STREKENE SPILLER PÅ LAG

Categories Hverdag

Det er så fort gjort og veldig lett å dra tråden innom for å snakke om dette været. Overskyet og lite tegn til solskinn, men likevel opphold og fint selv om man gjerne skulle ønske at det var litt bedre enn det som var. Kjenner jeg trenger energien fra det ekstra fine været, så får håpe at det kommer med dagene fremover.

Nå så driver jeg og drømmer meg litt bort mens jeg føler at verden står litt stille for øyeblikket. Skulle så gjerne ha gjort noen ærender utendørs der det kan oppholde seg alt for mange mennesker. Men på grunn av situasjonen velger jeg heller å utsette jakten på nye klær som jeg hadde lyst til å prøve til omstendighetene har roet seg. Holder fortsatt på med oppgraderingen av klesskapet, og vil gjerne gjøre det fysisk. Men ender kanskje opp med litt hjemleveringer hvis jeg finner noe som faller i smak.

Uansett, med en verden som må gjøre tak der ute på den store dugnaden, så har det gått litt i ærender her hjemme. Og plutselig ryddet jeg litt i noen av tingene mine og fant noen ark med streker og kruseduller. Og det var da jeg innså hvor mye tid det går i med fargeblyantene for tiden.

Riktig nok rører jeg ikke fargene her hjemme. Jeg setter meg for eksempel ikke ned i dyp konsentrasjon og tegner helt ut av det blå. Jeg er jo ganske kreativ av meg, så når jeg er på jobb så blir det ofte veldig mye samarbeid mellom meg og pairet og blyanten.

Og det er jo veldig moro når kreativiteten kan brukes, og spesielt når jeg er på jobb og barna drar frem et blankt ark og spør med det søte blikket sitt om ikke jeg kan dandere til noen av deres strekønsker der vi sitter ved tegnebordet. Selv har jeg ikke tall på hvor mange timer som allerede er brukt til stunder som dette, hvor vi sitter sammen med penn og papir og lager slike resultater som de små kan kose seg med og fargelegge.

Og ikke minst blir jeg nesten like overrasket over hvordan alle de strekene spiller på lag tilslutt. Jeg vet jo at jeg alltid har likt å tegne, at jeg alltid har vært kreativ helt siden jeg var liten. Og plutselig kan jeg ha tegnet noe som jeg aldri har tegnet før, og så blir det for eksempel sånn som på tegningene over her.

Det blir nok ikke slutt med tegning med det første, og jeg er nesten like spent på hva de små og kloke hodene tenker hver gang vi sitter rundt tegnebordet. Og ikke minst er det spennende og se deres utfordringer og fremganger når det kommer til tegneferdighetene deres. Det er mye fint som blir streket opp av barn, og ikke bare kruseduller og rette og ruglete streker.

2 kommentarer

2 thoughts on “STREKENE SPILLER PÅ LAG

    1. Den tiden man får oppleve under slike stunder er noe man setter pris på, og det ender alltid noe fint og godt ut av det. Tusen takk, så hyggelig å høre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *