FESTIVALFOLK OG SHOPPING

Categories Hverdag

Jeg går rundt meg selv i ferien. Gjør de samme tingene stort sett hele dagen. Tenker alt for mye, og låser meg bak de mørke dørene. I min lille verden lever jeg for meg selv, men jeg klarer og skimte til noen lysglimt som får dagen til å gå. Sånn som i dag for eksempel.

Nå skal det sies at jeg var i byen med lillesøster for noen små æren i går. Men å dra til byen med mamma igjen i dag gjorde meg ingenting. Vi dro innover for å gå rundt der å se. Som vanlig hadde jeg ikke noen planer om å handle. Var i hvert fall ikke noe jeg måtte ha. Ikke som jeg visste om. I det vi ankommer byen kan vi se at noen store og mørke skyer var på vei. Men ville de komme til oss?

Både bikbok og cubus får besøk av oss. Dette er to av butikkene jeg pleier å finne noe i, og som jeg handler klær i. Og jammen kom jeg ikke tomhendt ut av disse butikkene. Og når det i tillegg er salg og prosenter, da kan man nesten ikke gå ut igjen uten å dra kortet. I hvert fall hvis man finner noe en liker. Og det gjorde jeg i dag.


 

Mens vi gikk rundt på senteret var det litt folk der. Men i det ene sekundet ble det plutselig veldig mange, og alt skjedde på en gang. Den kjente festivalen som foregår på Slottsfjellet er jo nå i gang. Da vi kom var det masse mørke skyer som var vei, og noe av det dårlige været hadde visst treffet byen. 

Dermed strømmet det til med mange festivalmennesker som var sommerkledde, og søkte butikker i full panikk med å finne ulike ponchoer som kunne beskytte dem fra regnet. Godt jeg ikke var i samme knipe, hvor jeg var en av dem som hygget meg på festival, og plutselig ble avbrutt noen minutter for å skaffe meg beskyttelse. Nei, jeg er nok glad for at jeg ikke henger oppe på fjellet, selv om det nokså er hyggelig og en stor opplevelse.

Men nok om festivallivet, for jeg er ikke der i år uansett. Aldri vært der heller for den saks skyld. Og noe festmenneske er jeg langt i fra. Får se når den tiden jeg blir gammen, om jeg kanskje blir en festløve da. Det får i så fall tiden vise. Tilbake til shoppingen – her er det jeg kom hjem med fra byturen.

 

 

 

 

 

4 kommentarer

4 thoughts on “FESTIVALFOLK OG SHOPPING

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *