GODT NYTT ÅR

Endelig kan man legge et år som har vært både spesielt, utfordrende og egentlig ganske kjipt  bak oss. Et år som vi ikke vil ha igjen og som vi i grunn kunne klart oss fint uten.

Men så er verden og livet sånn at man ikke helt kan styre unna alt sammen, og nå som vi kan starte litt med blanke ark for så å klusse med fargestifter til, så må vi huske at vi fortsatt må holde på med denne dugnaden som vi er blitt så godt kjent med.

År etter år har jeg alltid tenkt at dette året skal bli mitt år, men jeg har aldri helt klart å få det sånn som jeg vil eller ønsker. Noe har jeg selvfølgelig satt pris på ettersom minnene har blitt skapt, og selv om 2020 ble som det ble så har det vært noen milepæler midt opp i alt sammen også.

Så nå håper jeg bare dette nye året kan fortsette på alt det gode jeg avsluttet med, og at et par mål kan nås med tiden jeg har fremfor meg. Mange snakker også om sånne nyttårsforsetter, men jeg har vel aldri helt klart å sette meg opp noe jeg kan vokse meg etter.

Men nå er altså 2021 i gang, og godt nytt år! Hver feiring er jeg spent på hvordan himmelen blir fargelagt når man bikker midnatt. Og selv om det ikke ble et større spekter med fargeklatter fordelt utover på den mørke flaten høyt der oppe som jeg ønsket, så ble det likevel veldig mye fint å se på når vi rullet oss forsiktig inn i det nye året.

Tenk det – et nytt år. Jeg kan fortsatt ikke helt skjønne hvor det gamle ble av. Ikke at jeg vil igjennom alt av det på nytt heller. Men det gikk bare så veldig fort. Uansett hvor fort vi syns det gikk, så ble det en veldig stille og rolig kveld her – foruten at jeg ikke klarte å sove lenger enn til halv seks på årets siste dag.

Og utrolig nok klart jeg å holde meg til et godt stykke utover midnatt. For når kamera blir med ut på nyttårsfeiring, da klarer man ikke å vente med å jobbe med dem til det har blitt lyst igjen. Så i mørket rett etter at oppskytingen var over, da var man allerede i full gang med å plukke ut alle blinkskuddene av den fargerike og mørke nattehimmelen som var på vei inn i det nye året.

Alt i alt, til tross for en veldig lang dag, så ble det en ålreit overgang fra det gamle til det nye året som vi har foran oss. Det var så fint og flott med alt det grønne som var rundt, helt til jeg våknet i dag tidlig og så at bakken var hvit. Fint med snø, men den vil jeg helst ikke ha. Finnes det retur-/angreskjema for noe sånt?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg