ET HELT HALVT ÅR

La oss sette foten litt ned i bakken. Trekke pusten langsomt inn, og puste godt ut. Lette litt på de anspente skuldrene som nesten henger i ørene, og kanskje trykke luften ut av alle tankene du lar spinne. Bare nå – for et liten stund.

Det er veiens ende på uken, og snart går vi inn i vinterferie veldig mange av oss. Tenk på det, litt ferie til å koble helt ut og gjøre, nesten, alt man har lyst til. Det er deilig det. Ha muligheten til å legge helt andre planer, og bare gjøre om på det man ellers gjør i en hektisk hverdag.

Eller, det handler ikke om meg denne gangen. Ferie? Hva er det for noe egentlig? For oss som står på og gjør det beste man kan, så blir det nok jobbing på meg her hele uken. Og skal jeg være ærlig? Jeg klager i grunn ikke på det. Ja, det skulle vært deilig med en såkalt ferie. Men samtidig er det godt å komme seg ut til den faste rutinen man ellers står i dag ut og dag inn.

Så mens noen skal opp på fjellet og ut å reise, eller som meg, gjøre et godt stykke arbeid, så er jeg sikker på at dette blir en veldig fin vinteruke likevel.

Men, siden det er nå veiens ende av en fin og rolig helg, så benyttet jeg sjansen til å starte en stille søndag med litt trening. Det er ikke så mye jeg deler av denne biten her, men jeg trener fortsatt.

Et helt halvt år har jeg nå holdt på, og syns det er like deilig å komme seg ut og bare være i en egen boble hver gang. Jeg kan jo innrømme med å si at en sjelden gang kommer det en slags angst over meg midt i treningsøkten, som gjør at jeg avbryter med en gang før jeg allerede har fullført det jeg vil gjøre. Men det kan jeg telle på en hånd over alle de gangene det har skjedd.

I dag var jeg ganske tidlig ute også. På plass og klar for å gjøre en liten innsats allerede halv elleve på formiddagen i dag. Da var det helt stille ute på veiene, og så og si stille på senteret også. Veldig behagelig å trene i helgene, for i hverdagen er det som oftest veldig mange flere som trener samtidig på det tidspunktet jeg bruker det.

Gøy syns jeg at det fortsatt er å holde på, selv om noen dager er tyngre enn andre. Men siden søndagens økt nå er i boks, så skal resten av dagen brukes til å gjøre absolutt ingenting. Det eneste jeg skal unne meg er å samle opp ny energi og styrke til en ny uke. Og det regner jeg med at flere gjør også. God søndag videre!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg