BEGGE DELER ER VIKTIG

Categories Hverdag

Merker litt at det kanskje blir vel litt mye snakk om studie og slike ting. Men for å være ærlig så er det akkurat dette hverdagen min består av for øyeblikket. Skole og jobb. Begge deler er viktig, og dette prioriteres sammen frem til sommeren. Da når eksamen er bestått er jeg heldigvis ferdig med skole for denne gang. 

Selv om jeg kan se en ende på at å studere ved siden av er snart gjennomført, er det fortsatt en litt usikker fremtid. Hva skjer når jeg er ferdig på skolen? Og hva skjer videre etter sommerferien? Nå skal det sies at jeg har vært utrolig heldig å fått hjelp til å komme meg dit jeg er i dag. Jeg har fått vaner i min hverdag, og jeg har noe å gå til som jeg stortrives med.

Jobben betyr veldig mye for meg. Og selve arbeidsplassen og menneskene rundt meg der betyr enda mer. Men for øyeblikket kan jeg ikke se lenger enn til sommeren. Hva som egentlig skjer videre har jeg ikke noe konkret svar på nå. Tiden får vise, og jeg får følge etter. Men det viktigste er at jeg trives med valgene jeg får, og valgene jeg tar. 

Men, men… Nå er jeg kommet hjem fra den flotte og fantastiske jobben jeg har. Hva skulle jeg egentlig gjort uten den arenaen? Ikke vet jeg, og noen svar har jeg heller ikke. Jeg får bare tenke at de menneskene jeg jobber med er ganske heldige. Og jeg er heldig som får lov til å samarbeide sammen med dem!

Fra en ting til en annen. Jeg får nok ikke sluppet unna jobbing i kveld heller. Glad er jeg for å slippe og ta med meg jobben i arbeidslivet hjem. Å gå lærerveien hadde jeg ikke gått. De jobber ganske mye hvor de må ta med seg jobben hjem når de er ferdig. De har masse planlegging etter de er ferdig på jobb. Og retting av oppgaver og sånne ting. Nei, jeg tror jeg går for å få et arbeidsliv i barnehage. 
Men ser du det på en annen side, så får lærere faktisk mange ferieuker. Det er kanskje ikke så ille å være lærer likevel…? Hmm, man har mange muligheter, men jeg er nok fast bestemt på at jeg vil jobbe innenfor barnehage. Det er det jeg har lyst til der jeg er i dag.

Men før dagen kommer i sin ende og kvelden fyker avgårde, får jeg komme i gang med oppgavejobbingen. Var nesten litt dumt når jeg måtte legge meg i går kveld. Kom endelig en god del bedre inn i oppgaveskrivingen, og syns det var litt fælt å avslutte når jeg var så godt inn i skrivingen. Ordene bare fosset ut. Håper bare de fortsetter når jeg nå skal sette meg ned å skrive videre!

2 kommentarer

2 thoughts on “BEGGE DELER ER VIKTIG

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *