KALENDERLUKE 7

Categories Hverdag

Igjen kan jeg fortelle at det har vært en fin og flott arbeidsdag. Et lite snev av julestemning med julehemmeligheter, og godt vi snart er i mål. Jeg har følt litt at dagen har gått i ett, men sånn er det å være med så mange barn. Og best av alt er at det er så fantastisk å være sammen med dem. Hva skulle man gjort i en hverdag uten de flotte ungene?

Og ikke nok med det. Twinsa har nå kommet hjem igjen, etter en klassetur med trening. Og på sin store dag. De har nemlig bursdag i dag. Seksten ganger to hurra for de “små” trolla som ikke lenger er liten lenger. De har for lengst tatt meg igjen på høyden, og jeg kan nå kalle meg den eldste og laveste søstera i søskenflokken på fire. Det er jo både ulemper og fordeler med å være minst.

Men nå som vi har kommet oss igjennom den første uka av julemåneden var det kanskje på tide å telle ned på kalenderen sin. Jeg har vært så heldig å få pakkekalender av mammaen min i år – igjen. Jeg har egentlig ikke vært så opptatt av å stå opp til alle småpakkene, men i dag syns jeg det var på tide å bli kvitt den. Få dem bort fra lukene sine. 

Så da ble det noen gaver som måtte åpnes for å finne ut av hva som befant seg der. Det var riktignok smågaver, ettersom mamma har hatt en oppgave å samle inn nittiseks småluker. Men jeg er fornøyd med alt jeg får i kalenderen, og det er jo kjekke ting og andre saker som man ellers trenger. 
 


 

1 kommentar

1 thought on “KALENDERLUKE 7

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *