FIN 17. MAI FEIRING

For en fin dag dette egentlig har vært. Stod opp i halv åtte tiden og dullet meg inn i morgenkåpen. Litt over ni var vi ute av huset, ferdig pyntet og klar til å se årets tog i Tønsberg by. I år var det bare Tiril som skulle gå i toget, og vi andre stod på siden å fulgte med fra den stunden kanonene på Slottsfjellet ga sine smell. Det tok litt tid før de kom, og det var mange kjente folk å se som kom i sin finstas for denne dagen. Mange i både bunad og andre fine kjoler og dress.

Toget med alle menneskene og korpsene som gikk forbi oss gikk ganske fort. Tok vel en halvtimes tid, og så var sistemann i den lange rekken sett. Mange fine rop og sang som kom fra fine folk, og så var det å snu snuta andre vei og gå hjemover. På veien gikk vi innom for å kjøpe is. Smakte veldig godt med softis, og 17. mai er vel ikke en nasjonaldag uten det. Vel hjemme igjen ble det en god lunsj med rundstykker og godt ved siden av. Koste oss mens vi så feiringen på tv-skjermen. Vi tok det litt med ro og slappet av før jeg dro for å hente tante og fetter på Revetal. Så resten av denne dagen har vi kost oss masse med de. Spist god grillmat – blant annet grillspyd med masse godt, ris, potetbåter, saus og masse grønnsaker. Er ikke så lenge siden vi ble ferdig med måltide, og nå er det vel dessert. Vi har både pavlova, brownies og masse is. Så resten av kvelden skal vi bare kose oss!
Håper mange der ute har hatt en like fin dag som det jeg har hatt, om ikke enda bedre. Det som er viktigst er at man koser seg, er sammen med de en er glad i og ikke minst har det bra. Er også mange andre stikkord en kan ta med, men har man vært innom disse punktene, kan det  nesten ikke bli bedre. GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN, ALLE SAMMEN!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg