JEG MÅTTE TA SAKEN I EGNE HENDER

Når vil det gå opp for meg over det som nå har skjedd? Jeg var vel egentlig både klar og ikke klar for å gå ut i ferie, men nå står det noen friuker foran hos meg også. Jeg kan jo innrømme med å si at det skal bli deilig, men det skjedde så plutselig fort.

Hvor forsvant dette året av, akkurat sånn som alle de andre årene? Og jeg vet av erfaring at dager og uker flyr i flint, så her skal hver eneste dag av ferien nytes. Og hvorfor ikke starte med et lite prosjekt?

Jeg kan jo summe meg litt tilbake i forrige uke, da jeg ganske spontant fant ut at jeg hadde lyst til å bytte ut noe som jeg hadde. Jeg var vel gått litt lei av det kjedelige, men ganske nødvendige og kjekke møbelet som jeg hadde – nattbordet mitt.

Jeg var innom noen steder som solgte det jeg var ute etter. Inn og ut av møbelbutikker, men ingen fangst å få. Jeg var på en måte ute etter noe enkelt og spesielt. Litt stilrent, men samtidig som jeg ikke klarer å beskrive fasongen da jeg bare hadde et bilde inne i hodet. Også visste jeg ikke helt hva jeg ville ha heller før jeg så det.

Så du kan jo si at det var litt vanskelig å plukke seg ut noe som man så for seg, men som man ikke fant. Fangsten etter nytt nattbord, som jeg egentlig ikke trenger nytt, men fordi jeg bare følte for å bytte ut det hvite lille som jeg allerede hadde, det ble skjøvet til siden.

Selv om tanken ble lagt bak, så var det fortsatt noe jeg savnet. Jeg trengte litt forandring, men visste ikke helt hva jeg skulle forandre på da jeg ikke fant noe som falt i smak hos meg.

Gårsdagens lille æren innom en av mine favoritt butikker, Biltema, der hvor de har masse spennende og rart på et sted, der gikk jeg rundt i hyllene og tittet. Fikk tak i det jeg trengte, men så endte det opp med at jeg kom hjem med noe i tillegg. Et produkt som endret på jakten etter det perfekte nattbordet som jeg ikke kunne finne.

Jeg måtte ta saken i egne hender. Og i løpet av samme kvelden så var det hele gjort ganske så fort. Og det er derfor det ikke ble helt perfekt. Men hysj, det er det bare jeg som ser heldigvis. Hjemmefikset er det i hvert fall, og enkelt var det også.

Litt spraylakk av fargen matt sort var det jeg endte med, for det skal sies at jeg har fått sansen for den fargen dette året. Jeg kunne vel malt hele rommet mitt sort, men det får holde med detaljer og små gjenstander i den fargen. Og sånn ble resultatet.

Jeg er i hvert fall fornøyd med den lille forandringen, og alltid morsomt og spennende med noe nytt. Så får vi se hvor lenge jeg klarer å holde meg i ro med det før jeg igjen blir rastløs og trenger å finne på annet sprell av et slag. Hvem vet hva det neste blir.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg