NÅ ER JULETREET TENT

Du grønne glitrende tre, god dag. Og så var tiden inne for å blåse støvet av barnålene, hoppe stammene inn i sporene, dandere til med både kuler og engler, og deretter tilslutt sette pluggen i veggen. Nå er juletreet tent.

Selv med en stue hvor treet lyser opp i mørket, så har det enda ikke gitt inntrykk på at julestemningen har kommet enda. Det er jo fint og koselig med juletradisjoner, og spesielt å pynte og lyse opp i mørket i disse tider.

Jeg ser det også ute blant alle husstandene rundt omkring, hvor flere har latt seg være med på å spre glede med flere lyslenker ute i hagene og på huskanten hjemme hos seg selv. Har du noen gang sett noe finere?

Nå er i hvert fall juletreet oppe, og nå skal det stå oppe helt til neste år. Mange dager med lys- og julestemning hjemme i sin egen stue. Og det beste av alt, det drysser ikke. Nå er det like koselige hver gang man tripper opp trappene her i huset, hvor det første som møter deg er synet og gleden ved årets juletre. Vi skal da klare å få en koselig jul for det.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg