SMØRE SEG INN I SVART

Categories Hverdag


 


 


 

Timene flyr og helgen går unna, og plutselig satt vi her igjen en mandags kveld. En ny uke står foran oss, men kjenner jeg tiden rett er fredagen og helgen rett oppi hælene på oss. Det er bare å se på denne dagen – den har sust avgårde før jeg nesten har rukket å tenke forventninger til den.

Hele helgen min startet med å smøre seg inn i svart. En svart maske ble påført bare for å føle seg litt “fin”. Du har vel kanskje hatt en time eller to en eller annen dag du har følt deg sliten. Pleiet deg selv, tatt det med ro og bare kost deg. Og det hadde jeg denne fredagskvelden.

Og det blir det i kveld også. Riktig nok uten ansiktsmaske. Jeg kjenner på kroppen at jeg ikke har lyst til å gjøre stort. Var så vidt jeg hadde lyst til å stå opp til morgen i dag tidlig. Og når det samtidig virker mørkt ute store deler av dagen blir du ikke akkurat mer våken. Så nå er dagen over for meg og lader opp til en sen kveld med håndball-EM. Ønsker dere en fin kveld!

11 kommentarer

11 thoughts on “SMØRE SEG INN I SVART

  1. så deilig 😀 Gjorde det selv idag også, litt selvpleie dag:) Er den fra tarte? Prøvde en sånn idag. Kos deg med håndball kamp <3

  2. Så pen du er❤ Selv med den gugga i ansiktet. Uttrykksfulle øyne og mystiske øyne 💕 Vakre du

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *