DET ER VIKTIG Å TA SEG NOEN PAUSER

Dager som man må bygge opp og legge tilrette. Vi må bruke blikket til å se andre løsninger for å komme oss gjennom på en tryggest mulig måte, både for deg selv og alle andre. Vi er alle utsatt, og vi trår varsomt og forsiktig frem. En annerledes hverdag – både på tankegangen og handlingene vi nå gjør.

Jeg, som veldig mange andre holder oss oppdatert på det store som skjer der ute i verden. Både det som skjer langt unna, men også på det som nærmest skjer helt nært til oss. Noen kjenner kanskje noen som har blitt rammet, og mange er nok redde for at det skal gå så langt at det går inn på deg.

Det eneste vi nå kan gjøre er å stå sammen psykisk, selv om den fysiske kontakten har fått strenge regler for å hindre at dette sprer seg til å bli enda større, og at vi kan være til hjelp med å dempe og begrense spredning.

Jeg er nok heller ikke alene om å følge med på alt av nyheter som kommer ut, og som blir sendt hver eneste dag. Vi blir nærmest bombardert med lesestoff over alt, og med mange bilder man helst ikke vil se fordi man nærmest vil unngå hele situasjonen.

De beskriver denne pandemien med blant annet en dobbeltsidig lungebetennelse, noe som jeg fikk sluset inn i øret på sidelinjen mens nyhetskanalen nærmest står på hele dagen. Noen ganger har det blitt litt vel mye, og da har det vært godt å koble over på noe helt annet.

For det er viktig. Det er viktig å ta seg noen pauser fra det som flommer over verden rundt. Og da har det vært godt å ha noe annet lesestoff en kan svømme seg gjennom. For selv om man ikke kan være på jobb, så er det arbeidsoppgaver man kan gjøre hjemmefra.

Nå er det ikke så lett å arrangere barnehagelivet her hjemme i huset, men jeg gjør alt for å klare og henge på arbeidstoget likevel, med all den informasjonen på den siden man skal gjennom også.

Vi er jo inne i en spesiell situasjon alle sammen, og man må finne andre løsninger for å få utført arbeid på best mulig måte. Noen jobber man har er letter å handle med enn andre. Men så er det viktig at man gjør så godt man kan gjennom denne tiden.

Det blir mye veksling av blikket mellom flere skjermer i disse dager. Det går som oftest i å lese teori, få med seg nyhetssendinger og annet oppslag. Også er det viktig å koble av litt, og da blir det sett en eller flere episoder av flere serier som man følger med.

Det er ikke til å legge skjul på at det skjer enormt mye rundt oss, mer enn det som er normalt til vanlig, samtidig som dette er spesielt. Husk å ta deg noen velfortjente pauser du også, om du så er i jobb eller i en kinken situasjon om dagen. Det er viktig at vi står sammen, for det er når vi står sammen at vi kommer til å klare dette!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg