JEG SKAL BYTTE JOBB

Categories Hverdag


 

Skulle nesten tro at jeg har stått på og jobbet overtid hver eneste dag i flere uker nå, at denne juleferien som plutselig ble over føler jeg ikke at jeg har hatt. Skal ikke legge skjul på at det ble en rolig og fin start på det andre halvåret av barnehageverden. Men på et området med mange barn, sammen, så er det alltid liv.

Det er alltid noe å gjøre. Om det er noe som skal settes i gang for tilrettelegging. Håndtere konflikter. Dele ut en hjelpende hånd og gi trygghet og kjærlighet – omsorg. Skape gode relasjoner og opplevelser. Være en god lytter. Ja, det er så mangt som tilhører inni dette bildet. Det går som en torpedoball inni hele meg, om alt jeg vil skrive og dele. Men en gang i blant stopper alle ordene og tankene opp i hodet, og det er ikke like lett å få dem ut til en tekst.

Jeg hører ofte, eller ganske mye om hvordan jeg er med barn. Hvordan jeg leser og tar jobben min. Slike tilbakemeldinger er godt å få, både for deg og meg, sånn at man får vite hvor man står, og om det man gjør har noe hensikt, eller om man kunne gjort ting annerledes. Det er vel derfor jeg er så glad i jobben min som jeg er, fordi jeg er så heldig å få jobbe med så mange flotte og fantastiske barn. Barn er et stort kapittel for seg selv.

Men når jeg først er inne på jobblivet så har jeg faktisk vært inne på tanken om at jeg skal bytte jobb. Gjøre noe helt annet enn å jobbe med mennesker. Droppe den fysiske sosiale biten og bare drive for meg selv. Jeg har fått mange kommentarer på det, og jeg har også blitt fortalt at jeg er så flink til å skrive at jeg burde bygget opp en bok.

Ja, det er veldig koselig å få sånne kommentarer og høre at det jeg gjør er bra. Jeg hadde helt sikkert trivdes med å være forfatter, om jeg så hadde kommet inn i deres tankegang og rutiner på å bygge opp en ekstra lang tekst. Men enn så lenge får dette bare være en tanke, så kan jeg heller gjøre det jeg er god på, og selvfølgelig elsker – å jobbe med barn,og å skrive ved siden av! Men jeg skal ikke skyve det bort om at det kanskje kan komme en bok i mitt senere liv. For alt kan jo skje i det lange livet!

2 kommentarer

2 thoughts on “JEG SKAL BYTTE JOBB

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *