DET FINESTE MÅ VÆRE BARNEKUNST

Categories Hverdag

Oppe før hanen galer. Sånn nesten i hvert fall, hvis vi kan late litt som. Med en stille og rolig morgen hvor jeg plutselig følte litt på det å ha god tid, litt vel god tid, ble starten på dagen litt for lang før man endelig kunne komme seg av gårde på jobb for en ny dag.

Vi har klart å rulle oss over til midt i uken allerede, og før man vet ordet av det er helgen her igjen. Men før det var det tid for enda en dag på jobb, og jeg er faktisk litt glad for at dette røde nivået som man må jobbe etter ikke er like strengt som den gangen landet stengte ned første gangen. Men vi har da litt å holde på med midt opp i alt sammen, og det er bedre å være litt for tidlig ute enn å være for sein.

Årets påske nærmer seg, og i tradisjonens gang er det jo vanlig å gjøre litt ut av det med barn. Så siden jeg jobber med så mange barn som jeg gjør, så har påskeforberedelser allerede startet og på planen var det å lage påskekyllinger som sto på dagens plan.

Kreativiteten blomstret akkurat i denne anledningen. Det vil si at det var ganske lett denne gangen å finne noe morsomt og fint barna kunne lage og sette sammen. Og det er når barn får sette spor i aktiviteter og handlinger som er ren kunst.

Dette er jo et av mine sterkeste områder – forming og kreativitetens hjørnet. Om det skulle stå slike ting på planen, så dukker det som oftes bestandig opp en idé til noe man kan forme og dandere sammen.

Moro er det i hvert fall, og noe av det fineste må være barnekunst. Og ekstra moro er det å se at barn syns det er minst like moro som det jeg syns. Jeg er sikker på at flere kunne laget mange påskekyllinger, og det ble noen spørsmål om de bare skulle få lage en. Uansett ble det veldig mange fine og flotte kyllinger, og noe annet fint å se er at ingen ble like, og barnehendene fikk dandere til akkurat sånn som dem ville.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *