INGEN SPØRSMÅL ER DUMME

Er det bare meg, eller er det flere som syns de lever i en liten boble for tiden? En lukket og større tanke som inneholder så utrolig mye, men som du likevel ikke har noe helt kontroll over veien vi nå går.

Vi har nå måtte skyte oss inn på en sidevei hvor vi både må tenke og handle litt annerledes. Vi må tenke på oss selv, men vi må også tenke på de rundt oss. Alle sammen. Vi har en jobb å gjøre, sammen. Vi må handle sånn at vi kommer oss gjennom denne situasjonen, sammen. Vi skal klare dette, sammen!

Men med sånne dager som nå kan det fort bli litt for stille. Energien blir kanskje brukt på en annen måte enn før, og tankene handler litt annerledes. Vi står midt oppi den samme verdenskrisen, og vi går gjennom det samme, sammen.

Vi alle sitter med mange spørsmål og grubler over det som skjer der ute i verden. Men om det skulle dukke opp noen andre spørsmål som du lurer på, så kjører jeg nå i gang med en liten spørsmålsrunde bare for å lage litt liv og røre.

Om du lurer på noe, kom med spørsmålene. Ingen spørmål er dumme, men det er lov å bruke hodet! La oss lage litt ekstra liv der ute i verden, et liv som er litt mer positivt midt oppi denne krisen. Motivasjonen min til å skrape frem noe spennende er det veldig lite av for tiden, så å piffe opp med noen spørsmål i denne spørsmålsrunden kan jo ikke skade.

1 kommentar
  1. Hei:-D Utrolig oversiktlig og fin blogg du har! Her kommer spørsmålene mine, håper ikke dem blir for mange! 1. Hvor høy er du? 2. Hva er du minst og mest fornøyd med ved deg selv når det gjelder personlighet og utseende? 3. Hvor mange kjærester har du hatt?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg