tidligere i uka at det ikke ble noe av. Det var meldt store mengder nedbør, og vi var stadig inne på yr sine sider for å se om dette kunne endre seg. Ble det gatefest i år? Så var dagen her, og det holdt seg fint gjennom dagen. Tidspunktet var satt opp klokken fem på ettermiddagen, men vi kom oss ikke i gang før nærmere en time senere. Da var vi syv naboer som fikk samlet oss sammen, under to oppslåtte telt. 

Som alltid, og som det er hvert år, finnes det mange flinke kokker her i gaten vår. Masse god mat var det å forsyne seg med. Det var alt fra ris til innbakte scampi. Kan med hånden på magen si at jeg ble god og mett. Så at alle koste seg med masse fristelser på tallerkenene sine, og jammen ble det dessert. Lille nabogutten som skal starte på skolen for aller første gang hadde barnebursdag tidligere på dagen. Og der ble det en god del rester igjen. Så da marsipankake ble satt frem var det ingen vei tilbake. Marsipan er så godt, og den kaken er vel en av mine beste. Og ikke nok med at det var god mat, ble til og med noe godt i glasset utover kvelden også. Kan vel si at jeg koste meg masse, og timene gikk. Klokken nærmet seg to på natten, og de fleste begynte å ta kvelden. Jeg som ikke var trøtt satt ute og koste meg lenger, og til slutt satt en tidligere nabogutt og jeg igjen. Temperaturen var veldig behagelig i natt. Satt ute i singlet og piratbukse, med et pledd over beina. Var så behagelig å sitte ute og bare nyte stillheten i gaten, etter all den hyggestøyen som hadde vært. Men så ble jeg sittende igjen alene, og jeg tok noen minutter helt for meg selv. Hvis det ikke hadde vært for at døgnet har så få timer, hadde jeg sittet ute mye lenger. Men da klokken ble tre var det på tide å ta med seg siste tingene sine og tusle hjem til senga. 

Seint ble det i natt, men etter nesten fem timer søvn fant jeg ut at nå var det morgen. Så i dag har dagen vært stille og rolig, og ganske så lang. Men samtidig flyr dagen bare fra meg. Nå er det en ny uke med jobb i morgen. Hvor ble helgen av? Og så starter skolen igjen til fredag. Blir litt av en hverdag fremover som skal sjongleres med både skole og jobb. Det jeg kan si er at jeg gleder meg, men enda har det ikke helt gått ordentlig inn på meg at jeg skal tilbake til skolebenken. Alt i alt ble det en superflott kveld, og nå skal resten av dagen bare sløves. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg