PÅ VEIEN OVER GRENSEN

Categories Hverdag

Mens mange nok en dag har hatt det fint og kost seg på slottsfjellet, har jeg humpet meg over grensen. Siden vi hadde store planer for denne dagen, la jeg hodet ned på puten og sovnet som en stein allerede i halv elleve-tiden i går kveld. Drømte søte og gode drømmer og var langt borte frem til klokkene plinget til morgen i dag. Eller, jeg klarte faktisk å stå opp før de rakk og ringe.

Når klokken da var seks på morningen i dag var det ikke noe problem å komme seg opp. Jeg tittet ut av vinduet før jeg hoppet ut av senga og inn i klærne. Vi skulle på tur. Ut av huset i flere timer. Ja, hele dagen faktisk. Da alle hadde kommet seg opp kunne vi endelig dra. Første stopp var Horten. 

Herfra skulle vi fraktes over med båt til Moss. Vi orket ikke å være i Vestfold lenger, vi skulle bort. Vi har derfor vært innom de kjente kjøpesentrene – blant annet Nordby shoppingcenter i Strømstad. Med på veien over grensen var det mamma, pappa, tvillingene og meg som fartet avgårde. Vi koste oss masse, og det var en veldig fin tur. 

Vil ikke si at det ble store shoppingen. Ble litt mathandling og sånne ting. Men jeg, jeg fant meg ingenting som jeg hadde lyst på. Fikk meg noen kartonger med capri-sonne i hvert fall. Ellers var det ingenting som jeg kom over som fristet med å ta med seg hjem. Det var en del folk på harrytur, men jeg syns ikke det var så mange som var over grensen i dag. Det var ikke sånn at vi måtte stå lenge i kø på de forskjellige butikkene og på de stedene vi var. 

Alt i alt var det veldig hyggelig, og det blir vel en liten tur igjen litt senere i sommer håper jeg. Men istedenfor at jeg skal komme med så mange flere setninger og avsnitt, tenkte jeg heller å vise noen bilder.  Er ikke mange, men alltid koselig med noen minner.


Strake veien til Sverige. Været var helt greit. Kjørte inn i en skikkelig skur, men den forsvant ganske fort igjen. Ellers har det stort sett vært opphold. Ikke noe mer nedbør enn det lille vi fikk.

 


Klar for å se og shoppe på senteret. 

 


Det var stort sett de kjente butikkene vi har her hjemme også som vi tittet i. Mye fint, men fant ikke noe jeg hadde lyst på eller bare måtte ha.

 

 


Prøvde faktisk ett eneste klesplagg før dette bildet ble tatt. Men toppen jeg prøvde kom fort av igjen fordi det bare så rart ut.

 


Sammen spiste vi god lunsj på nordbysenteret. Gutta bestilte seg pizza og lillesøster koste seg med sushi. Mens mamma og jeg bestilte hver vår av denne tallerken med kyllingwok med cashewnøtter. Jeg syns dette smakte utrolig godt, og er egentlig veldig glad i sånn mat. Spiser det meste gjør jeg også, men det var dette som fristet.

 


Gode og mette alle mann alle. Og med en mage som hadde fått sin dose, var det bare å fortsette runden sin. 

 

Under bestillingen av maten og mens vi spiste, var det ikke bare vi som hadde tatt turen til Sverige denne dagen. Det var en del andre også. Men mest morsomt var det å se noen kjente ansikter. Nå var det ikke mennesker jeg virkelig kjente – var vel mer kjente personer fra bloggverden. For på samme dag som oss hadde også den flotte jenta som står bak bloggen Speiltvillingene også dratt over grensen. Hun har virkelig en flott familie, og ikke minst to utrolig søte tvillingjenter. De er like søte i virkeligheten som de er på bilder og bloggen hennes ♥

Det har i dag blitt mange timer på farten, så nå kjenner jeg at det skal bli veldig deilig å ha en sløvekveld på bare å slappe av og gjøre akkurat det jeg vil. Håper dere alle har hatt en super dag, så må dere nyte og kose dere resten av kvelden!
 

3 kommentarer

3 thoughts on “PÅ VEIEN OVER GRENSEN

  1. Fint å få handlet inn litt, selv om det bare er mat eller snacks.
    Vet du, det jeg liker best er å handle klær de dagene jeg føler meg som verst. Gjerne når jeg er oppblåst og full av PMS. Om jeg da klarer å finne et klesplagg jeg liker så kan jeg love deg jeg liker det når jeg har en “bra” dag. hehe..
    Kjekk ting å gjøre når man skal prøve å spare penger å bare handle det man virkelig trenger.
    Ha en fin sommer 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *