NÅ ER DET HELG

Categories Hverdag

kveld er jeg ikke her for å skrive store avhandlinger. Ville bare dele noen ord for så ønske dere der ute en fin helg!

 

Mine skuldre som har vært ganske så tunge de siste ukene, har nå fått av noen kilo og blitt mer behagelig å bære på. Skulle kanskje ikke tro at å avslutte hverdagen med skole er veldig kult før vi går inn for en liten helg. Men jeg digger fredager, samt tirsdagene hvor jeg er på skolen. Deilig å ha litt kortere dager innimellom en lang og hektisk uke. Ha litt pause fra barnelek, omsorg og det å være en god rollemodell som stiller opp for de små. Er ikke det at jeg ikke like jobben min, for den elsker jeg!

Det å kunne sitte på skolebenken og bare konsentrere seg om fagstoffet og det en skal igjennom, i steden for å fly rundt etter “villkaninene” for å se at alt er som det skal. Jeg har vært så heldig å få være på samme arbeidssted hele tiden siden jeg startet å utforske barnehageyrket. Og ikke minst fått være med på å lære så mye som jeg har gjort. Og ekstra spennende er det å få lære mer om det teoretiske, sånn at jeg har noe å henge praksisen på – og omvendt.

Som nevnt har kroppen min vært litt ekstra tung denne uken. Jeg har sittet hver dag med å skrive oppgaver, og nå har jeg sendt avgårde den ene teksten min til vurdering. På slutten blåste jeg litt i hvilke ord jeg fyllte inn. Så lenge jeg syns det så greit ut. Jeg måtte bare få den ut av verden, sånn at jeg kunne konsentrere meg mer om eksamensoppgaven. 

Nå er kvelden kommet. Husvasken er gjennomført og fredagshandelen kan jeg nå krysse av. Bakt kake for lillesøster har jeg også rukket i kveld. Det eneste som står igjen på to do lista er å lage middag til gjengen som er hjemme. Får nok hjelp til å smelle sammen noe mat i hvert fall. Uansett skal vi kose oss denne fredagen også. Bare ta det med ro og slappe av. Kjenner at jeg trenger det nå, før det går enda en runde løs på å skrive videre på oppgaven. Håper dere har hatt en fin uke, så ønsker jeg dere en riktig god helg!

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *