UTE I SKOGENS VERDEN

Det blir mye tid hjemme om dagen, med snuta trykket ned i all informasjonen som blir sendt både her og der. De aller fleste kanalene hiver ut det siste nye innen krisen vi er i, og selv om det kan bli litt mye må man likevel få det med seg. Sånn er det i hvert fall for meg. Tv’n står på så og si hele dagen.

Men det er fort gjort å havne i det rommet hvor man bare fortsetter og fortsetter med å følge videre med på de bildene vi ser av mennesker i hvite og gule frakker og grønne tøyhatter, samt andre fagdyktige og uvitende folk.

Istedenfor å synke ned og sluke i seg direktesendingene midt på dagen, så gikk turen ut. Ut i frisk luft og åpen natur. Ut i verden for å oppdage nye og andre mennesker. Selvfølgelig ble avstanden holdt der veien gikk gjennom skogen i Hortensmarka blant golfbaner og annet som var på stedet.

En lørdag hvor det skjedde litt annet enn den boblen man sitter i var godt. Ute i skogen gikk vi forbi en liten plass hvor dette huset var bygget, med mulighet for å steke seg noen pannekaker, pølser eller annet godt i stekepannen som sto midt på varmestedet. Dessverre var ikke maten med, og heller ikke noe å fyre opp med. Var benker og nesten alt der, og en veldig fin plass.

En liten huske eller balanseline var det der også, og det så ut til å være gjennomtenkt det noen hadde klart å sette opp midt der ute i skogens verden. Til og med en litt mer åpen gapahuk var blitt satt opp også, og mulighet for å overleve der var større.

Så stampet føttene videre for å utforske skogens store skatter. Mye spennende stier, og mye fint å se. Det var til og med en golfbane rundt der som strakte seg nokså langt. Og om ikke det var nok så møtte vi på noen dyr. Ridedyr – store og flotte hester.

En lang og fin runde ble det denne lørdagen, og Hortensmarka sine turstier er verdt et besøk om du ikke har vært der før. Det er muligheter for å bruke flere timer der om du ønsker å fullføre alle veiene som går på kryss og tvers. Dra med deg noen venner eller familie ut, men bare pass litt ekstra på nå i disse tider.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg