MINST ET BLINKSKUDD

Enda en helg hvor jeg føler at jeg åler meg sakte men sikkert fremover. Akkurat som denne øglen av en stålorm. For denne havnet innunder en av mine feller her i går, og også denne var for treg til å komme seg avgårde før den allerede havnet i mine hender.

Og heller ikke denne kunne lukte med sansene sine av grønn og frisk natur før den hadde hatt en økt med bildetaking. Det er jo alltid like spennende, og jeg ender som oftest alltid opp med et lass av bilder som jeg må gå igjennom i ettertid.

Jeg hadde et lite mål om å få minst et blinkskudd da denne tungen deres var ute. Men den er også ganske kjapp med sansen sin og har en liten tro om at den kanskje luktet veldig mye på kort tid. Så da tungen forsvant like fort inn igjen som den stakk ut, så måtte jeg gi opp til slutt.

I mitt store bildearkiv har jeg jo mange bilder fra før av, og der befinner det seg også flere bilder med slike blinkskudd som jeg prøvde på. Men at jeg ikke klarte å få til dette så er jeg ikke på furtepinnen av den grunn. Det er enda lenge igjen av sesongen med stålormfangst, og dette er i hvert fall ikke siste gangen disse ormene er modell.

Siden det nå er helg, hvor vi også er godt inne i den allerede, så skal jeg fortsette og kose meg videre. Og det håper jeg dere gjør også. Vi er fortsatt like heldig med finværet, men i dag har det vært litt kjøligere enn de tidligere dagene. Så resten av kvelden skal nå brukes til å gjøre ingenting. En sånn kveld uten planer, men hvor man gjør akkurat det man har lyst til. Hva har du lyst til å bruke din kveld til?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg